Je onveilig voelen in je eigen huis....?

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Shanna, Leo, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Lenn

Berichten: 5331
Geregistreerd: 17-04-03
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-04 21:33

Ik ben ook doodsbang alleen in het donker, denk steeds dat er iemand is. Zelfs 's avonds alleen in de auto ben ik bang dan denk ik steeds dat er iemand op de achterbank is enzo (is dat normaal?) Dat heeft eigenlijk niet echt een verklaring.. maar ik heb geen tips om daar vanaf te komen, het lukt mij namelijk ook niet!

2 vriendinnen van mij liepen ook afgelopen vakantie met z'n tweeën naar huis, kwam er zo'n Portugees aan die hun helemaal lastig viel, overal aan gezeten, zn tong naar binnen proberen te duwen, lukte niet dus vervolgens kei hard in mn vriendin zn lip gebeten (!) M. was blij dat ze een strakke broek aan had dan kon hij er niet in (!) enzo! Alles bij eklaar geschreeuwd (er kwam niemand), zich uiteindelijk losgetrokken en als een gek naar huis gerend.. helemaal overstuur waren ze, echt erg.. ik ben zo blij dat ik dat niet meegemaakt heb, had ik nooit meer 's nachts over straat gedurfd ofzo Scheve mond Het erge is ook dat mn vriendin eigenlijk alléén naar huis wilde lopen, en dat een andere dat ook een paar keer gedaan heeft, ik wil niet weten hoe het dan af had gelopen want dan was je natuurlijk niet sterker geweest dan een man!
Waarom lopen er toch zoveel gekken rond Verdrietig vooral in het zuiden zijn die mannen allemaal veel te heet
Eigenlijk zou je altijd een busje pepperspray op zak moeten hebben, dan zou ik me wel een stuk veiliger voelen.. waar haal je dat eigenlijk?

Sorry ook ik offtopicLenn

Berichten: 5331
Geregistreerd: 17-04-03
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-04 22:06

nee landen bedoelde ik Knipoog

Lenn

Berichten: 5331
Geregistreerd: 17-04-03
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-08-04 14:25

Pervinco schreef:
Lijkt me ook wel duidelijk uit de context, het ging over een Portugees... Ik vind overigens dat je een hele grote fout maakt door te zeggen 'in Limburg is dit niet'. Ik moest altijd 3 km door het bos, 's avonds en 's ochtends vroeg was 't daar natuurlijk pikkedonker. Niemand die er woonde, ik was dan ook totaal niet bang. Totdat ik tijdens het uitlaten van de hond ('s nachts) iemand in het bos hoorde, vlakbij me, en de hond aansloeg. Een week later werden er 500 meter bij ons huis vandaan 2 meisjes verkracht... Nagelbijten / Gniffelen

gatsie! Scheve mond


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie