Gadver, vanmorgen naar ongeluk gezien.. ;(

Moderators: Dani, Murthul, Amaryllis, Muurp

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Tallie1979
Berichten: 20289
Geregistreerd: 16-08-02
Woonplaats: Rotterdam

Gadver, vanmorgen naar ongeluk gezien.. ;(

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-06-03 08:51

Ik heb vanmorgen zo'n naar ongeluk gezien..

Er waren meerdere auto's bij betrokken.. En er zat volgens mij iemand klem in een polo.. Ik schok me naar toen ik die polo zo in elkaar zag zitten, precies dezelfde als die mijn zusje heeft.. Was dus even schrikken.. Gelukkig een ander kenteken..

Ik heb gewoon een mercedes zien staan die de helft korter was. Helemaal in elkaar van achter.. Erg eng.. Ik hoop dat de eigenaar er goed uit is gekomen..

Het engste is alleen, ik droom al dagen van auto ongelukken.. En nu heb ik er een gezien.. Vannacht alleen een droomloze slaap gehad..

Vaag, errug vaag.. Scheve mond


Angelique18

Berichten: 3599
Geregistreerd: 27-05-02
Woonplaats: Naast de efteling

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-06-03 08:58

GATVERDaMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :s:S:S:S
Lekker wakker worden is dat dan!!!!

Allerliefste Kasper en Mick, Ik zal jullie NOOIT vergeten

CM_

Berichten: 26874
Geregistreerd: 19-04-03
Woonplaats: Stal Niveau Herpen !!

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-06-03 09:02

ik zit voor mijn werk de hele dag op de weg...ook ik zie dus vaak hele nare dingen . in veel gevallen lijkt het erger als dat het is !! je moet gewoon proberen aan andere dingen te denken, hoe moeilijk da ook is!
en wat dat dromen betrefd, dat hebben heel veel mensen , iedereen kan dingen van te voren aanvoelen, alleen de een staat er meer open voor als de ander. zo heb ik ook regelmatig dat ik iets droom en dat ik dan overdag op het nieuws , stukjes uit die droom terug hoor
zo droomde ik een paar jaar terug op stage dat er een bus was gekanteld met mensen erin, en ik wilde ze helpen maar ik kon niet. ik hoorde smiidags op het nieuws dat er vlakbij een bus in de sloot was geraakt, en dat het heel veel moeite kosste om ze eruit te krijgen......vaag he ?
en vorig jaar met pim ook, ik droomde een dag daarvoor dat ik getuige was dat er een kale man werd doodgeschoten voor mijn neus, bij een groot gebouw 8-| sja , en ik ben helemaal niet paranormaal, vind het wel mega interresant maar ben het helaas niet. maar zo zie je maar dat iedereen wel eens voorspellende dromen heeft !! echt wel cewl dus!
maareh iig sterkte met het verwerken van wat je heb gezien he?

Tallie1979
Berichten: 20289
Geregistreerd: 16-08-02
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-06-03 09:13

Tis niet zo dat ik vreselijk in de war ben, maar het feit dat ik al dagen over auto ongelukken droom is heel erg vaag.. Scheve mond

CM_

Berichten: 26874
Geregistreerd: 19-04-03
Woonplaats: Stal Niveau Herpen !!

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-06-03 10:24

dat hebben echt veel meer mensen ! ga eens naar een paranormale beurs! dan kun je er meer over te weten komen ! echt heel leuk om een x te gaan kijken....ik heb me laten magnetiseren (lekker zweverig) en ik stond er schijnbaar heel erg voor open en ik had een genezende rechterhand mmm jaja nooooit iets van gemerkt maar goed! maar als je eens goed rondvraagt heeft bijna iedereen wel eens zo'n dromen gehad!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie