Hihihi soort contactadvertentie...

Moderators: Shanna, Dani, Murthul, Polly, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Laura

Berichten: 8338
Geregistreerd: 20-02-01
Woonplaats: Midden van Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-03-01 17:59

Heb de website http://www.branddating.nl ontdekt Haha! en ik zat een beetje te browsen en nou kwam ik iemand uit Ede tegen die ook paardrijdt.. grappig zeg. heb m dus gemaild hihi niks voor mij maar ach je moet alles eens geprobeerd hebben toch? Schijnheilig Hihi is echt een grappige site (soort contactadvertenties alleen in merken)


Laura

Berichten: 8338
Geregistreerd: 20-02-01
Woonplaats: Midden van Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-03-01 17:49

Aaargh ja nou ik ben op dit moment dus helemaal (happy?) Single. Je moet van goede huize komen om mij bij m'n Iwaldo vandaan te houden... hihi. Ik heb nogal veel eisen.. Intelligentie bijvoorbeeld (mn laatste vriendje was zo'n type die "Blade"een hele 'mooie' Misselijk film vond en dat dan ook nog uitsprak als "Bláahduh"(eeeek) So that didn't last long... Daarvoor vriendje gehad die liefdesbrieven schreef vol spelfouten Scheve mond\\ (best schattig hoor, maar dan gan mn vingers al jeuken) Laatste die ik op t oog had was een engelse leraar (nee niet mijn eigen leraar) Tsja die was errug intelli en behoorlijk lekker. Kwijl Maarja, was een geval met HUGE bindingsangs (of hij was homo, ben d'r nog niet uit) dus dat was een mission impossible (overigens wel anderhalf jaar uitgehouden dat achter hem aanlopen hihi...) Ik maar denken.. heeft ie nou een BORD Frusty voor z'n kop of??!!.. Dus uiteindelijk AL MIJN MOED bijelkaar geschraapt en op de man af gezegd dat ik hem echt heel erg leuk vond (duidelijkheid...)Tsja hij moest er overnadenken Boos! en we zouden nog wel eens uitgaan. AAARGH half jaar later al 4x iets afgesproken maar meneer was ziek of had hoofdpijn. Extreme duivel GRUWELIJK. Nog een criterium dus: ze moeten niet te erg happen maar na een half jaar mag meneer toch wel ff duidelijk zijn. Wordt er nog pissed van als ik er aan denk.
Maarja..
Ik ben op dit moment toch nog bezig met mn examen en mn paarden en ik ga strax naar the USA (wieweet vind ik wel zo'n beachbabe Cool ) Nouja ik houdt t best uit hoor maar al mn vriendinnen zijn nu aan de man en ik ben in de bloei van mn leven!!!! Dus als er nog iemand een leuke broer heeft ofzo... Pling Hihihi Groetjes van Laura!!

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie