Militair als partner?

Moderators: Nala, Mondy, Mjetterd, ynskek, Polly, Ladybird, Giolli, Hanmar, Princesj, Dani

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 

Wiskey1
Berichten: 1653
Geregistreerd: 15-01-17

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-06-17 16:21

Monster_tos schreef:
Hallo allemaal,

Ik ben erg benieuwd of er hier bokkers zijn waarvan zijn of haar partner voor Defensie werkt? Mijn vriend is vandaag naar een voorlichtingsdag geweest, en was laaiend enthousiast. Ik iets minder -O-

Hij zou graag als sport instructeur aan de slag willen voor Defensie, klinkt gelukkig vrij veilig, maar hij staat wel open voor doorgroei functies of andere functies binnen Defensie.

Mijn nicht heeft als sport instructeur voor Defensie gewerkt, en heeft ook 7 maanden in Afghanistan gezeten. Bang dat er wat gebeurd ben ik niet echt, maar hem 7 maanden moeten missen is wel een dingetje..
1 van mijn beste vriendinnen is militair verpleegkundige geweest, en ook zij is 2 keer op uitzending geweest, heb het dus al van dichtbij meegemaakt en weet een beetje wat het inhoudt.

Daarnaast is mijn vriend qua karakter echt het meest onschuldige lammetje wat er bestaat (met het uiterlijk van een beer :+ ) Ik ben ook wel een beetje bang dat het militaire leven hem harder maakt, opzich voor zijn ontwikkeling niet verkeerd, maar dit zachte lammetje is wel de man waar ik verliefd op ben geworden..

Als dit zijn roeping is en hij hier gelukkig van wordt ga ik hem natuurlijk voor 200% steunen, maar vind het wel fijn als ik een beetje weet waar ik aan toe ben. Vandaar benieuwd of hier meer partners van zitten.

Alvast bedankt voor jullie reacties!


Een militair als partner heb ik geen ervaring mee, maar met het wereldje zeker wel. Qua sportinstructeurs valt het wel mee met hoe hard ze zijn, naar mijn ervaring zijn de meesten nog steeds wel 'zacht' niet op een verkeerde manier hoor!

Ikzelf ben er wel door veranderd, meer gedisciplineerd, simpeler en harder. Vooral met uitspraken, ben wat dat betreft wat 'lomper' geworden. Wel is het een hele leuke wereld, waar iedereen voor elkaar klaarstaat, en je vrienden voor het leven kan krijgen, zonder elkaar elk vrij uurtje op te zoeken.

Heb wel ooit een relatie gehad die op de klippen liep doordat ik bij defensie ging werken (en een vriendin zit nu in die situatie). Ik vind het wel erg tof dat je je vriend daarin steunt! Soms zal het moeilijk zijn, maar als het goed zit, komen jullie daar wel doorheen

Irkoon (v. Marlon)
Dressuur B+8
Springen B+2


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten