propedeuse probleem wie helpt?

Moderators: Amaryllis, Muurp, Dani, Murthul

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Caira
Berichten: 23634
Geregistreerd: 20-07-02
Woonplaats: Schoorl

propedeuse probleem wie helpt?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-05-03 21:17

Dit is een vervolg op dit topic en ik hoop dat hier mensen zijn die mij hier verder mee kunnen helpen :

[AM] Wat nu? Deeltijd of niet?

Ik heb nu het besluit gemaakt om de Stoas de Stoas te laten en door te gaan met een studie Pabo deeltijd, omdat ik toch gek op lesgeven ben en verder wil met mijn leven i.p.v terug. Maar nu ben ik op een aantal serieuse problemen gestuit waarvan ik hoop dat iemand me advies kan geven!

Na het gesprek met de Stoas waar het besluit viel dat ik tijdelijk zou stoppen is besproken dat ik dat naar de directeur moest bevestigen, dit heb middels een mailtje gedaan. Van dit mailtje heb ik dus ook nog een kopie, maar nu blijkt dat ze toch geld van mijn rekening blijven afschrijven omdat ik geen officiele brief heb gestuurd, dit heb ik dus wel gedaan maar dan via de mail. Volgens hun staan ze in hun recht en krijg ik mijn termijnen niet terug, ondanks dat ik die periodes niet op school ben geweest. Ze hebben me daar niet over geinformeerd totdat ik daar zelf over belde.

Verder zou ik nog een proefles moeten geven voor mijn propedeuse dat zou het enige zijn dat ik nog hoefde te doen, maar nu krabbelen ze daarvan terug en zou het te veel moeite zijn voor mij om mijn prop te halen. Dit zou betekenen dat ik anderhalf jaar op school heb gezeten voor helemaal niets!

Ze werken niet echt mee, zijn meestal niet bereikbaar of doen moeilijk, mailtjes worden niet of erg laat beantwoord. Wat zou ik hier aan kunnen doen en zijn er manieren om dat geld toch terug te vragen?


Margreet

Berichten: 18240
Geregistreerd: 24-08-01
Woonplaats: Gooi- en Eemland

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-05-03 22:00

Lijkt me dat je dat soort dingen niet via de mail regelt, maar per aangetekende brief.

Nulla tenaci invia est via

Tessebes

Berichten: 16937
Geregistreerd: 09-09-02
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-05-03 23:06

Nu onmiddelijk alles schriftelijk en aangetekend doen! Niet meer bellen, niet meer mailen, niet meer gewoon een brief sturen. Dat heeft blijkbaar toch geen nut.

Bedragen die van je rekening worden afgeschreven kun je binnen een bepaalde tijd terug laten halen, daarvoor moet je je bank even bellen.

Heb je overigens al geprobeerd een face to face gesprek aan te gaan?

Pauline

Berichten: 11603
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-05-03 09:40

En alles op schrift vastleggen en beiden ondertekenen, persoonlijk. Anders blijft het gezeur. Als je echt de PABO gaat doen kun je lid worden van de AOB of die andere bond (vakbond) en dan heb je recht op gratis juridische ondersteuning. Toen ik problemen had met een wisseling van opleiding hebben ze me heel goed eholpen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: *Sharon*, 0laura0, Amira_, Anne., Apacheshadow, CoonArt, Dammie, DeMolenhoek, GoogleAdsense, Googlebot, ja_nee, Jackie82, Kaulitz, KayC, lieveli, marliesje16, Mobybeest, Peperkroket, rosslover, Sneeuwelfje, xxwienekexx en 187 bezoekers