whiplash, grrrrr

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Shanna, Leo, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Von

Berichten: 1180
Geregistreerd: 30-05-01

whiplash, grrrrr

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-01-02 14:42

Moet even mijn hart luchten…….
Ik heb sinds ongeveer 6 jaar een whiplash, en wellicht weten de "kenners" dat dit gepaard kan gaan met vele ups en downs. Nou zo'n "down" heb ik nu dus alweer een aardig tijdje en ik word er echt stapelgek van!!!!
Naast de nekpijn, rugpijn, hoofdpijn en tintelende arm en hand komen er nog meer ongemakkelijke dingen bij kijken die de ene keer heftiger zijn dan de andere. Om er een paar te noemen: niet meer normaal kunnen lezen (lees zinnen drie keer of sla er tig over Verward ), niet meer uit je hoofd kunnen rekenen, niet meer op woorden kunnen komen, het vaak koud hebben, slapeloosheid, en bij mij dus ook hevig transpireren onder mijn oksels (ook terwijl ik het koud heb). Nu is dit laatste dus overgegaan in een zeer heftige irritatie waardoor ik mijn oksels compleet heb open gekrabt! Natuurlijk ben ik hiervoor bij mijn huisarts geweest, zij heeft me een zalfje voorgeschreven en dit moet binnenkort gaan helpen?? Ik heb aan haar gevraagd of er niets te doen is aan die transpiratie zelf omdat ik anders over een tijdje waarschijnlijk weer hetzelfde heb, antwoord was nee?? Ook aan de apotheek heb ik het gevraagd en die wisten ook niets anders dan de "normale" deo's die in de winkel te verkrijgen zijn???
Van dit soort dingen word ik dus compleet gestoord!!! Alle deo's die er zijn heb ik al uitgeprobeerd, talkpoeder ook, maar niets helpt dus!!!
Waarschijnlijk kunnen jullie me ook niet verder helpen, maar ik ben in ieder geval mijn frustratie weer voor een deel kwijt Boos!

Geen paarden meer, ook niet meer rijden, veel andere bezigheden maar bokt blijft leuk af en toeVon

Berichten: 1180
Geregistreerd: 30-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-01-02 14:53

Malle Babbe schreef:

ehm...mijn moeder had dat ook van dat hevige stranspireren en zij heeft er wel iets voor gehad... weet alleen niet hoe t heet , is wel heeel duur en word niet gedekt door t ziekenfonds


Allereerst heel veel sterkte met je moeder toegewenst!
Zou je voor me kunnen vragen aan je moeder wat dat was wat zij ervoor heeft gekregen? Dat het duur is en niet vergoed wordt maakt me niets uit, als ik hier maar van af kom!

Geen paarden meer, ook niet meer rijden, veel andere bezigheden maar bokt blijft leuk af en toe

Von

Berichten: 1180
Geregistreerd: 30-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-01-02 22:07

Allemaal heel erg bedankt voor het lezen Haha! .
Die Oderex dry is geloof ik het enige wat ik nog niet heb geprobeerd, dus als ik van deze irritatie af ben ga ik daar maar eens een gokje mee wagen. Zal er nu even vanaf blijven, want zelfs water doet zeer Boos! .
Malle Babbe: ik hou me aanbevolen voor de tip van je moeder, mocht ze er ooit achter komen wat voor spul dat was (idd vergeetachtigheid komt ook vaak voor Haha! ).
Puck: Ik heb werkelijk alle therapieen al afgelopen, en sommige hebben bij mij ook geholpen, alleen allemaal helaas voor korte duur. Het enige wat echt helpt bij mij is helaas rust, maar aangezien ik gewoon werk zit dat er niet echt in Verward . Gelukkig kan ik veel ontspanning vinden bij mijn paarden waardoor het nog redelijk vol te houden is.
In ieder geval allemaal bedankt voor de tips, en aan mijn lotgenoten ook heel veel sterkte gewenst (ben blij dat ik niet de enige ben hier op bokt, schept toch een band).

Geen paarden meer, ook niet meer rijden, veel andere bezigheden maar bokt blijft leuk af en toe


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie