Hoe zal ik mijn leven verder inrichten?

Moderators: Dani, Muurp, Murthul, Leo

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Pauline
Berichten: 11635
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Zuid Holland

Hoe zal ik mijn leven verder inrichten?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-05-03 21:39

Op dit moment zitten we even in een identiteitscrisis: zullen we hier in helmond blijven lekker waar we nu wonen en mensen kennen, famillie ind e buurt enz., of gewoon eens gek doen en verhuizen (naar de kust, ergens) waar we niemand kennen....

Ik werk nu 3 jaar en heb nog steeds geen vaste aanstelling en dat in het onderwijs. Dat is bijzonder frustrerend Boos! zeker met al die berichten over tekorten enzo.....Mijn vriend heeft wel een goede baan, en de economie is ook niet je-van-het om eens lekker te gaan jobshoppen.
M.a.w. hier een nieuw huis kopen en voorlopig hier blijven wonen..of weg en het avontuur tegemoet?
Wat vinden jullie?


Fabienne1
Berichten: 2496
Geregistreerd: 19-08-02
Woonplaats: Noord-Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-05-03 06:01

Jeetje das echt iets wat jullie samen moeten beslissen. Maar het lijkt mij super om gewoon eens te verhuizen waar je niemand kent. Heb ik al eens met mijn ouders gehad, maar nu is dat anders.
Als je in een ander gebied wel na een tijd een vast contract krijgt zou dat natuurlijk ook mooi zijn. Maar je vriend.. moet hij dan ook van baan veranderen of op en neer reizen? De economie is inderdaad op het moment slecht om van baan te veranderen, maar er zijn toch steeds vacatures die gevuld moeten worden.
Zou de voor- en nadelen eens afwegen...

Bojangles

Berichten: 13704
Geregistreerd: 23-06-02
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-05-03 07:56

Dat lijkt mij ook wel wat, helemaal ergens anders heen verhuizen. Maar ja mijn vriend en ik gaan al verhuizen, zo'n 5 km verderop dan waar we nu wonen. Maar wel lekker in een dorp in een klein buitenhuisje met de paardjes aan huis. En ik denk dat we van daaruit ooit gaan verhuizen naar een mooie boerderij bij het bos of zo Lachen

Joyce de Vos - Horse Charms Webshop - Horse Agility NL - Painting Pony
Let op wegens tijdgebrek en andere bezigheden, ben ik nauwelijks meer actief op Bokt. Graag niet PB-en, maar mailen voor snel bereik :) Bedankt!

Percy
Berichten: 11129
Geregistreerd: 04-09-01
Woonplaats: België

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-05-03 09:44

Ik heb het gedaan maar dan andersom. Van de Haagse kust naar het Limburgse platteland. Voor geen goud wil ik meer terug.

Je kan het doen maar een goede baan zou ik er in deze tijd niet voor opgeven, te veel risico. Een huis kopen zou ik ook niet zo snel doen. Stel dat het niet bevalt is het toch wat gemakkelijker vertrekken uit een huurhuis. Bovendien ken je de wijken niet in een andere plaats en loop je het risico dat je iets in een wijk koopt waar je achteraf liever niet had willen wonen.

Ik mis wel eens de familie in de buurt, zeker met kinderen. Ik ben altijd afhankelijk van anderen wanneer ik eens oppas nodig heb, voor mij geen moeder om de hoek die even een uurtje langskomt zodat ik mijn handen vrij heb. Maar je kan niet alles hebben nietwaar Lachen

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje
http://www.concertplus.nl https://www.facebook.com/#!/concertmeteenplus

Pauline
Berichten: 11635
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Zuid Holland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-05-03 17:07

Citaat:
Percy:
Stel dat het niet bevalt is het toch wat gemakkelijker vertrekken uit een huurhuis


Huren dat kan natuurlijk ook Haha!

helemaal nietr aan gedacht, dom he?
Is het wel leuk zo aan de Haagse kust? Wie heeft er ervaring daar in die regio? Ook een leuk paardengebied behalve strand?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie