Ook bij mij is het uit!!!

Moderators: Dani, Muurp, Murthul, Leo

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
SAKKIA

Berichten: 16647
Geregistreerd: 04-10-01

Ook bij mij is het uit!!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-02-03 16:12

Echt en ik had het niet verwacht, na de ruzie van 2 weken geleden ging het bovennatuurlijk goed tussen ons. Tot gisteravond dus. Hij begon erover dat ie twijvelde aan ons, en wat ie voor me voelde.
We hebben heel lang gepraat en ik vooral gehuild, omdat dit wel het laatste was wat er bij gebruiken kon.
Aan de ene kant wilde hij niet opgeven, maar toen ben ik zo hard geweest om te zeggen dat ik de onzekerheid niet zou kunnen dragen. En te wachten totdat hij wel wist wat hij wou. Ik heb nuy dus de klap gehad en het komt echt heel hard aan.
Hij had het er ook heel moeilijk mee en heeft me naar huis gebracht omdat hij bezorgd over me was. Bij het afscheid omhelsde hij me gewoon, maar toen heb ik hem gezegd dat ie dat niet moest doen omdat het zo alleen maar erger werd. Toen ben ik naar binnen gegaan en hij naar huis.
Toen ik thuis kwam heb ik direct SANEX gebeld om het te vertellen, ze is een grote steun voor mij. Ook mijn moeder heb ik het direct verteld toen ze thuis was.
Gelukkig heb ik wel heel goed kunnen slapen, en was mijn moeder zo lief om me ziek te melden op mijn werk, zodat ik lekker naar sonja toe kon om te rijden. In de tijd dat ik daar was, voelde ik me goed.

Maar waarom dit er ook nog bij?? Ik heb nog zoveel vragen en dingen. Naar mijn gevoel ging het echt heel erg goed. Maar hij wou mij en zichzelf ook niet voor de gek houden. Volgens mij heb ik nog nooit zo'n verdriet gehad. Toen ik vanmorgen wakker werd leek het wel of ik een paar klappen had gehad, zo dik waren mijn ogen.

Diep van binnen hoop ik nog wat van hem te horen. We komen elkaar zobizo nog heel erg vaak tegen, daar kan ik niet omheen. Maar tegen de eerste keer zie ik nu al op.


Sypheron

Berichten: 15195
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-02-03 16:13

Ik denk dat het voor jou wel een goede keuze is geweest er even rust aan te geven en de twijfels tijdelijk aan de kant te schuiven door even die breuk er tussen te leggen. Het is niet fijn om voortdurend in twijfels te leven. Veel sterkte meid!

Sjimmy

Berichten: 17735
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-02-03 16:16

Heel veel sterkte ermee.

:evaw:

Maaike

Berichten: 11577
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-02-03 19:01

heel veel sterkte... Wel ontzettend fijn dat je zo goed opgevangen wordt door Sanex en je moeder Lachen

Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn
Obsession SL (v. Orbaldo II) mijn grote trots :+:

Marjolein

Berichten: 11330
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-02-03 19:04

veel sterkte. probeer vooral veel leuke dingen te doen die je niet teveel aan hem herinneren. gewoon lekker bezig blijven.

Kleine muisjes hebben kleine wensjes
Beschuitjes met gestampte mensjes

Sizzy

Berichten: 27232
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-02-03 19:06

Sterkte meid,

Probeer zoveel mogelijk leuke dingen te doen, lekker rijden

Het leven is een gebakje!

SAKKIA

Berichten: 16647
Geregistreerd: 04-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-02-03 21:31

Heb het ook wel fijn gehad vanmiddag hoor. Maar als je dan weer alleen terug moet is dat echt niet leuk.
Het gaat nu alweer een heel stuk beter, en ben waarschijnlijk morgen ook nog een dagje vrij, zodat ik weer lekker naar sonja toe kan.

Schoentje

Berichten: 3742
Geregistreerd: 15-01-03
Woonplaats: Geldrop

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-02-03 21:41

kop op sakkia, er is geen hand vol, maar een land vol leuke mannen!!
ik ben sinds een maand ook weer vrijgezellig na een relatie van drie jaar. denk aan alle leuke dingen, je kunt weer doen en laten wat je wilt. geen zeurend vriendje die mauwt dat je alweer naar je paard moet. lekker flirten met allerlei leuk mannen.
komop, vrijheid!!!!!!!!!!

SAKKIA

Berichten: 16647
Geregistreerd: 04-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-02-03 21:44

Dat was juist het probleem hij zeurde nooit als ik naar mijn pony moest. Hij was af en toe nog gekker op dat beest als ikke.
En ik weet dat er genoeg leuke andere jongens zijn, maar daar moet ik op dit moment echt even niet aan denken.
Ik was verliefd op hem en nog steeds hoor, dus ik denk echt nog niet aan andere jongens. Weet ookwel dat dat ook wel weer komt, heb tenslotte al bijna 5 uur geen traan meer gelaten, maar ja straks wacht mijn bed weer en dan zal het wel weer even moeilijk worden

Schoentje

Berichten: 3742
Geregistreerd: 15-01-03
Woonplaats: Geldrop

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-02-03 21:56

een paar dagen lekker uit janken is niet slecht, maar treur er niet te lang over door.
het werkt vaak ook als je gaat denken aan al zijn slecht punten.
het lag in mijn relatie misschien ook iets makkelijker, we kwamen er gewoon achter dat we niet genoeg meer voor elkaar voelde. maarja nu moet ik godver**** de huur van mijn appartement alleen betalen!!!

tuurlijk was het voor mij ook niet makkelijk, maar het leven gaat door...

Sterre

Berichten: 15179
Geregistreerd: 23-08-01
Woonplaats: Mittelfranken - Bayern - Duitsland

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-03-03 02:29

Als ik het goed heb begrepen, ben jij nog wel gek op hem en is híj degene die niet precies weet wat hij op dit moment voor jou voelt ?!!
Ik weet niet hoe oud hij is, maar ik zag net in je profiel dat jij "nog maar" 20 bent. Hier bedoel ik niets verkeerds mee hoor!! Ik wil hier alleen mee zeggen, dat hij (als hij ook zo ong. jouw leeftijd heeft!!) misschien vindt dat het allemaal te serieus gaat worden en dat hij gewoon het gevoel heeft hier nog niet aan toe te zijn, omdat hij "pas" 20/21/22/... is.
Je schreef net zelf dat het de laatste 2 weken super tussen jullie ging en het kan dan ook goed zijn, dat hij domweg een beetje "bang" is geworden, bang, om zich nu al vast te leggen "voor de rest van z´n leven"...
Laat hem maar gewoon een tijdje in z´n sop gaar koken, misschien komt het ook wel weer goed tussen jullie! Ik wil je hier geen valse hoop ofzo geven, maar je schreef ook dat hij eigenlijk niet wilde opgeven, maar dat jij degene was die deze onzekerheid niet aan kon en er daarom een punt achter hebt gezet! Ik wens je iig veel sterkte en wie weet, misschien komt hij er wel achter dat hij de fout van z´n leven heeft gemaakt, of kom jij erachter dat je echt de juiste beslissing hebt genomen Knipoog !

Benz († 18.12.09) & Bella († 4.01.10), ik mis julie nog steeds zo erg ;( ....
Welkom lieve Mila <3 !
Vakantie vieren op een echt kasteel in Beieren :) ?? http://www.schloss-moehren.nl/
"Als vandaag voorbij is ben je weer een dag verder"

Yorghos

Berichten: 10942
Geregistreerd: 10-12-01
Woonplaats: Tilburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-03-03 09:43

Ik lees in jouw verhaal ook nog wel een mogelijkheid dat het weer goed komt. Niet dat je je met alle macht aan die hoop moet vastklampen, trouwens. Wat dat maakt deze tijd alleen er ook niet gemakkelijker op.
Probeer zoveel mogelijk afleiding te zoeken en vooral: praat erover. Ga je verdriet niet zitten opkroppen, maar praat en huil als je daaraan behoefte hebt.

* To Belg, or not to Belg *

SAKKIA

Berichten: 16647
Geregistreerd: 04-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-03-03 10:58

Nou we hebben even gesmst en had het er toch erg moeilijk mee en voelde zich erg schuldig. En vooral dat we normaal tegen elkaar moesten doen als we elkaar tegen zouden komen.
En hij was erg blij dat ik contact zocht omdat hij dat zelf niet zo goed durfde, omdat ik zo'n verdriet had toen hij mij thuis gebracht had.
Het is in elk geval een goed gevoel dat hij me geen pijn wil doen en ik ben blij dat we normaal tegen elkaar kunnen praten

SAKKIA

Berichten: 16647
Geregistreerd: 04-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-03-03 10:58

Oh ja hij is trouwens 28, maar had nog nooit zulke gevoelens voor iemand gehad, en hij wist soms niet helemaal hoe hij daarmee aanmoest en hoe het te combineren met zijn werk, omdat hij zolang hij zijn eigen bedrijf heeft nooit een serieuze vriendin heeft gehad, en hij eigenlijk soms niet wist hoe hij dat nou goed kon combineren.

SAKKIA

Berichten: 16647
Geregistreerd: 04-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-03-03 14:09

Nou het is dus nu zo dat het definitief over is. Ik ben hem gister tegen gekomen in de stamkroeg waar we altijd heen gingen. En we hebben nog even gepraat, wist me eerst helemaal geen houding te geven, hij ook niet zo goed.
We hebben het over vanalles gehad. We hebben ook afgesproken dat we echt hele goede vrienden zullen blijven, en na het gesprek van gister zit dat er zeker ook wel in, want het was gewoon gezellig, zonder gevoelens ofwat.
We hebben ook afgesproken dat als hij wel gevraagd wordt de paarden van mijn oom naar Frankrijk te brengen, dat ik dan ook gewoon mee ga.
Dat wordt moeilijk dat geef ik toe, want we zullen dan ook samen moeten slapen en het is over 3weken al.
Heb ook gevraagd wat hij nou precies voelde enzo, maar daar kon hij eigenlijk geen antwoord op geven. Hij kwam ook wel een beetje verward over, en mijn vriendin zei dat ie er ronduit ongelukkig uitzag, en dat was ook gewoon zo. Je kon aan zijn gezicht aflezen dat ie het er echt moeilijk mee heeft. En mij bovenal geen pijn wil doen, en daarom heb ik tegen hem gezegd dat ie eerlijk moet zijn. Ik heb nu al pijn erger als dit wordt het eerst even niet.
Was bang dat ik na het gepsrek van vannacht ook onze vriendschap om zeep had geholpen, maar hij zei me vanmorgen dat het niet zo was en dat ik me geen zorgen hoefde te maken.

Hij heeft gezegd dat hij er onderlijd dat hij moet aanzien wat voor pijn ik heb, en dat hij zich daar erg schuldig over voelde.

Toch is het een hele troost voor mij, dat we echt vrienden kunnen blijven, en haalt ook sonja weer er op van mijn stage bedrijf als ze weer terug naar stal moet, kort om we blijven voor elkaar klaar staan, ook in tijden als het even niet zo goed gaat.
Dit maakt mijn verdriet al een heel stuk dragelijker

Sizzy

Berichten: 27232
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-03-03 14:13

Gelukkig kunnen jullie nog normaal met elkaar praten, dat is al heel wat.
Volgens mij heeft hij echt het beste met je voor, anders deed hij niet zo

Veel sterkte nog!

Het leven is een gebakje!

Sterre

Berichten: 15179
Geregistreerd: 23-08-01
Woonplaats: Mittelfranken - Bayern - Duitsland

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-03-03 17:47

Wel fijn dat hij niet iemand is die je "zo maar" bot aan de kant zet en het dan allemaal zelf maar laat uitzoeken Lachen ! Het blijft natuurlijk rot, maar wel prettig dat hij iig toch met je wil praten ! Nogmaals sterkte !!

Benz († 18.12.09) & Bella († 4.01.10), ik mis julie nog steeds zo erg ;( ....
Welkom lieve Mila <3 !
Vakantie vieren op een echt kasteel in Beieren :) ?? http://www.schloss-moehren.nl/
"Als vandaag voorbij is ben je weer een dag verder"

SAKKIA

Berichten: 16647
Geregistreerd: 04-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-03-03 17:53

Hij wil het goed houden en vind het echt niet leuk voor me. Gister stond ie met een meisje te praten in de kroeg. Vond ik dus echt niet leuk( ja kon ik ook niks aandoen, vond ook al dat het een beetje aanstellerij was maargoed) dus ik liep weg, even naar voren om te gaan zitten. Komt ie er direct aan, zegt: Ja ik zag je weglopen en ik dacht dat gaat niet goed
moet maar evn kijken hoe hte gaat. Ik dacht echt van. Huh maar het is toch uit??? maar dat kon hem niks schelen hij liet me niet zomaar vallen en in de steek. Daarvoor betekende ik te veel voor hem, alleen dan met andere gevoelens dan dat het hoorde te zijn voor een relatie.

Ik moet echt zeggen dat het heel erg veel goed maakt, en dat zelfs hij een wel de goede woorden kan kiezen, zonder dat ik ze verkeerd op ga vatten Haha!

snowdon

Berichten: 26227
Geregistreerd: 07-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-03-03 18:08

Hey sterkte meis! Houd goede mod, je komt nog wel een andere leuke jongen tegen. Ik ben heel blij voor je dat jullie zulke goede vrienden blijven en veel plezier in Frankrijk he!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie