Help, huis worden uitgezet, wat te doen?

Moderators: khirshanta, Leo, Shanna, Hanmar, Polly, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
MargaV

Berichten: 1318
Geregistreerd: 31-10-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-04 09:10

Het is misschien even afzien, maar je noemde het zelf al, misschien is (tijdelijk) wonen in een caravan wel een optie voor je broer.

Is het huurhuis een particulier huurhuis, of een woningbouwvereniging. Want als hij daar al zoveel jaar woont, kan hij medehuurderschap aanvragen en dan mag hij daar gewoon blijven wonen als de hoofdhuurder weggaat. Dan moet hij het natuurlijk wel zelf kunnen betalen.

En als er geen andere oplossing is dan op zoek gaan naar een andere woning, dan kun je te werk gaan zoals het bij het zoeken van een kamer. Briefjes in supermarkt, advertentie in plaatselijke krant, rondvragen, rondvragen en rondvragen.

Het is wel heel goed dat je hem helpt, maar hij is 21 en hij is in principe oud genoeg om zijn eigen verantwoordelijkheid te dragen, toch? (Maar als je hem gewoon een beetje op weg helpt, prima. Maar het lijkt me dat hij hier zelf ook achteraan kan gaan.)

Succes ermee!MargaV

Berichten: 1318
Geregistreerd: 31-10-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-04 09:22

Ok, ik begrijp ook wel dat je hem helpt. Maar serieus, ga die advertenties plaatsen ed. Kennen jullie mensen die buiten wonen en misschien een schuurtje hebben oid.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 30 bezoekers