Studenten onder ons....

Moderators: Shanna, khirshanta, Hanmar, Amaryllis, Dani, Polly

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Margreet

Berichten: 18246
Geregistreerd: 24-08-01
Woonplaats: Gooi- en Eemland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-09-01 17:40

Ik vroeg me af of er ook bokkers zijn die studeren, dus al van de middelbare school af, maar nog niet aan het werk (wel een bijbaantje!!!).
Ik ben inmiddels al weer 3e jaars medische biologie (officieel: Biomedische Wetenschappen, maar das zo'n mond vol), ik studeer aan de VU in Amsterdam. In totaal duurt dit 5 jaar, nog even te gaan dus, zeker gezien het feit dat ik al enige vertraging opgelopen heb... (paar vakjes niet gehaald, kan gebeuren).


Margreet

Berichten: 18246
Geregistreerd: 24-08-01
Woonplaats: Gooi- en Eemland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-09-01 17:47

Citaat:
Op 2001-09-12 18:41, schreef *Roos*:
hoi!!!

Ik ben een 1ste jaars PABO studentje. Het het studentenleven bevalt me tot nu reuze goed Knipoog

Party!! Party!! Party!! Party!!


Volgens mij is jouw introtijd nog maar net afgelopen! Het begin is altijd leuk, anders zijn ze bang dat je wegloopt *LOL* *LOL* *LOL* Ik heb geloof ik in mijn eerste jaar weinig andere dingen gedaan dan borrelen en feesten Party!! Party!! (en soms slapen om de kater Misselijk kwijt te raken ), af en toe eens een boek doorgebladderd en een college aangehoord en toch gewoon strak m'n P in een jaar gehaald, met ok cijfers. Makkie denk je dan, maar dan komt het 2e jaar.... En daarin redde ik het toch niet met deze stijl van studeren! Frusty Ga het dit jaar denk ik toch maar anders aanpakken, proberen een evenwicht te vinden tussen studeren en lol maken. Ik hoef niet cum laude af te studeren met 8en en 9ens, maar het is natuurlijk wel leuk om ooit af te studeren!

_________________
Omnis nobilitas ab equo
(Alle adel stamt van het paard)

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Margreet op 2001-09-12 18:48 ]</font>

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _JTM, aishcream, Amandavd, AngeliqueB, Belles, ellen05, Independence, Kirsha, naomivl, Nonna1984, roxiie, soof14, tanec_meisje, theadora99, Toffeltje, Trui, XxLMMxX, xxxdonja en 134 bezoekers