hulp gevraagd aanpakken puphandelaren

Moderators: Polly, Shanna, khirshanta, Amaryllis, Hanmar, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Jolande

Berichten: 1835
Geregistreerd: 05-04-01
Woonplaats: Dichtbij Eindhoven

hulp gevraagd aanpakken puphandelaren

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-03-03 16:37

Ik kreeg net deze mail via mijn dierenarts binnen en dacht dat het goed was als deze een nog groter publiek zou krijgen.

SAMEN KUNNEN WE MALAFIDE PUPPYHANDELAARS AANPAKKEN!

Dat een pup veel meer is dan een modeartikel vergeten veel hondenhandelaars vaak. Voor hen zijn pups, en met name raspups, een grote bron van inkomsten. Alleen om die reden fokken zij met zwakke teven die nog zwakkere pups ter wereld brengen. Daarna mogen de teven weer opnieuw beginnen... aan de lopende band. De pups worden vaak niet ingeƫnt en krijgen valse stambomen mee. Of helemaal geen stambomen, want dat kost zo veel! De malafide puphandelaars verkopen u zonder met hun ogen te knipperen pups met: vlooien, luizen, wormen, schurft, longontsteking en terminale erfelijke aandoeningen. Dat u van uw pup gaat houden en heel erg verdrietig bent als deze sterft, laat hen koud. U zult er wel niet goed voor gezorgd hebben en u kunt helemaal niets tegen deze handelaar ondernemen!

De Stichting Zinloos Geweld tegen Dieren gaat daar nu in samenwerking met de Ombudsman Dieren verandering in brengen! Zij hebben al het KEURMERK FOKKERS in het leven geroepen en rusten niet tot aan bovenstaande malafide puppraktijken een halt toe wordt geroepen!

Hoewel er vaak werd geroepen dat er niets aan gedaan kon worden, zijn de malafide puphandelaars wel degelijk in strijd met verschillende wettelijke bepalingen!

Wat kunt u doen? Wij hebben van u zo veel mogelijk harde bewijzen nodig, zodat we deze wettelijke bepalingen af kunnen dwingen! Bent u slachtoffer, of kent u iemand die slachtoffer is van een malafide puphandelaar, of bent u een dierenarts die een halt wilt toe roepen aan deze mishandelingen? vul dan het melding-formulier in met naam en adres van die puphandelaar en wij beloven u dat wij er alles aan zullen doen deze handelaars aan te pakken!

We roepen tevens alle organisaties op om alle klachten die zij binnen krijgen aan ons te melden.

2003 zal bij ons in het teken staan van de pup en wij gaan dit jaar alles in het werk stellen om deze handelaars voor eens en altijd te stoppen!

Het zal enige tijd vergen voordat er daadwerkelijk resultaten geboekt zijn, maar we vragen jullie om regelmatig te kijken op deze link, waarin alle acties vermeld zullen worden.

Samen kunnen wij deze handelaars stoppen en zo onnodig honden- en mensenleed voorkomen en bestraffen!

Met vriendelijke groet,

Henk ten Napel

Ombudsman Dieren / Stichting Zinloos Geweld tegen Dieren

Http://www.keurmerkfokkers.nl


sarabande

Berichten: 23048
Geregistreerd: 26-08-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-03-03 18:37

Dit was al op de tv, ging zo'n malavide fokster de tv ploeg opnemen met haar vidiotje. De dierenartsen deden ook mee en keurden gewoon die diertjes goed Misselijk

Men kan alleen discussiƫren indien men er vanuit gaat dat de discussiegenoot ook wel eens gelijk zou kunnen hebben -:)

Shannie
Berichten: 5848
Geregistreerd: 07-11-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-03-03 18:45

Dat vind ik zo zielig. Net of die diertjes ook geen leven hebben. Het gaat alleen maar om het geld. Altijd dat geld maar weer. WIj hebben onze eerst hond van een hele goeie fokster gekocht die heel veel van haar dieren houd. Ze wou haar ook niet weg doen omdat ze hem al een jaar had maar heeft het toch gedaan omdat de honden gingen vechten. Ze geeft niemand een hond mee als hij niet een goed tehuis krijgt. Onze andere 2 honden hebben we zelf gefokt.

If you can't amaze people with your intelligence.. confuse them with your bullshit Slim

Amanda_T

Berichten: 5885
Geregistreerd: 01-07-01
Woonplaats: Klundert

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-03-03 19:00

Ja, de meeste fokkers denken alleen aan geld.
En zo krijg je een onzuiver ras Misselijk.
Waarom denken mensen nou eerst aan geld, en dan pas aan die dieren zelf Verdrietig

::..*,,Rust zacht lieve Lasagna ;(...30/3/1986-30/09/2009.. :+: ,,*..::


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie