Bokt Adventskalender: Dag 9

Moderators: Hanmar, ynskek, Ladybird, Princesj, Mondy, Polly, Mjetterd

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

MirandaT

Berichten: 30431
Geregistreerd: 23-12-04

Bokt Adventskalender: Dag 9

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-12-18 12:15

Afbeelding


[o] 9 december

Naast het forum en alle nieuwsberichten is er de Wiki. Hier is allerlei informatie te vinden over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Interessante artikelen volgens Bokkers
Wij hebben gekeken welke artikelen het meeste zijn bezocht. De meest bezochte pagina is de hoofdpagina gevolgd door het artikel over stokmaten. Bijna 21.000 views heeft dit artikel. Wil je iets weten over de verschillende stokmaten neem eens een kijkje!

Ook de lijst met giftige planten is erg populair. Hier staat een hele lijst met foto’s van giftige planten die in en rondom de paardenwei voor kunnen komen en welke voorzorgsmaatregelen je kunt nemen.

Afbeelding

Op plek 3 staat de lijst met beroemde paarden. Hier kun je snel doorklikken naar de pagina’s over de specifieke paarden en hun eventuele ruiters.

Afbeelding

De paardenwereld kent veel specifieke woorden die niet altijd makkelijk te vertalen zijn en daarom heeft Bokt een heus paardenwoordenboek. Alle opgenomen woorden zijn vertaald in het engels, duits, frans en/of spaans. Tijd om je woordenschat uit te bouwen dus.

De top 5 wordt afgesloten met de Bokt Help. Hier vind je allerlei informatie over Bokt. Wie doet wat, welke begrippen en afkortingen zijn er op Bokt, informatie over de bezwaarcommissie, wat voor onderwerpen mogen er op Bokt worden besproken etc.

Kerstgerelateerde Wiki artikelen
Natuurlijk mag kerst ook niet ontbreken op de Wiki. Er staat informatie over de kerstster, maar ook over de slee want een slee wordt natuurlijk niet alleen door Rudolf en zijn vriendjes voortgetrokken. Een ideaal paardenras om de slee te trekken is de Yakut, ze worden dan ook veel als werkpaard gebruikt. Kerst is natuurlijk ook de periode van kou, regen en wind. Daarom hebben wij ook een artikel over het houden van paarden onder barre omstandigheden. In Nederland hebben wij meestal niet van zulke bizarre winters, maar ook dan kun je op de Wiki terecht. Bijvoorbeeld over dekens en vachten.
Afbeelding

Wij zien jullie graag terug als lezer op de Wiki pagina en als je mee wilt helpen met schrijven dan zijn we daar ook heel blij mee!


MirandaT

Berichten: 30431
Geregistreerd: 23-12-04

Re: Bokt Adventskalender: Dag 9

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-12-18 12:13

Pagina's zonder views ga ik aanvragen :j Zullen vast ook wel pagina's zijn die onderaan staan, die mogen natuurlijk wel meer aandacht krijgen :D

Ondertussen staat dag 10 ook online!

[PF] Bokt Adventskalender: Dag 10

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Abaddon, CastaMickey, ellen05, HorseTimeXL, Merell123, Nicje87, Ookami, Patriesje, SimoneeM, xGoldenHero en 77 bezoekers