even van me afschrijven hoor....

Moderators: Polly, Dani, khirshanta, Leo, Shanna, Hanmar

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-10-02 21:29

Joh wat jammer. Dressuurmutsen zijn toch niet in de meerderheid?

Je hebt zo'n mooi ding. Persoonlijk houd ik meer van tinkers met veel zwart, maar die van jouw vind ik echt magnifiek. Hij heeft zo'n uitstraling, dat zie je zelf toch ook?

Als ik mijn paard ga voeren, rijd ik langs een tinkermerrie die onlangs een veulen heeft gekregen. Veulen is grijs. Er straalt zo'n rust van die 2 af en zo'n inmens moederliefde van die merrie, moet altijd kijken en vergeet op verkeer voor mij te letten.

Je bent er misschien achter gekomen dat de paardenwereld toch niet zo leuk is, maar je hebt het beestje toch voor je eigen plezier? Je moet er lekker alles mee doen wat je zelf leuk vind en waar je tinker plezier in heeft.

Ik lees vaak alleen maar berichten. Veel onderwerpen lees ik na het 1e bericht al niet meer door. Je kunt lekker selectief zijn en dat is het voordeel van bokt.

Merk wel dat er een vaste klub is die alleen op elkaars berichten reageren, maar ach, so what.

Geef je tinker een knuffel, hij is van jouw en lekker niet van een ander!


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Cubone, Fair, Fellow, furious, Jackyy, Judith_, leestmee, maessie, miamivice, Michelle77, musiqolog, NF_Daphne, redbutton, Reusje0504, ScarOfWars, Xhiske, xSCWx en 156 bezoekers