E-rijbewijs

Moderators: Polly, Shanna, khirshanta, Amaryllis, Hanmar, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Mytens_oud

Berichten: 4184
Geregistreerd: 20-03-01
Woonplaats: omgeving Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-04-01 13:48

Dat is een fabeltje hoor dat gedoe dat als je een paard vervoert dat je dan sneller zakt. Maar..........ik ben ook gezakt.
ik reed op de gageldijk (smalle weg waar je elkaar net kan paseren waaraan boerderijen liggen,je mag er 80 km per uur, en het is een 2 richtingsweg), er reed voor mij een personen auto, halverwege deze weg kwam ik dus achter deze auto te zitten en bleef erachter 60 km/h rijden. Deze auto voor mijn ging dus niet 80 maar 60 km/h hier op deze weg rijden (Ik zat in een hele trage Vito bus,schakel.) En toen zei de examinator:Zou je er niet eens langs gaan? ik zei dus:Nee, ik ga hier toch niet inhalen met een trailer erachter(ik had ook gezegd dat ik met paard moest rijden dus dan doe je dat helemaal niet), en toen zei hij later dat ik daarop gezakt was en ook omdat ik nog een keer vroeg van:moet / mag dat hier met aanhanger erachter? Ondertussen passeerde ons al een tegenligger (vrachtwagen dus toen ging het al niet meer, einde discussie)
Ik rijd zelf helemaal niet mutserig ofzo met mijn auto maar ik zou zelfs met mijn personenauto hier niet in gaan halen.
Maarja, ik had het beter wel kunnen doen. Ik ga nu niet nog een keer voor mijn E want ik ben bang dat ik weer zak, maarja de rest ging wel allemaal heel goed en ik weet dat ik er veilig mee kan rijden alleen als ik de volgende keer in zo'n situatie kom doe ik het weer hetzelfde of ik ga wel inhalen en dan vindt die examinator het niet goed, mijn instructeur vond het ook vreemd maar kon niks doen want hij was niet meegereden. maar al met al heb ik wel leren rijden met trailer en weet ik dat ik het kan maar nu ben ik dus wel onzeker geworden en bang dat ik weer zak op zoiets stoms , en het is allemaal duur zat...

Hoofd AMF.
ik heb er 1, een chocolad met wit katertje,
Gizmo !! Mijn icon is zijn vader.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie