Alleen zijn...

Moderators: Dani, Shanna, khirshanta, EvelijnS, Hanmar, benangelique, Polly

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

danzzz
Berichten: 1452
Geregistreerd: 18-11-11

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-12-17 18:57

Storm schreef:
Wat vervelend, maar ik denk dat iedereen golven in zijn of haar leven heeft. In de golf heb je veel vrienden en ga je veel uit, de tijd in een dag is altijd te kort. En daarna kom je tussen de golven in en is je leven tijdelijk wat rustiger.
Blijkbaar is dat nu bij jou ook zo. Accepteer dat, en weet dat de volgende golf echt wel weer komt. En wil je dat die sneller komt, ga dan op zoek, ga bij een sportclub of vraag meiden van je werk waar zij uit gaan. En vergeet niet dat de rust ook best lekker is, er moet al zoveel in het leven en dat wordt alleen maar meer als je ouder wordt.

Dit is zoals het is, als je jong bent dan is dit nog verwarrend en denk je dat het aan jou ligt enz, enz. Straks als je mijn leeftijd bent dan weet je dat mensen komen en mensen gaan, sommige blijven een hele leven lang je pad kruisen en anderen zie je nooit meer. Ik maak nog steeds nieuwe vrienden, net zo goed als ik ze "verlies". Het hoort er allemaal bij.

Geniet even van de rust, pak hem ook want voordat je het weet ga je weer met mag10 door het leven en snak je weer naar een tijdje lekker rustig alleen zijn.

Ik moet zeggen dat als je ouder wordt ook het lekker rustig alleen zijn heel comfortabel voelt, steeds comfortabeler eigenlijk, komt wel goed tut, heus!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie