Eindelijk dan mijn *uitvoerig ;)*bruiloftverslag

Moderators: Dani, Murthul, Amaryllis, Muurp

 
 
Mickey

Berichten: 34644
Geregistreerd: 25-02-01
Woonplaats: Daar waar mijn huis woont

Eindelijk dan mijn *uitvoerig ;)*bruiloftverslag

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-06-03 17:05

Hier dan het verhaal van de kersverse bruid Afbeelding.

Ik heb redelijk geslapen, maar toch wel anderhalf uur wakker gelegen. Maar tegen een uurtje of zes viel ik gelukkig toch weer even in slaap Dromen .

Mijn wekker liep om 7.00 uur af. Tijd om onder de douche te gaan en mijn haren te wassen. Na de douche werd het tijd om de make-up aan te brengen. Viel toch nog niet mee om het helemaal hetzelfde te doen als dat de schoonheidsspecialiste voor had gedaan Scheve mond . Hopelijk had ze nog een paar minuutje tijd om te kijken naar de makeup terwijl ik in de kapperstoel zit.
Na nog een broodje naar binnen gewerkt te hebben en alle spulletjes in een tasje gedaan te hebben was het tijd om naar de kapper te gaan.
Om 8.00 uur bij de kapper is het heel rustig Haha!
Mijn haren werden nog even wat nat gemaakt en de krullen werden er in gezet. Vervolgens moest ik toch wel een hele tijd onder de droogkap. (Volgens mij was het wel zo'n drie kwartier, wat duurde dat lang zeg) Ik weet wel dat ik dus echt niet iedere maand een paar keer zou willen. Maar ja wie mooi wil zijn tijdens haar bruiloft moet niet zeuren .
Gelukkig had de schoonheidsspecialiste nog twee minuutje tijd om nog een paar kleine correctie aan te brengen, al was ze al wel heel tevreden over mijn eigen gefröbel Knipoog .
Na de laatste roddelblaadje doorgebladerd te hebben en ook de Donald Duck van binnen en buiten gelezen te hebben waren mijn haren dan gelukkig eindelijk droog.
De krulspelden werden eruit gehaald en ik had een hele krullebol Haha! . Vervolgens borstelde de kapster het een heel stuk door om zo een hoge staart te maken. Van de staart werd een mooie knot gemaakt met hele speelde gekrulde plukjes die los waren. Om het geheel nog helemaal af te maken werden er ook nog wat pareltjes in mijn haar gedraaid.
Inmiddels waren er al een paar dametjes in kapsalon gekomen, en zij waren vol met lof over mijn bruidskapsel. Ik zag er toch al maar mooi uit met dat kapsel en de make up.
Al pratend over waar we de foto's zouden gaan maken, gaf de kapster mij de tip om een bos wortelen mee te nemen als bruidsboeket bij Laiser. *LOL* Je snapt ik heb meteen een telefoontje gepleegd richting mijn moeder en haar vriendelijk toch dringend verzocht om een bos wortelen te gaan zoeken.
Mijn kapsel was inmiddels helemaal klaar (10.00 uur was het al )en nadat ze me een fijne dag gewenst hadden ging ik weer naar huis om daar mijn jurk aan te gaan doen. Maar eerst nog even lekker op mijn gemakkie een glaasje fris te drinken. Alle spulletjes die we vandaag nodig hadden, hebben we nog even bij elkaar gepakt. En toen werd het tijd om mijn jurk aan te gaan doen.
Mama was inmiddels ook gearriveerd en die hield mij me jurk aan te doen. Want dat valt niet mee met een rits op je rug en een heeeeeeeeeleboel glazen knoopjes. De laatste lusjes werden nog even verwijderd. (Het zou toch slordig zijn als er opeens zo'n lusje te voor schijn komt Schijnheilig )
Nadat ook alle sieraden omgedaan waren, werd het tijd om eens naar beneden te gaan, waar Michel al helemaal in pak zat te wachten. (Hij had terwijl ik bij de kapper was al het bruidsboeketbruidsboeket en de corsage opgehaald).
Toen ik naar beneden kwam was het heel leuk om Michel's gezocht te zien Lovers . Hij keek echt van: "Wow dat is mooi Kwijl " En dat was precies zoals ik wilde dat hij zou reageren Pling . Ik zag er nog mooier uit dan hij verwacht had.
Ik kreeg van Michel mijn boeket, dat was echt heel mooi. De bloemist had er een heus kunstwerk van gemaakt en het kleurde heel mooi bij de stropdas van Michel en dat was weer iets wat ik toch wel belangrijk vond.
In de tuin hebben we nog wat foto's gemaakt met Mickey, want die zouden we immers de rest van de dag niet meer zien.

Om 11.00 uur was de fotograaf er. Eerst maakten we in de huiskamer nog wat foto's en ook maakte de fotograaf nog een paar foto's van Mickey (die eigenlijk wel heel blij was dat hij buiten aan de andere kant van het glas zat Knipoog )
Vervolgens vertrokken we naar de eerste lokatie om foto's te maken. Dat was in een oude leerlooierij. Die stond half leeg en daar hebben we volgens mij hele mooie foto's gemaakt. De fotograaf gaf heel fijn aanwijzingen van hoe en waar we moesten gaan staan. Voor mijn gevoel worden het niet de gewone -huis-tuin-en-keuken-bruidsfoto's. Ik kan dan ook bijna niet wachten tot de foto's klaar zijn.
Na de leerlooierij zijn we naar een oude kerk gegaan hier in het dorp. Dat is gedeeltelijk ook een ruïne en echt een bekend punt in het dorp.
De fotoreportage hebben we afgesloten bij Laiser. Ik had hem maandagavond al ingevlochten, maar ze hadden hem nog mooier gemaakt. Zijn staart was heel mooi ingevlochten, op zijn billen een mooi dambord en vierkant in de witte bandages. Zo stond hij op stal. Toen hij mijn stem hoorde draaide hij zich om naar het raampje en liet even horen dat hij mij ook gehoord had. Michel en de fotograaf liepen alvast naar binnen terwijl ik mijn jurk even goed optilde zodat die niet al te vies kom worden. Je raadt vast wel wat de eerste reactie van de fotograaf was: "Jeetje wat is dat een groot beest Bloos ".
Laiser werd mee naar buiten genomen om daar op het gras wat foto's te maken. Inderdaad met het boeket wortels Haha! . Ik leit hem kiezen tussen het bruidsboeket en het wortelboeket, maar na een uitvoerig onderzoek prefereerde hij toch het wortelboeket Knipoog Vingers aflikken

Ondertussen arriveerde ook de mooie fries met rijtuig. Wat was dat mooi om te zien. Rhesy (staleigenaresse) zorgde nog even dat iedereen te eten en te drinken had om daarna in de koets te stappen en richting het gemeentehuis te rijden.
Onderweg werden we nog in allerlei talen gefeliciteerd. Gewoon Nederlands, maar ook in het Turks, in het Engels en ook een paar asielzoekers feliciteerden ons.
De rit naar het gemeentehuis duurde een klein uurtje, maar verliep sneller dan gepland waardoor niet iedereen ons heeft zien aankomen. Maar goed dat geeft niet. Dan zien ze dat gewoon nog op de foto's.

Toen iedereen die we verwachtten er was zijn we het gemeentehuis binnen gegaan. Daar werd op ons verzoek James Bond muziek gedraaid en enkele gasten snapten ons idee erachter Knipoog.

Tja en toen werd het tijd voor het serieuze gedeelte. De ambtenaar van de Burgerlijke stand deed het echt heel leuk. Ze had van alles wat we besproken hadden een heel leuk verhaal gemaakt. We hebben nog volop gelachen.
Ik heb het nog even spannend gehouden door niet meteen JA te zeggen }> . Maar Michel zag er de humor wel van in, al vond mijn zusje dat het gemeen van me was Tong uitsteken .
Terwijl we de huwelijksakte ondertekenden werd er That's the way I like it gedraaid, en weer hoorden we sommige mensen even grinniken.
De ringen werden ons aangereikt door mijn opa. Die er toch wel heel trots bij keek. Hij was ook tevens de eerste die ons dus kon feliciteren Knipoog.
Uiteindelijk verlieten we het gemeentehuis op muziek van de Golden Earing en wel het nummer The Devil made me do it Haha! .

Toen we buiten kwamen werden er bellen geblazen en liepen de dus tussen de bellen door naar buiten. Om vervolgens na nog wat felicitaties in ontvangst genomen te hebben richting Hotel Mastbosch te rijden om daar de borrel en het diner te houden.

Terwijl iedereen naar het hotel liep hebben we samen met de fotograaf nog wat foto's gemaakt in het Mastbos. Pas bij de derde foto hadden ze het in de gaten, en bleven ze staan kijken Nerd .

Aangezien we het terras tot onze beschikking hadden, hebben we de borrel heerlijk buiten kunnen doen. We werden goed verwend door de familie en vrienden. We hebben ook mooi met iedereen een praatje kunnen maken.
Ook hebben we nog een foto gemaakt met Opa die het stiekum allemaal toch wel leuk vond volgens mij Knipoog
Nadat de borrel was afgelopen zijn we nog met een klein gezeldschap gaan dineren. Het diner smaakte heel goed en zag er super uit.

Na het diner werd het voor iedereen weer tijd om richting huis te gaan. De meeste moesten namelijk vandaag weer werken.

Michel hebben nog heerlijk terug gekeken op een geweldige dag terwijl we in de bruidssuite genoten van het bubbelbad.

Vanochtend kregen we een heerlijk uitgebreid ontbijt op de kamer. En nadat we alles ingepakt hadden en de kleding weer allemaal aan, haren goed en make up in orde vertrokken we richting school. Daar werden we opgewacht door een paar collega's en een stel leerlingen.
Na twee bossen bloemen in ontvangst genomen te hebben, werden we vriendelijk verzocht op op de skelter te gaan zitten (compleet met blikken en justmarriedbord Cool ) en om mijn stagiaire te volgen naar een geheime lokatie waar de kinderen met een paar ouders stonden te wachten voor de kinderreceptie.

Al zwaaiend verwelkomden ze ons. Eenmaal aangekomen kwam er ook een lang zal ze leven bij en werden we meegenomen naar de tuin. Daar stonden twee versierde stoelen voor ons klaar waarin we moesten gaan zitten. Gisteren hebben ze met de muziekleerkracht een speciaal voor ons geschreven lied ingestudeerd en dat kregen wij dus vandaag te horen. (Volgens mij heb ik ze nog nooit zo goed horen zingen Lachen )
Daarna was het receptietijd en werden we gefeliciteerd. Sommige durfden zelfs de juf en haar man te kussen Knipoog .
We kregen twee hele mooi kussen aangeboden met daarop onze namen geborduurd en een groot hart.
Als Bruidstaart was er een kunstwerk van drie etages gemaakt van soesjes, aardbeiden en spekjes Vingers aflikken . Die vielen natuurlijk goed in de smaak bij de kinderen, en ze smulden er goed van.
Tenslotte zijn we terug gelopen naar school. En ik denk dat er wel tien kinderen heel trots mijn sleep droegen. (Het lopen ging daardoor wel minder snel, maar het was wel heel leuk om te zien )

En over zo'n uurtje of twee gaan we nog een bruidsfoto-reportage maken met Laiser. Zou het ons lukken om met z'n tweetjes op hem te zitten?

Take time to do what makes your soul happy.

[RIJ-ITP] Wil jij ook een likje?


Gast654

Berichten: 6080
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Spaubeek

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 17:09

Gaaf!!! KLinkt echt als een heerlijke (of dagen eigenlijk)!
Ik dacht gisteren echt een paar keer aan je, het was hier zulk heerlijk weer.
Heel mooi vrolijk bruidsboeket trouwens!

Veel plezier met Laiser zo meteen.

'They're funny things, Accidents. You never have them 'til you're having them.'- Eeyore

Mickey

Berichten: 34644
Geregistreerd: 25-02-01
Woonplaats: Daar waar mijn huis woont

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-06-03 17:09

Alvast een klein fotovoorproefje Knipoog
Afbeelding
Afbeelding

Take time to do what makes your soul happy.

[RIJ-ITP] Wil jij ook een likje?

Haagsemeid

Berichten: 6536
Geregistreerd: 12-05-02
Woonplaats: leidschendam

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 17:17

Klinkt echt onwijs goed!!
Wel een goed idee van die bos wortels.
Ik ga nu ook, naar je bruidsboeket kijken Lachen

Het zal vast allemaal wel goed gaan met laiser, je hebt vaak genoeg geoefend Haha!
Nou veel plezier bij de laatste (toch) foto reportage.

Ben erg nieuwsgierig geworden.
Vooral naar de foto's met Laiser, lijkt me echt onwijs leuk om te zien.

(Ik had een paar jaar terug, nog steeds de droom in me hoofd op een paard te trouwen ipv auto/koets. Met me jurk over de kont heen, leek me altijd geweldig. Alleen het lijkt mij dat me jurk dan gelijk zwart is Haha!)

----------------------------------------------------------------------------
Ik had net me bericht geplaatst en toen plaatste jij foto's.
Wat schattig met die kinderen. Zat zeker erg lekker opgepropt Bloos
Echt onwijs mooi zo jullie samen, je haar zit ook echt onwijs leuk!
Jurk, kan ik nog niet echt goed zien Haha! maar het was toch een paarse Knipoog

Het boeket paste zeker goed bij de kleding.

kortom, ik wens jullie nog een lang gelukkig leven samen Lovers

22 Januari verwachten we ons kleintje

Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 18:02

Moet om 7 uur bij mijn opa zijn maar kon het niet laten je verslag in 1 adem uit te lezen Knipoog
Klinkt als een geweldige dag, zonder al teveel zenuwen? Volgens mij heb je echt genoten!!! En tuurlijk koos Laiser voor het wortelboeket, wat dacht jij? Knipoog
Ook van mij dus nu in het 'echt': van harte gefeliciteerd en heel veel geluk samen Lovers Ben uiteraard ook erg benieuwd naar de foto's, zal vast speciaal geworden zijn vanwege de locatie
En ben ook benieuwd of jullie met z'n 2-tjes op Laiser zijn geklommen Haha!

hobbelheks

Berichten: 8348
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: 't Haantje

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 18:02

wauw blij dat het zo'n leuke dag was!
en nu volhouden he Knipoog
heel veel geluk samen en blijf nog lang nagenieten van deze mooie dag(en)

Essie

Berichten: 1785
Geregistreerd: 25-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 18:03

Als eerste wil ik jullie even feliciteren! Zo te lezen heb je een hele leuke dag gehad! Ik ben ook erg nieuwschierig naar de rest van de foto's!

The future is nothing more than another today. It's just that when you get there, you have more yesterday's behind you and a fewer tomorrows to look forward to.

orri

Berichten: 20941
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: "the world is my playground"

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 18:06

Klinkt echt als 'jullie' dag geheel persoonlijk, geweldig! En Laiser die werkt vast mee!

Wat een prachtig boeket!!!

Victorian Elegance Webshop
Dependance van Ratcity's Shelter locatie Almere
DeviantArt voor mijn doodles!

Gast998
Berichten: 74611
Geregistreerd: 02-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 18:12

Wat een prachtig verslag, mooi met die symbolische muziek, en alles, ik las het met een glimlach op mijn gezicht. Ik ben heel benieuwd naar een duidelijke foto van je jurk, hij ziet er wel al heel mooi uit, en voor al die kinderen is het natuurlijk spannend de Juf trouwt!
Geniet !

Sjimmy

Berichten: 17735
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 18:26

haha jullie hebben echt the devil made me do it gedraait *LOL*

Je hebt wel lef om te wachten met ja zeggen!

Echt een heel leuk verslag en het lijkt me een dag zoals ik ook wel wil Haha!

:evaw:

Annetje

Berichten: 24400
Geregistreerd: 25-07-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 18:29

Klinkt echt heel erg leuk! En die fotos zijn ook erg grappig, vooral die eerst is leuk.
Ben benieuwd naar de rest. Ik ga nu ook naar je boeket kijken!

Annetje

Berichten: 24400
Geregistreerd: 25-07-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 18:36

Echt een prachtig boeket!

masja

Berichten: 3976
Geregistreerd: 23-05-02
Woonplaats: Melderslo

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 19:31

Wouw mooi boeket, en wat een verslag zeg! Echt een geweldige dag als ik het zo lees.
Helemaal te gek voor de kinderen dat jullie daar ook nog een dagje naar toe zijn geweest!!

Triorette (Tiara) Z2+10 foto's *mama van L'Amourette*
Berghof's Faith L1+4 *mama van La Vie*
Op 6 november 2015 gepromoveerd tot mama van Laurens :D
Dressuurinstructie - Training - Sportmassage bij paarden - Meer info? Zie http://www.masja.net

Jacksel

Berichten: 5129
Geregistreerd: 03-07-02
Woonplaats: Leusden

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 20:52

Leuke foto's en zo te zien is de jurk ook echt heel erg mooi!
Volgens mij heb je echt een heerlijke dag gehad Haha!

On and on the rain will fall, like tears from the stars...
When you're lost, hurt, tired and lonely something beautiful will come your way

Karin

Berichten: 61794
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 21:27

Mickey schreef:
Ik heb het nog even spannend gehouden door niet meteen JA te zeggen }> .


Jij bent echt evil! Extreme duivel *LOL*

Klinkt als een hele mooie dag! En wat een prachtig bruidsboeket, kleurt idd heel goed bij Michels stropdas! Voor zover ik kan zien staat die jurk je ook erg mooi, ik wacht met smart op een foto waarop je helemaal te zien bent...

Citaat:
En over zo'n uurtje of twee gaan we nog een bruidsfoto-reportage maken met Laiser. Zou het ons lukken om met z'n tweetjes op hem te zitten?


Vast wel!

Fijn dat 'het grote beest' ook nog een mooi bruidsboeket kreeg! *LOL* Zou hij gevoeld hebben dat het voor zijn baasje een heel bijzondere dag was?

Die foto van jullie op de skelter is trouwens erg gaaf, uitvergroten en in de klas hangen? Cool

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

horseless
Berichten: 2398
Geregistreerd: 28-10-02
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 21:46

Klinkt als een geweldige dag. Nogmaals van harte gefeliciteerd Party!!
Ben benieuwd naar de foto's (vooral van jullie samen op Laiser) Haha!

Nog steeds lief verlegen en onschuldig

Romkabouter

Berichten: 21721
Geregistreerd: 25-06-02
Woonplaats: Donkerbroek

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 21:49

Hey! Gefeciteerd met het begin van de rest van je leven Haha!

Mijn woorden zijn mijn woorden en mijn mening. Deze graag alleen mij aanrekenen en niet mijn geliefden/vrienden/kennissen of een combi daarvan!

liberty

Berichten: 17220
Geregistreerd: 21-09-01
Woonplaats: Breda

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 21:49

Wat een mooi verslag *LOL* Erg leuk om te lezen ook Haha!

Als ik wist dat je bij het Mastbos zat was ik wel langsgereden Knipoog

Van wie was de koets eigenlijk?

FNRS jury dressuur, mennen, carrousel, springen en parcoursbouwer
http://www.sintels.nl
[MHK] 12 of 16, wie rijdt er mee in het carrouseltopic?

Lielle

Berichten: 65031
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 21:50

wat een geweldige dag zeg! Echt jullie dag en zo te lezen hebben jullie genoten! Ik ben heel benieuwd naar de foto's!

Sterre

Berichten: 15179
Geregistreerd: 23-08-01
Woonplaats: Mittelfranken - Bayern - Duitsland

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 22:08

Wat heb je een leuk verslag geschreven !!
Die foto´s zijn echt geweldig; vooral die ene waar jij zo lekker met je voeten onder je kont op die skelter zit *LOL* !!
Stonden ze in het hotel trouwens niet raar te kijken, dat je de volgende ochtend wéér in je trouwjurk naar beneden kwam Knipoog ?!! Wel een super goed idee om een extra kinder-receptie te houden én om nog eens extra foto´s met Laiser te maken; zo heb je vaak plezier van je jurk Haha! !! De meeste dragen hem maar 1 dagje in hun leven Knipoog !!
Ik ben wel benieuwd naar een foto van jou, in vol ornaat !!

Benz († 18.12.09) & Bella († 4.01.10), ik mis julie nog steeds zo erg ;( ....
Welkom lieve Mila <3 !
Vakantie vieren op een echt kasteel in Beieren :) ?? http://www.schloss-moehren.nl/
"Als vandaag voorbij is ben je weer een dag verder"

Karin

Berichten: 61794
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 22:22

Sterre schreef:
Stonden ze in het hotel trouwens niet raar te kijken, dat je de volgende ochtend wéér in je trouwjurk naar beneden kwam Knipoog ?!!


[excuusmode]
'Ik ben vergeten andere kleren mee te nemen...' Bloos
[/excuusmode]

*LOL*

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

Naz

Berichten: 7203
Geregistreerd: 09-05-01
Woonplaats: De Vecht verlaten voor de IJssel

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 22:35

Klinkt als een superdag Mickey!
Van harte gefeliciteerd!

Als je niet weet waar je heen gaat, kom je er altijd -- Loesje

Jola

Berichten: 2750
Geregistreerd: 28-01-03
Woonplaats: Kapellen (Belgie)

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 22:42

Volgens mij is alles gegaan zoals jullie je het gewenst hadden, dus de reportage met Laiser zal ook best in orde komen Haha! Het klinkt iig als een fantastische dag.
Nogmaals van harte gefeliciteerd!!

If you stick your head in the sand, you'll get your rear kicked.

jilleroo

Berichten: 5616
Geregistreerd: 03-09-02
Woonplaats: Zwollywood

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 22:50

klinkt geweldig !! *LOL*
van harte gefeliciflapsteerd en ik kan niet wachten tot we de foto's kunnen zien!!


WARNING: The above post may contain sarcasm and/or sophisticated satire. Any psychological damage sustained is purely your fault!

Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 22:58

Jij hebt een fantastische dag gehad, zo te lezen!! Van harte gefeliciteerd! Party!!

~*~ Pienie fan! ~*~
www.jura-artwork.nl


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, Nanne, Yahoo en 22 bezoekers