Je onveilig voelen in je eigen huis....?

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Shanna, Leo, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Kaiya
Berichten: 4066
Geregistreerd: 19-05-04
Woonplaats: Het prachtige zuid-Limburg!

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-04 21:57

Ik kan het me heel erg voorstellen dat je nu zo bang bent.
Mensen die ik ken woonden op een hoek. Dieven pikten dus altijd hun huis uit omdat het het eerste de beste is die je in die straat tegenkomt.
Rond de 15 inbraken zijn er geweest, en de politie had nog geen daders te pakken. Ze hebben 1x een te pakken gehad, maar die werd weer vrijgesproken.
Gelukkig zijn ze er nu vanaf, maar het is wel behoorlijk achterlijk dat sommigen niet met hun handjes van andermans spulletjes af kunnen blijven!


Kaiya
Berichten: 4066
Geregistreerd: 19-05-04
Woonplaats: Het prachtige zuid-Limburg!

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-08-04 21:59

Lenn schreef:
Ik ben ook doodsbang alleen in het donker, denk steeds dat er iemand is. Zelfs 's avonds alleen in de auto ben ik bang dan denk ik steeds dat er iemand op de achterbank is enzo (is dat normaal?) Dat heeft eigenlijk niet echt een verklaring.. maar ik heb geen tips om daar vanaf te komen, het lukt mij namelijk ook niet!

2 vriendinnen van mij liepen ook afgelopen vakantie met z'n tweeën naar huis, kwam er zo'n Portugees aan die hun helemaal lastig viel, overal aan gezeten, zn tong naar binnen proberen te duwen, lukte niet dus vervolgens kei hard in mn vriendin zn lip gebeten (!) M. was blij dat ze een strakke broek aan had dan kon hij er niet in (!) enzo! Alles bij eklaar geschreeuwd (er kwam niemand), zich uiteindelijk losgetrokken en als een gek naar huis gerend.. helemaal overstuur waren ze, echt erg.. ik ben zo blij dat ik dat niet meegemaakt heb, had ik nooit meer 's nachts over straat gedurfd ofzo Scheve mond Het erge is ook dat mn vriendin eigenlijk alléén naar huis wilde lopen, en dat een andere dat ook een paar keer gedaan heeft, ik wil niet weten hoe het dan af had gelopen want dan was je natuurlijk niet sterker geweest dan een man!
Waarom lopen er toch zoveel gekken rond Verdrietig vooral in het zuiden zijn die mannen allemaal veel te heet
Eigenlijk zou je altijd een busje pepperspray op zak moeten hebben, dan zou ik me wel een stuk veiliger voelen.. waar haal je dat eigenlijk?

Sorry ook ik offtopic


In het zuiden? Bedoel je landen (spanje, portugal etc.) of Limburg ofzo? Want in Limburg is dit niet hoor, mijn zus fiets ook vaker naar huis na 10en, maar dan fietst er gewoon iemand met haar mee. Of ze blijft gewoon op de weg en neemt geen korte routes door parkjes of steegjes.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie