michael jackson op TV

Moderators: Leo, Muurp, Dani, Murthul

 
 
tessa3009
Berichten: 233
Geregistreerd: 25-09-02

michael jackson op TV

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-02-03 14:03

wie heeft het gister gezien en kan mij meer vertellen?
ik heb er verdorie een week op gewacht en nu heb ik het gemist!!

All people smile in the same language....


XoNo

Berichten: 21435
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Assen

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 14:04

Verdorie, ik heb het ook gemist. Leek me wel interessant }>

From the looks of this place, my ass has got a lot of catching up to do.
http://www.crperformancehorses.nl

Marjolein

Berichten: 11330
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 14:08

ik heb stukjes gezien maar vond het maar een rare man, zoals hij met zijn en andermans kinderen omgaat bah

Kleine muisjes hebben kleine wensjes
Beschuitjes met gestampte mensjes

Imker

Berichten: 17289
Geregistreerd: 30-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 14:13

Marjolein schreef:
ik heb stukjes gezien maar vond het maar een rare man, zoals hij met zijn en andermans kinderen omgaat bah


Dat vond ik dus ook. Hij spoort niet helemaal: zijn kinderen hadden een soort sluier om en mochten alleen zo op TV, hij ging er eentje de fles geven, nou, volgens mij kotste dat kind naderhand alles uit, want hij zat zo te zenuwenlijen met zijn benen. Verder maakte hij het erg bont met de dierentuin (kindertjes moesten mee, terwijl ze daar helemaal onder de voet werden gelopen), hij laat andere kinderen in zijn slaapkamer slapen.
Daarbij komt nog dat hij een van zijn kinderen Blanket (Dekentje) heeft genoemd. Welke zieke geest doet dat nou?!?

Oja, hij zei ook dat zijn vrouw hem 2 kinderen KADO had gegeven, omdat hij ze zo graag wilde, en zij niet. Nu zeggen zijn kinderen dat ze geen moeder hebben (zijn ze nog wel getrouwd?)
En hij wilde ook nog van ieder continent 2 kinderen adopteren, een jongen en een meisje. Hoe voelt die gek zich, zeg?!?!?!

Achilles Spr. B+20 Dr. L1+21 L2+17 M1+2!!
Olivius Dr. L2+15 M1+13, M2+15, Z1+10, Z2+2, promotie naar P-paard!!!

Nathalie1981

Berichten: 4219
Geregistreerd: 13-12-02
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 14:18

Net wat imker zegt die vent spoort echt niet, heb alleen maar het laatste kwartier gezien moest namelijk klussen gisteren avond.

missy_m

Berichten: 2160
Geregistreerd: 22-06-01
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 14:21

Hij is echt zwaar gestoord. Ze moeten hem echt zo snel mogelijk ergens opberegn. Ik vond het echt eng om naar te kijken op sommige stukjes. Hij wordt echt helemaal hysterisch als hij fans ziet. dan heeft hij zelfs niet meer in de gaten dat zijn eigen kinderen onder worden gelopen door de pers. Hij spoort echt niet meer, volgens heeft dat bleken van z'n huid een zware impact op zijn hersenen gehad Scheve mond

Don't hate me cause you ain't me!

Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 14:24

Ik heb het gezien. Duurde best lang, anderhalf uur ofzo.

Het was heel vreemd. De journalist ging eerst naar Neverland, waar Michael woont. Het is net een pretpark, heel kinderlijk allemaal.
Daar vertelde hij over zijn jeugd, en hoe hij en zijn broertjes afgeronseld werden door hun vader tijdens de repetities. Ze werden echt in elkaar geslagen als een danspasje niet goed ging. Ze waren als de dood voor hun vader. Ze mochten hem ook niet 'dad' noemen want dan zei hij "I'm Joseph to you" dus dat geeft al een beetje de sfeer thuis aan.
Ook had Michael een erg laag zelfbeeld. Hij vond zijn gezicht vreselijk, de pukkels die hij had en de brede neus. Daar werd hij ook mee gepest door neefjes en door zijn vader. Hij zei dat hij wel door de grond kon gaan en het liefst met een masker op het podium op zou gaan. De voice-over merkte denk ik terecht op dat hij in de loop der jaren van zijn eigen gezicht een masker is gaan maken, wat de echte Michael verhult. Toch ontkent hij dat hij plastische chirurgie heeft toegepast. Alleen zijn neus heeft hij 2x laten opereren, maar wang-implantaten, lip-correctie, oogleden, hij ontkent het, en zegt alleen: "people change" Dat geloof ik echt niet. Tuurlijk, 'people change', maar niet en de vorm van je gezicht, de vorm van je lippen, de vorm van je ogen...Dat gaat er bij mij niet in.
Ook zijn ze gaan winkelen in de favoriete winkel van Michael in Las Vegas. De helft van de inhoud van die winkel was al van Michael. Hij werd echt koopziek. "This is mine, and this, and this..." en dan zag hij iets waarvan hij niet zeker wist of hij het al gekocht had, dan vroeg hij het even en als hij het nog niet gekocht had, moest er alsnog een kaartje aan. De winkeleigenaar zag je alleen maar in zijn handen wrijfend achter Michael aanlopen. In nog geen uurtje tijd had hij voor miljoenen aan Michael verkocht.
Ook ging een gedeelte over Michaels eigen kinderen. Prince en Paris. Die kinderen lopen in het openbaar altijd met maskertjes op. Omdat hij ze wil beschermen tegen alle publiciteit. Maar het gevaar daarvan is denk ik wel dat die kinderen later net zo getraumatiseerd zijn over hun gezicht als Michael zelf. Tijdens een bezoekje aan de dierentuin stond Michael in het middelpunt van de belangstelling, zijn kinderen werden door de menigte fans finaal onder de voet gelopen maar dat zag hij niet. Hij had alleen oog voor de dieren en leek wel in trance, heel apart.
Daarna hebben ze het nog gehad over zijn omgang met andere kinderen, het verhaal dat hij een minderjarig jongetje seksueel zou hebben misbruikt. Hij vind het dus heel normaal dat hij kinderen te logeren heeft, dat ze bij hem op de kamer slapen, en zelfs als ze allemaal bij hem in bed kruipen...

Tja ik kan de hele aflevering wel navertellen, maar ik vond het erg indrukwekkend en interessant om te zien. Je merkte aan het begin van het interview dat Michael heel open vertelde, later trok hij een muur op en ging hij nergens meer echt serieus op in.
Hij komt op mij over als een rare man. Hij is 44, maar gedraagt zich als een kind, en heeft ook een rare band met kinderen. Zo wil hij van elk continent 2 kinderen adopteren. Hij heeft nu 3 kinderen, de 3e is Blanket. De kinderen wonen bij hem en zien de moeder(s) dus ook niet. Hij beweert dat de kinderen daar geen problemen mee hebben. Maar toch heeft een van die kinderen tegen de interviewer gezegd "I don't have a mum" en dat zegt denk ik genoeg.
Michael leeft erg in zijn eigen wereld, heeft zijn eigen denkwijze en gelooft daar ook echt in.
Maar mijn manier zou het niet zijn...

Ik hoop voor jullie dat er nog een herhaling is, want het is zeker de moeite waard om te kijken.

Kleintje

Berichten: 5763
Geregistreerd: 08-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 14:36

Ik heb het helemaal gezien!

Eigenlijk zit er wel een kern van waarheid in.
Tegenwoordig mag je als vader zijnde niet eens meer met je dochter in bad want daar wordt al smerig over gedacht. Puur omdat er dingen gebeuren. Maar volgens mij is het maar een klein percentage wat het echt zou doen.

Ik geloof niet dat hij ooit iets met die kinderen zou doen.
Kinderen zijn eerlijk, oprecht.
Kinderen weten niet hoe inmens populair hij is geweest en nog is.
Kinderen weten niet hoeveel geld hij heeft en wat er 10 jaar geleden is gebeurd.

Alsof hij zo makkelijk vrienden in de grote mensenwereld zou maken.
Nee.. dat denk ik niet. Hij is rijk dus mensen doen het snel om de roem, het geld en de status.
Daarom is hij gelukkiger met kinderen.

Dan dat plastische chirurgie verhaal.
Sja... boeit mij het nou wat hij heeft laten verbouwen. Hij is niet mooi zoals hij nu is, dat is mijn mening.
Vergeet niet dat hij een obsessie heeft wat zijn uiterlijk betreft.
Maar.. hij is niet de enige die dit doet.
Denk je dat Linda de snol (ehm... mol) nog zonder plastische chirurgie kan? Want die wordt ook nooit oud.
En Liz Taylor?
En wat denken we van Britney Spears. Omdat zij wel smaak heeft is ze een sekssymbool, is ze mooi en wordt ze aanbeden. Omdat we het bij Michael teveel zien keuren we het af!

Mensen zijn wel erg snel met oordelen.
En wat ze zeggen.. zijn muziek is goed, boeit mij het nou hoe hij leeft, wat hij doet, hoe hij eruit ziet!
Hij is goed... PUNT UIT!

Wij mutsen zijn vaak heel erg gesloten....
Het is maar hoe je het opvat...

Ik wil graag even de groeten doen aan iedereen die dit leest!

Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 14:45

Mij kan het ook niet schelen dat hij vanalles heeft laten verbouwen of niet, maar het is wel een deel van het hele verhaal.
In dit programma ging het juist niet over zijn muziek, maar over zijn leven. En dat zijn trauma's van vroeger toch een grote rol spelen in zijn gedrag van nu kun je denk ik ook niet ontkennen.
Ik vind het sneu om te zien, dat die man zo gekwetst is vroeger, het heeft zo ontzettend veel invloed gehad. Dat vond ik het mooie aan deze uitzending, ze kijken verder dan "Wat ziet die Michael er weer uit".
Hoe ontstaat zoiets? Wat voor invloed heeft je jeugd op hoe je je nu gedraagt?
Michael Jackson is geen normale man, en heeft geen normaal leven. Maar dat kan denk ik ook niet als je zo jong carrière hebt gemaakt, zo veel geld hebt en zo veel trauma's hebt. Het is zo'n abnormale situatie dat je ook niet normaal had kunnen zijn, denk ik. Want wie vertelt hem of laat hem zien wat normaal is?
Wat ik me wel afvraag is of hij zijn kinderen een 'vrij normaal' leven kan bieden en of het eigelijk wel eerlijk is tegenover die kinderen. Ze kunnen niet normaal over straat, kunnen niet naar een normale school, enz enz.
Is het dan eerlijk om nog meer kinderen te adopteren omdat je ze wilt helpen? Zijn die niet veel beter af bij een 'gewoon gezin' hoe goed hij het ook bedoelt?

Boogiegirl

Berichten: 7815
Geregistreerd: 26-06-01
Woonplaats: Venlo

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 14:55

Ik heb het ook voor een gedeelte te zien.
Hij is écht niet normaal!
Ik dacht dat alleen z'n uiterlijk raar was, haha..
En hij vind het ook nog normaal dat hij in 1 bed slaapt met kinderen van 13.
En dat hij niets aan z'n gezicht heeft gedaan behalve z'n neus, dat maakt ie mij niet wijs
Echt een hele rare vent!

Maaike

Berichten: 11577
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 15:03

ik vond het wel heel interessant om te zien maar ben er nog meer van overtuigd dat ie echt in een eigen wereld leeft en daar helemaal in opgaat. Zoals idd het met andere kinderen in 1 bed slapen. Kom op zeg, een man van 44 zou beter moeten weten!! Maar nee hij had het alleen maar over het feit dat dat liefde is en dat de wereld meer liefde zou moeten kennen. En hoe hij in die winkel liep, echt niet normaal. Maargoed dat is zijn manier van leven, ben blij dat het de mijne niet is

Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn
Obsession SL (v. Orbaldo II) mijn grote trots :+:

XoNo

Berichten: 21435
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Assen

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 15:08

Ja, het is een raar mannetje. Het boeit mij ook niet hoe hij eruit ziet, maar zijn gedrag met zijn en andere kinderen vind ik onacceptabel. Zijn eigen kinderen kunnen niet normaal over straat, hebben geen moeder (dat kan in normale situaties nog te overzien zijn) en worden boven een balkon gehangen Scheve mond En wat de andere kinderen betreft, slapen in 1 bed met een 13 jarige vind ik NIET normaal. Als je kinderen te logeren hebt lijkt mij het logisch dat ze een eigen kamer hebben. Die man heeft zoveel geld dat hij niet eens weet hoeveel huizen en kamers hij heeft, en die kinderen kruipen precies in zijn bed zeker? Frusty
Zijn uiterlijk...sja wat kunnen we daarvan zeggen Misselijk Hij ziet er niet uit vind ik. Hij heeft al zovaak onder het mes gelegen dat zowel hij zelf als zijn plastisch chrirug de tel kwijt zijn geloof ik. Met zijn budget kun je de beste plastisch chirurg aanrukken, en hij kiest er zeker precies 1 die ervoor zorgt dat na, volgens zijn zeggen, 2 operaties zijn neus bekant aan een draadje aan zijn gezicht hangt? Kom nou! Haha!
Het adopteren vind ik ook een raar normaal, heeft hij één of andere multiculturele obsessie ofzo? Prima dat je kinderen wilt adopteren, maar waarom van 2 verschillende continenten? Raar mannetje

Maar verder maakt hij supergoede muziek *LOL*

From the looks of this place, my ass has got a lot of catching up to do.
http://www.crperformancehorses.nl

Kleintje

Berichten: 5763
Geregistreerd: 08-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 15:09

Ik vond de interviewer op het laatst ook wel erg irritant.
Erg verkeerde vragen was hij aan het stellen.

Vooral over dat met die kinderen.
Lijkt wel of hij het zelf zou doen. Alsof ie zelf zo'n dirty mind heeft.

Michael heeft toch gelijk met zijn verhaal over met wapens naar school gaan.
Kom op, dat gebeurt niet voor niets.
Dat zijn echt geen kinderen die in een normaal, veilig en gezellig gezinsleven opgroeien!

Dan even over het adopteren van die kinderen.
Nee, die kinderen zullen het niet makkelijk hebben bij hem. Maar volgens mij houdt hij wel van die kinderen. En hij zou kinderen halen uit situaties waar het nu niet leefbaar is.
Dat is fantastisch.
Tuurlijk zijn ze beter af bij een gewoon gezin, maar hoeveel gezinnen zijn er nou eenmaal die een kansarm kind adopteren?
Waarom zijn er dan nog zoveel weeshuizen???

Ik denk dat Michael een te groot onderdeel is van de media. De media maakt en kraakt hem. En de media wordt steeds uitgebreider. Steeds meer kranten, zelfs gratis in het openbaar vervoer, steeds meer roddelbladen, meer programma's als tabloid, dan de radio, wie heeft er tegenwoordig geen radio meer in de auto, wie heeft er geen radio in huis. Tv, wie heeft er geen tv op zijn/haar slaapkamer.
En dan zwijg ik nog maar over internet.

Laat die man zijn leven lijden. Je hebt er toch geen last van!
De buurman op de hoek kan het ook wel met kinderen doen. Ga daar eens aandacht aan besteden. Leer elkaar eens kennen, deel je leven eens met iemand en val niet iemand lastig die je niet kent!

Wij mutsen zijn vaak heel erg gesloten....
Het is maar hoe je het opvat...

Ik wil graag even de groeten doen aan iedereen die dit leest!

XoNo

Berichten: 21435
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Assen

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 15:12

Kleintje schreef:
Laat die man zijn leven lijden. Je hebt er toch geen last van!
De buurman op de hoek kan het ook wel met kinderen doen. Ga daar eens aandacht aan besteden. Leer elkaar eens kennen, deel je leven eens met iemand en val niet iemand lastig die je niet kent!


Je hebt wel gelijk, maar het gaat hier nu eenmaal om Michael Jackson, en om dan meteen mijn buurman te vragen of hij pedofiele neigingen heeft vind ik ook weer wat Haha! Bovendien denk ik dat iedereen het zijne denkt over Michael Jackson, moet je hem daar eerst voor kennen?

Dat er nog zoveel weeshuizen zijn, en dat Michael in principe een goede daad verricht door kinderen te adopteren, heb je gelijk in. Maar je wilt niet weten hoelang mensen op een wachtlijst staan om kinderen te kunnen adopteren. Het is zo bureaucratisch als de pest. Bovendien zijn er nog geen instanties die arme, kansloze kinderen uit ontwikkelingslanden opgeven voor adoptie in andere landen.

From the looks of this place, my ass has got a lot of catching up to do.
http://www.crperformancehorses.nl

Kleintje

Berichten: 5763
Geregistreerd: 08-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 15:13

XoNo schreef:
Ja, het is een raar mannetje. Het boeit mij ook niet hoe hij eruit ziet, maar zijn gedrag met zijn en andere kinderen vind ik onacceptabel. Zijn eigen kinderen kunnen niet normaal over straat, hebben geen moeder (dat kan in normale situaties nog te overzien zijn) en worden boven een balkon gehangen Scheve mond En wat de andere kinderen betreft, slapen in 1 bed met een 13 jarige vind ik NIET normaal. Als je kinderen te logeren hebt lijkt mij het logisch dat ze een eigen kamer hebben. Die man heeft zoveel geld dat hij niet eens weet hoeveel huizen en kamers hij heeft, en die kinderen kruipen precies in zijn bed zeker? Frusty

Het adopteren vind ik ook een raar normaal, heeft hij één of andere multiculturele obsessie ofzo? Prima dat je kinderen wilt adopteren, maar waarom van 2 verschillende continenten? Raar mannetje

Maar verder maakt hij supergoede muziek *LOL*

Je hebt toch iets gemist! Hij wil uit ieder continent 2 kinderen adopteren! Dus niet 2 kinderen uit verschillende continenten.
Dus inderdaad veel culturen bij elkaar. Vergeet niet dat een kind daar zeker rijker van wordt.

Dan je eerste stuk.
Denk je dat dit mannetje gedwongen is om dit alles te zeggen? Zag hij er ongelukkig uit?

Vergeet niet dat kinderen hem als een vriend zien. Hij koopt ze met zijn geld, zijn neverland en zijn aandacht.
Als jij straks een zoontje hebt en die heeft een vriendje, mogen die dan ook niet op 1 kamer of in 1 bed? Omdat het 2 jongens zijn?
Ze willen lol hebben.

Vergeet niet dat het schandaal al 10 jaar geleden is. Hoe lang moet het hem blijven achtervolgen?
En als het echt zo was, dan hadden de ouders geen genoegen met dat geld genomen. Dan was er een rechtzaak geweest. Want als hij al zoveel betaald als zwijggeld, wat zou een rechter hem dan wel niet opleggen!
En waarom zijn er niet meer aanklachten dan geweest?
Volgens mij is dat seksschandaal een broodje aap verhaal.
Hij is een makkelijk doelwit!

Wij mutsen zijn vaak heel erg gesloten....
Het is maar hoe je het opvat...

Ik wil graag even de groeten doen aan iedereen die dit leest!

Kleintje

Berichten: 5763
Geregistreerd: 08-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 15:14

XoNo schreef:
Verdorie, ik heb het ook gemist. Leek me wel interessant }>

Dan nog even dit. Je hebt je mening klaar, maar hebt het niet gezien.
Ik heb het op video, dus als je het wilt lenen om echt een mening te vormen dan gil je maar!

Wij mutsen zijn vaak heel erg gesloten....
Het is maar hoe je het opvat...

Ik wil graag even de groeten doen aan iedereen die dit leest!

XoNo

Berichten: 21435
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Assen

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 15:17

2 kinderen samen in bed vind ik een heel ander verhaal. Ik neem aan dat je hier op seksuele activiteiten doelt, normale kinderen die nog samen in een bed willen slapen hebben daar helemaal geen besef van.

Bovendien heb ik het feit van het adopteren uit verschillende continenten inderdaad verkeerd gelezen, maar ik blijf het gek vinden Haha! Ik heb niets gezegd over het schandaal van 10 jaar geleden, maar ik krijg toch rare ideeën als ik iets hoor over een man van 44 en een kind van 13 in één bed. Of het nou wel of niet met seks te maken heeft. Zoiets vind ik immoreel.

From the looks of this place, my ass has got a lot of catching up to do.
http://www.crperformancehorses.nl

XoNo

Berichten: 21435
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Assen

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 15:18

Rustig maar Kleintje Lachen Ik kreeg alleen het idee van de voorstukjes dat het om een heet interview ging, dat het erom ging om Michael even aan de tand te voelen. Dat heb ik dus verkeerd begrepen na het lezen van de posts in dit topic. Er is al zoveel aandacht aan Michael en zijn leven besteed dat ik het interview niet nodig had om mijn eigen visie te creëeren Lachen Toch?

From the looks of this place, my ass has got a lot of catching up to do.
http://www.crperformancehorses.nl

Kleintje

Berichten: 5763
Geregistreerd: 08-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 15:21

IK BEN RUSTIG Knipoog

Nee, ff serieus.
Ik ben rustig. Vind het alleen zo zielig voor die man dat iedereen een mening over hem heeft.

Is het niet verkeerd dat wij mensen het niet goed vinden dat volwassenen bij kinderen slapen.
Ik denk niet dat hij hier seksuele handelingen mee doet, ik denk dat hij vriendschap voelt, liefde.
En het is niet goed dat je dat niet mag uiten.

Er lopen meer oprechte mensen rond dan van die sick basterds die wel wat met dat kind willen doen.
Hij volgt zijn gevoel en dat vind ik toch bewonderenswaardig.

Wij mutsen zijn vaak heel erg gesloten....
Het is maar hoe je het opvat...

Ik wil graag even de groeten doen aan iedereen die dit leest!

Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 15:23

Kleintje toch vind ik het wat raar dat je wel gekeken hebt en nu verkondigt dat je er eigenlijk geen mening over mag hebben omdat het toevallig Michael Jackson is. Ging jij ook niet kijken omdat je nieuwsgierig was? Ik wel. Lachen En hij werkt zelf ook niet aan het interview mee omdat hij de media zooooooooo zat is denk ik. Want ook nu komen er dingen naar voren waar, zoals je hier ziet, weer uitgebreid over gepraat wordt.
De media maakt en kraakt hem. Dus hij heeft de media ook nodig. Helaas is het bij beroemd zijn niet alleen de lusten maar ook zeker de lasten.
En ik zeg ook niet dat hij slecht is, maar ik denk wel dat hij zoals Maaike al zegt de realiteit uit het oog verloren is. Je kunt wel zeggen dat alles moet kunnen en 'heal the world' en ergens begrijp ik hem ook wel, maar daar is de tijd denk ik niet meer naar. Ik veroordeel hem niet, vond het interessant om een kijkje in zijn leven te nemen, omdat je nu meer achtergronden weet. En inderdaad, ik heb er geen last van. Maar dat betekent toch niet dat je er geen mening over mag hebben?
Hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind.

XoNo

Berichten: 21435
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Assen

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 15:26

Precies Cody. Showbizz brengt nu eenmaal met zich mee dat iedereen een mening over je heeft. Net zoals wij een gedeelde mening over Jim hebben Knipoog Schijnheilig

From the looks of this place, my ass has got a lot of catching up to do.
http://www.crperformancehorses.nl

Kleintje

Berichten: 5763
Geregistreerd: 08-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 15:41

Cody schreef:
Kleintje toch vind ik het wat raar dat je wel gekeken hebt en nu verkondigt dat je er eigenlijk geen mening over mag hebben omdat het toevallig Michael Jackson is. Ging jij ook niet kijken omdat je nieuwsgierig was?


Nope, ik keek omdat ik dacht dat ik 24 had opgenomen Boos!
oliebol Yorin... had 1000 maal liever 24 gekeken!
En toen ik eenmaal keek was ook ik nieuwsgierig.

Tuurlijk heeft de media ook nodig. Iedereen die wat wil bereiken heeft een stukje media nodig.

Maar goed, ook logisch dat iedereen een mening over hem heeft. Want echt normaal is hij niet. Dat is ook zo. Kan ik ook niet ontkennen. Heeft inderdaad stuk realiteit verloren. Maar ik denk wel dat dit in zijn jeugd al is begonnen. Als je zo wordt geslagen omdat je moet zingen. Als je zo door je vader wordt getreiterd omdat je een grote neus hebt... sja... dat wordt een obsessie.

Ik denk niet dat Michael echt gelukkig is. En ik denk dat hij inderdaad 13 tot 15 is qua denkwijze. Dat hij hier is achtergebleven. Hij werd beroemd, had amper een vader en een moeder die hem aan zijn lot overliet. Hoe kan hij dan nou zichzelf goed ontwikkelen.

Overigens zat er ook een leugen in de documentaire.
Eerst was "blanket" oftewel Prince Michael II nog van een goede vriendin met wie hij een relatie had/heeft, daarna opeens van een draagmoeder.
Ik denk dat het tweede een leugen is, om gegraaf naar die vrouw te voorkomen.

Enne.. die gift van die vrouw, die twee kinderen... ik denk dat ik als interviewer op dat moment nog had gevraagd hoeveel geld ze hiervoor heeft gekregen. Want dat moet volgens mij enorm veel zijn!

Wij mutsen zijn vaak heel erg gesloten....
Het is maar hoe je het opvat...

Ik wil graag even de groeten doen aan iedereen die dit leest!

Kleintje

Berichten: 5763
Geregistreerd: 08-11-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 15:41

XoNo schreef:
Precies Cody. Showbizz brengt nu eenmaal met zich mee dat iedereen een mening over je heeft. Net zoals wij een gedeelde mening over Jim hebben Knipoog Schijnheilig

Wie is Jim?
Die kan je toch online boeken voor bij je begrafenis om een gedicht te lezen of een nummer te zingen als je zelf te emotioneel bent? Knipoog

Wij mutsen zijn vaak heel erg gesloten....
Het is maar hoe je het opvat...

Ik wil graag even de groeten doen aan iedereen die dit leest!

Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 15:45

Kleintje schreef:
Eerst was "blanket" oftewel Prince Michael II nog van een goede vriendin met wie hij een relatie had/heeft, daarna opeens van een draagmoeder.
Ik denk dat het tweede een leugen is, om gegraaf naar die vrouw te voorkomen.

Klopt, viel mij ook al op. Maar ja, die vrouw heeft ook geen leven meer als haar naam bekend wordt.

Clautje

Berichten: 14584
Geregistreerd: 13-05-01
Woonplaats: Hazerswoude

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-02-03 15:47Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _bloempje01_, AhrefsBot, Callisto04, carineken, Century, dalena, Dizzy505, Jessol, julio111, lianne__, nitouche, RolingRoos, spookyskippy, Tutti_Frutti, xSannee, Yahoo en 186 bezoekers