Hihihi soort contactadvertentie...

Moderators: Berdien, Hanmar, Murthul, Warboel, Amaryllis, Dani, Leo, Muurp

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Karin

Berichten: 61843
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-03-01 22:37

Een vriendin van mij heeft haar huidige vriendje via Branddating leren kennen. Zij had voor de gein een advertentie gezet en hij reageerde. Ze hebben heel veel overeenkomsten, zo slapen ze bijvoorbeeld allebei het liefst met oordopjes in. Het klikte via de mail zo goed dat ze elkaar al vrij snel wilden ontmoeten en BAM, raak! Nu al bijna een half jaar...

Ik heb ook wel eens zelf gereageerd op beschrijvingen op die site. Maar ja, dan stuur je 4 mensen een mailtje en aangezien er geen e-mailadressen bij staan weet je dus niet van welke persoon je vervolgens een reactie terugkrijgt: "Was jij nou die jongen die de Donald Duck leest en altijd boodschappen doet bij de Albert Heijn?" "Huh? Nee, ik ben die jongen die altijd Nutella op z'n brood heeft en is vergroeid met z'n Timberlands!".

De 'ware' zat er voor mij niet bij (heb ze overigens niet IRL ontmoet hoor), wel even wat leuke e-mailcontacten aan overgehouden maar die zijn alweer verwaterd. De contacten die ik al had waren toch leuker... Lachen

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>


Karin

Berichten: 61843
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-03-01 13:16

Vorig jaar heb ik ook een half jaar een relatie gehad met iemand die ik via ICQ had leren kennen. We woonden 10 minuten bij elkaar vandaan, we kenden dezelfde mensen en gingen op dezelfde plekken uit, maar we hadden elkaar tot dan toe nog nooit ontmoet! We zijn eerst nog een tijdje 'gewoon' vrienden geweest voordat we wat kregen, af en toe wat gaan drinken enzo. Helaas is het op een niet zo leuke manier uitgegaan.

Een andere vriendin van mij heeft haar vriend ook via ICQ leren kennen en zij zijn nu al ruim een jaar samen. Ook een cyberstelletje... Lovers

'Internetrelaties' komen inderdaad erg veel voor. Wist niet dat jij Mike ook op die manier kende, Kim! Maareh... echt verliefd worden op iemand die ik alleen via internet ken, dat zou ik me niet kunnen voorstellen. Wel dat je iemand meer dan leuk vindt en naar mail uitkijkt, maar echt verliefd worden... dat gebeurt mij pas als iemand ook daadwerkelijk voor m'n neus staat! Party!!

_________________
<FONT COLOR="DARKBLUE"> << < ...dreams are just goals without deadlines... > >> </FONT>

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Karin op 2001-03-29 14:18 ]</font>


Karin

Berichten: 61843
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-03-01 13:28

Ieks! Ja dat is best wel een risico als je met iemand afspreekt. Bij mij is het altijd wel positief uitgevallen, gewoon leuke mensen. Op eentje na, 10 jaar geleden ofzo, die kende ik van Teletekst (songteksten ruilen). Dat was echt de nerd der nerds... Brrr, als ik er nog aan denk... Overigens Nooit meer wat van gehoord daarna!

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

Karin

Berichten: 61843
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-03-01 22:19

Ja, inderdaad heel lachwekkend!

*LOL* *LOL* *LOL*

Ik heb nooit echt cybersex gehad. Is ook niets voor mij. Wel een paar keer iets in die trant, maar dan was het van "Uh ja, dan ga ik je dus nu zoenen..." (dat zei 'de andere partij' dan) en dan lag ik al helemaal in een dubbele breuk achter mijn pc-tje, kwam niet meer bij!

Haha! Haha! Haha!

Nee, cybersex is niet mijn idee van romantiek en opwinding....

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie