25 jarig huwelijk. Feest??

Moderators: Berdien, Hanmar, Murthul, Warboel, Amaryllis, Dani, Leo, Muurp

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Dorée

Berichten: 6707
Geregistreerd: 20-05-01
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-11-01 15:39

Ik ken zulk soort situaties maar al te goed, Maaik, dan wel niet met mijn ouders en grootouders, maar nog veeeel ingewikkelder.
Het is echt heel vervelend, helemaal omdat jij ertussen staat. Boos! En je niet wilt kiezen voor een van de twee partijen....
Ik zou zeggen praat er eens over, met je ouders en je grootouders (ik ken verder de situatie ook niet...) en zeg wat jij ervan vindt en dat je je er heel erg stinkmodder altijd door voelt! Misschien dat er niks verandert, maar dan weten ze iig wel hoe jij erover denkt... (dit moet ik ook nog steeds eens doen, maar stel het maar uit Schijnheilig )

Succes meis en kop op!! Gelukkig is er a.s. weekend iets leuks voor de boeg voor je (en niet voor mij Verdrietig Verdrietig )

"Ik zing het zo helder als ik kan, zowel in Bijbel, Thora als Koran staan die woorden echt.
'K vind het prachtig dat u iets gelooft wat door een man van vroeger is beloofd, maar u leest zo slecht."

Acda en de Munnik


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Baidu, Bhriseis, Carlijn, Chantalla, Effy, Elienn22, elske_, Esprit4, ffikse, Googlebot, Hello_xx, hlidar, Jessica_1998, JustJuul_, Lauraa90, Love_Laugh, Majestic-12, miryeacharly, mooney, Myfairytale, nano, Selina, Shiloh, TheNovelist, verootjoo, Whisky00, xBlackRose en 97 bezoekers