Rare mensen op marktplaats deel 7!

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Shanna, Leo, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
MarleenM

Berichten: 1706
Geregistreerd: 29-02-04
Woonplaats: Gronau (Duitsland)

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-03-16 00:27

Musiess schreef:
Hier een hele goede ervaring.
Een klein terrarium incl hagedisje verkocht. Komt die mevrouw met een tasje vol met cadeautjes aan. Allemaal baby kleertjes. Omdat ik gezegt had dat ikhet terrarium en hagedisje niet kon brengen ivm zwangerschap. Ze gaf het bonnetje van de kleertjes erbij voor als ik het wilde ruilen.

Echt heel lief!
Dus sjakie zal wel een goed huis krijgen bij haar.


Dat is wel heel lief :j

Hier een rot ervaring via Facebook..
Had schoenen te koop, afspraak gemaakt met iemamd bij mijn ouders thuis aangezien ik zelf helemaal buitenaf woon en lastig te vinden is..

Aangegevem bij die persoon dat mocht ze toch niet komen of ze dan even eem berichtje wou doen? Dan hoefde ik niet naar mn ouders te rijden.
Om 19.00 afgesproken, krijg ik om 19.15 berichtje hoi mn vriend is nof niet terug met de auto, heeft oproepdienst. Wordt vanavond waarschijnlijk niks meer. _-:(

Terug gemaild dat ik het erg jammer vond dat ze pas een berichtje stuurde na onze afgesproken tijd terwijl ze voor de tijd ook al wist dat ze het niet ging redden.

Kreeg mailtje terug met excuses maar dat ze ze nog wel over wou nemen.
Nouja il ben de beroerdste niet, dus ze gaf zelf tijd en dag aan, nou mevr is niet komen opdagen en heeft niks van zich laten horen.
Heb berichtje gestuurd dat ik er vanuit ging dat ze zoch bedacjt had en dat ik het erg jammer vond dat ze niet het fatsoen had dit even te melden. Heb ook melding gemaakt bij beheer en daar reageert ze ook niet op berichten, maar wel op andere mensen reageren in die groep 8)7

Nouja nu wel verkocht aan iemand die meteen betaald heeft..

Kerstmuts


MarleenM

Berichten: 1706
Geregistreerd: 29-02-04
Woonplaats: Gronau (Duitsland)

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-03-16 14:16

Vicky_Belle schreef:
Hoi iedereen, ik en vooral mijn vader is een grote "zakenneus" voor mooie dingen voor een goede prijs, t is dan wel op zijn vlaams (kapaza)

Ik lees dat jullie het allemaal erg vervelend vinden als er onder de minimum prijs geboden wordt, maar mijn vader heeft wel op zo'n manier al wel wat goede zaken gedaan.
Vorig jaar een houten omheining weten scoren, man vroeg 2500 euro en zelf uit te breken, vader bood 1500 euro. Het moest snel weg wegens verhuis en alles moest nog uitgebroken worden, dus kreeg die man weinig reactie, na een weekje een berichtje dat het bod goed was. t was 2 dagen 8 u uitbreken dus zo vonden we de prijs die we geboden hebben wel toch eerlijk.
Als je een bod te laag vind dan hoef je niet te reageren, het kan mijn perceptie zijn maar jongere mensen willen precies meer voor hun tweedehands spullen en raken ook sneller geïrriteerd bij een lager bod. Op facebook had ik ook iemand die gewoon de nieuwprijs vroeg voor tweedehands laarzen. Ze reageerde furieus toen ik zei dat ik de prijs wat te hoog vond. Dat was 4 maanden geleden en de laarzen zie ik nu en dan weer verschijnen, ze raakt ze niet kwijt aan die prijs.


Bij mij ligt het er helemaal aan hoe fatsoenlijk iemand zijn bod onder mijn minimale prijs uitbrengt..

Als iemand alleen maar een berichtje stuurt mijn zijn prijs zonder aanhef oid dan denk ik snel stik er maar in. Stuurt iemand gewoon netjes een vriendelijk bericht dan ben ik vaak wel geneigd misschien nog iets onder mijj minimum te gaan zitten. Ligt ook helemaal aan het product en of het in de weg ligt.

Kan me bij sommige grote dingen voorstellen dat die mensen in de weg gaat liggen (zoals bv een schutting, vaak krijgen mensen iets nieuws en hebben ze niet genoeg ruimte om het eindeloos op te slaan..)

Kerstmuts

MarleenM

Berichten: 1706
Geregistreerd: 29-02-04
Woonplaats: Gronau (Duitsland)

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-05-16 13:37

Kentaro schreef:
Ik geef mijn adres ook niet voordat we een datum/tijd hebben afgesproken :P Heb het ook eigenlijk maar een keer gehad dat iemand dat vroeg. Toen ik dus eerst een afspraak wilde maken, heb ik nooit meer wat gehoord. Gaf me toch te denken wat nu precies de intentie was....


Maarja als je een tijd en datum afspreekt wil natuurlijk niet zeggen dat diegene niet op een ander moment komt.. of überhaupt komt..

Ik heb namelijk een keer gehad toen ik hoogzwanger was en mijn paard te koop stond dat iemand langs wou komen wanneer die maar in de buurt was zonder vooraf af te spreken.. Waarop ik zei dat dat niet mogelijk was aangezien het paard bij vrienden stond en dat ik zeker wou weten dat iemand thuis was mocht bij mij de bevalling begonnen zijn.. Uiteindelijk datum afgesproken dat die vrienden ook thuis waren... Krijg ik de volgende dag een telefoontje van die vrienden of ik wist dat die man toch eerder langs zou komen, De hond had aangeslagen en stond die man gewoon in de wei.. :oo
Vrienden zijn erheen gelopen ja nee was niks en is zo weer in de auto gestapt, niks geen excuses oid gewoon assosicaal.. Niet eens het fatsoen gehad mij een berichtje te sturen dat ze al geweest waren en dat het niks was..
Heb na die actie zelf gemaild via Facebook maar wel gelezen en gewoon geen reactie geven :r

Voelde me knap banketstaaf naar die vrienden alhoewel ze wel snapten dat ik dat niet zo had afgesproken..
Laatst bijgewerkt door MarleenM op 18-05-16 13:38, in het totaal 1 keer bewerkt

Kerstmuts

MarleenM

Berichten: 1706
Geregistreerd: 29-02-04
Woonplaats: Gronau (Duitsland)

Re: Rare mensen op marktplaats deel 7!

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-10-16 14:59

Ik had van de week ook even iets vervelends..

Had 5 spijkerbroekjes voor mn zoontje gekocht en gevraagd of ze het via kiala wou versturen.
Geen enkel probleem zei ze..
Geld over gemaakt en dat was goed aangekomen
Maandag kreeg ik een berichtje dat ze te laat thuis was en het dinsdag weg bracht..
Dinsdag kreeg ik een berichtje dat ze voor een dichte deur stond en het woensdag weg bracht.
Woensdag kreeg ik een berichtje dat ze op het wegbreng punt kwam en bleek dat ze een account moest aanmaken en nu zou ze het donderdag of vrijdag wegsturen.

Ik gisteren berichtje sturen of het gelukt was want had niks meer gehoord.
Kreeg ik een kortaf berichtje terug, kiala is te ingewikkeld, maar het rest bedrag voor postnl maar over, iets anders doe ik noet meer..

Nou is dat niet zo'n wereldbedrag maar het schoot me een beetje verkeerd en heb dus een berichtje gestuurd dat ze het geld terug mag storten.

Baal er wel een beetje van, neem aan dat ze op heeft gezocht waar het wegbreng punt zit, had ze toch meteen kunnen zien hoe het werkte..

Maarja vind het nou wel prima, heb ook nog geen antwoord gehad op mn reactie.

Kerstmuts

MarleenM

Berichten: 1706
Geregistreerd: 29-02-04
Woonplaats: Gronau (Duitsland)

Re: Rare mensen op marktplaats deel 7!

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-12-16 23:40

AB rare reactie van haar,neem toch aan dat ie niet meteen extreem gebruikt eruit ziet als ie een keer gewassen is :=


Ik had van de week even een rot momentje met iemand waar ik een deken van had over gekocht, gelukkig wel netjes opgelost door de verkoper..
Was een wollen deken en zou eruit zien als nieuw en niet gebruikt zijn..
Ik open het pakketje en 1e wat ik zie was haren op de deken, ik haal hem eruit een gaatje in de deken en een naad die heel lelijk gerepareerd is na een duidelijke beschadiging..
Mailtje gestuurd dat ik het erg jammer vond de deken zo een te treffen en dat als ik dat geweten had ik niet mijn bod had uitgebracht en dat ik graag de deken terug stuur of een gedeelte terug wil.
Reactie terug dat ze de deken had nagekeken en dat het haar niet opgevallen was, heb haar foto's gestuurd en ze heeft zonder mopperen 2/3 van het aankoop bedrag terug gestort.
Dus baalde wel even maar ze heeft het wel keurig opgelost, hoop wel dat ze de volgende keer wel iets beter de spullen nakijkt..
Gelukkig is hij wel goed bruikbaar voor mijn doel :j

Kerstmuts

MarleenM

Berichten: 1706
Geregistreerd: 29-02-04
Woonplaats: Gronau (Duitsland)

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-12-16 09:33

Abercrombie schreef:
Voor Dushi88. De deken

[ [url=m/usJqpS.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/BjtFWk.jpg]Afbeelding[/url] ]


Ziet er in mijn ogen netjes uit!

Kerstmuts

MarleenM

Berichten: 1706
Geregistreerd: 29-02-04
Woonplaats: Gronau (Duitsland)

Re: Rare mensen op marktplaats deel 7!

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-01-17 10:15

Ik heb ook iets geks. Wou iets overnemen van iemand en zou het ophalen want ik was dat weekend in de buurt (100km enkele reis). Geen probleem had ze ook liever.

Afspraak gemaakt alles prima, helaas afspraak moeten afzeggen want degene waar ik heen zougaan was ziek. Nouja versturen wou ze ook wel en contact liep zo fogoed dat ik dacht geen probleem.
afijn, ze zou even informeren met betrekking tot het beste versturen dat alles goed gaat. Dat was 11 jan.
13 jan heb ik nog een berichtje gestuurd of ze al wat wist en dat ik zelf verzendkosten had uitgezocht. Geen antwoord hierop en helemaal radiostilte..

Advertentie staat nog op gereserveerd. :\

Kerstmuts

MarleenM

Berichten: 1706
Geregistreerd: 29-02-04
Woonplaats: Gronau (Duitsland)

Re: Rare mensen op marktplaats deel 7!

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-17 10:55

Rachelle die is gek.. had haar ook duidelijk gemaakt dat ik ook nog andere dingen te doen heb dan op haar te wachten..

Hier op zoek naar een bed ombouw, zonder lattenbodem en matras.
Worden toch overal droomprijzen gevraagd.. Voor een bed met echt duidelijke beschadigingen nog 150 euro vragen :oo .. prima als ik hem moet opknappen maar niet voor 150.. _O-

Kerstmuts

MarleenM

Berichten: 1706
Geregistreerd: 29-02-04
Woonplaats: Gronau (Duitsland)

Re: Rare mensen op marktplaats deel 7!

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-17 11:22

Jammer dat het een boxspring betreft en geen gewoon bed.. je zit niet zi ver bij mij vandaan haha

Kerstmuts

MarleenM

Berichten: 1706
Geregistreerd: 29-02-04
Woonplaats: Gronau (Duitsland)

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-09-17 20:20

Vandaag een super ervaring gehad op marktplaats.

Had een bed ombouw met lattenbodem gezien zonder vp. Dus ik netjes gemaild wat de vp was, kreeg vrij vlot antwoord dat hij 75 euro vraagt. Aangegeven dat dat helaas boven mijn budget van een paar 30/40 euro was en dat ik rustig verder ging zoeken. Kreeg ik eerst een mailtje oke helemaal prima. Een paar dagen later kreeg ik een berichtje of ik hem voor 50 euro wou overnemen want hij wou er toch eigenlijk wel af en ik gewoon netjes had gereageerd dat het boven budget was.

Nouja geschreven dat ik zou overleggen met ML. ML vond het toch te duur voor nu (bezig met verbouwing etc) dus aangegeven dat ik ML helaas niet kon overtuigen en dat ik hem suc6 wenste.

Na een aantal dagen kreeg ik het volgende berichtje: STEL, je mag het zo ophalen, kun je je man dan wel overhalen .
Dus nog een beetje over en weer geschreven, en vanmiddag het bed wezen ophalen en heb een kratje bier mee genomen als bedankje, hij was helemaal verbaasd! Bed was al keurig uit elkaar gehaald en de hele familie die aanwezig was, die hielpen met verhuizen, hebben geholpen met alles in de aanhanger te pakken.. zo lief!

Kerstmuts

MarleenM

Berichten: 1706
Geregistreerd: 29-02-04
Woonplaats: Gronau (Duitsland)

Re: Rare mensen op marktplaats deel 7!

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-09-17 15:12

Oh daar zou ik echt niet blij mee zijn!

Kerstmuts

MarleenM

Berichten: 1706
Geregistreerd: 29-02-04
Woonplaats: Gronau (Duitsland)

Re: Rare mensen op marktplaats deel 7!

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-09-17 15:18

Ben wel benieuwd hoe de verkoper erop reageert als je hem/haar er wat van zegt.. als je die hoesjes nou niet had had je nu lekker losse cd's gehad..

Kerstmuts

MarleenM

Berichten: 1706
Geregistreerd: 29-02-04
Woonplaats: Gronau (Duitsland)

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-09-17 14:18

Pff lekker dan.. heeft dus niet eens verzendkosten betaald.. Ik xou hem ook melden op marktplaats, rare snuiter!

Kerstmuts

MarleenM

Berichten: 1706
Geregistreerd: 29-02-04
Woonplaats: Gronau (Duitsland)

Re: Rare mensen op marktplaats deel 7!

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-12-17 20:29

Zo net weer goed ervaring. Had een babybox erop gezet, vp 25 euro, gaan mensen 2,50/3 euro bieden.. ja dag dan steek ik hem nog liever in de fik :Y)

Nu reageerde er gister iemand die hem voor de vp kwam ophalen, geen gezeur oid dus het box speeltje en boxkleed er ook maar bij gedaan. Ligt anders toch maar in de weg.

Kerstmuts


MarleenM

Berichten: 1706
Geregistreerd: 29-02-04
Woonplaats: Gronau (Duitsland)

Re: Rare mensen op marktplaats deel 7!

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-03-18 11:29

Pff Rachelle, denk je dat je iemand blij maakt.. Dan had ze het maar moeten komen ophalen.

Ik werd onlangs op facebook geplaatst als oplichter :oo

Ik had zwangerschapskleding op facebook gezet in meerdere groepen. Alles werd direct geplaatst behalve in 1 groep,want daar moet het eerst goedgekeurd worden door een beheerder.
Naja iemand reageerde binnen 15 min het plaatsen en tot een overeenkomst gekomen dat ze een paar dagen later zou komen.

Word na een aantal uur in die andere groep mijn bericht goedgekeurd en geplaatst. Maar schijnbaar zat die dame ook in die groep.
Zet ze gewoon ons bericht in printscreen groot met de tekst pas op oplichster,heb een afspraak en ze bied het gewoon ook hier alsnog te koop.

Geen pb of iets dergelijks,mij meteen geblokt.
Nou heb maar onder het berichtje gezet dat ze voorzichtig moet zijn met iemand oplichster noemen en dat als ze fatsoenlijk was ze mij eerst persoonlijk benaderd had. Na paar min had ze het bericht eraf gehaald.

Zo belachelijk.. Kan er nog boos om worden >;)

Kerstmuts

MarleenM

Berichten: 1706
Geregistreerd: 29-02-04
Woonplaats: Gronau (Duitsland)

Re: Rare mensen op marktplaats deel 7!

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-03-18 10:12

Hier iemand die gister geboden had, gemaild dat ik akkoord was en wanneer ze het kwam ophalen. Krijg ik een mail terug dt ze op meerdere gelijke artikelen geboden heeft en de mijne niet meer hoeft.

:\
Hoe irritant is dat dan..

Kerstmuts

MarleenM

Berichten: 1706
Geregistreerd: 29-02-04
Woonplaats: Gronau (Duitsland)

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-04-18 10:06

xJitskee schreef:
Gisteren viel mijn mond echt open van verbazing.. had een afspraak om een tuinset op te halen. De kopers waren er alleen te vroeg, was er zelf nog niet. Zijn ze gewoon op eigen houtje rond het huis gelopen en de (afgesloten!) achtertuin in gelopen om te kijken. Uiteindelijk hebben ze hem nog niet eens gekocht ook nog. Maar hoe bedenk je het om zomaar iemand tuin in te gaan :=


Zoiets heb ik een keer gehad met verkoop van een 2 jarige, lag zelf in t ziekenhuis en de staleigenaar wou de bezichtiging doen maar kon pas die vrijdag. Daarvoor een afspraak gemaakt. Komt ze woensdags thuis en staan er 2 mannen in de wei. Komen haar tegemoed lopen en zeggen we waren in de buurt, t is niet wat we zoeken. En gingen weer weg. >;)

Toen ik dat hoorde heb ik ze opgebeld en ben me boos geworden.. hoe asso kun je zijn _-:(

Kerstmuts


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie