afgekeurd...

Moderators: Polly, Shanna, khirshanta, Amaryllis, Hanmar, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nonnie
Berichten: 2066
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Delden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-01-01 20:13

mijn vriend heeft een zeldzame spierziekte, en daardoor zijn we afgekeurd voor de levensverzekering, dus dat betekent geen hypotheek...slik, het huis was zo ontzettend mooi, voldeed aan alle verwachtingen van ons. De ziekte gaat nooit meer over, wordt alleen maar erger, vandaar. Ik ben er echt kapot van, het hele weekend zijn we bezig geweest om toch nog een hypotheek te kunnen krijgen, krijgen we gisteren te horen dat het allemaal waarschijnlijk niet door gaat...We proberen nu bij een andere bank, maar dat is nog zeer twijfelachtig...zucht, ik heb een peptalk nodig, zeker na dit vermoeiende weekend, waarin we eigelijk niets anders deden als bellen, en ruzien..
groetjes,
Manon


Nonnie
Berichten: 2066
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Delden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-01-01 22:45

\hmm, bedankt voor al jullie reacties! Zijn ouders kunnen niet borg staan, omdat zij zelf het huis te koop hebben staan, en een appartement hebben gekocht, zij kunnen ook geen geld missen, mocht het nodig zijn. Maar heeeeel misschien kunnen we iets regelen met spaarloon, en dat als onderpand gebruiken. Maar het is en blijft zwaar k*t, om het zo maar eens te zeggen...hoop toch nog dat het doorgaat...
groetjes,
manon


Nonnie
Berichten: 2066
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Delden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-02-01 08:35

Jet, rottig is dat allemaal he? Maar er is nog een kansje, bij de Rabobank, vandaag of morgen horen we het...Bas heeft MD, dat is Myotonische Distrofie, die ziekte komt niet zo heel erg veel voor. Hij heeft altijd verkrampingen, en zijn spieren ontspannen langzaam. Hij heeft beginnende staar, verkrampte handen, tong, kaak, benen, en buikspieren beginnen nu ook, zijn gelaat begint nu ook, je kunt over een paar jaar niet meer de emotie van zijn gezicht aflezen. Het kan allemaal erger worden, maar het is op zich niet dodelijk, je moet er wel rekening mee houden dat je hart ook een spier is die ook kan verkrampen. Maar gelukkig heeft hij in ieder geval geen hartritmestoornissen!!
Groetjes,
Manon

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Nonnie op 2001-02-01 08:36 ]</font>


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie