De "Deskundigen"...

Moderators: Polly, Shanna, khirshanta, Amaryllis, Hanmar, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Zep

Berichten: 9994
Geregistreerd: 05-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-09-01 15:59

wat die man bedoelde, is dat dit niet een, ja hoe leg je dat uit, min of meer spontane actie is. Als vergelijking even (we zitten toch al in die hoek) de zelfmoordaanslagen in Israƫl. Dat kun je met betrekkelijk weinig voorbereiding, in een acute daad van wanhoop "even" doen. In principe kun je dat vandaag bedenken en morgen uitvoeren, bij wijze van spreken want zo werkt het niet helemaal.

Dit niet. De aard en omvang van de situatie laat zien dat er een minutieuze voorbereiding bij aan te pas is gekomen. Dit is niet gepland door een klein groepje idioten op een zolderkamertje, hier is heel gericht aan gewerkt.

dressuurinstructie in Overijssel, mail voor meer informatie: louise@equimotion.nl


Zep

Berichten: 9994
Geregistreerd: 05-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-09-01 09:57

Tja, maar helemaal zeker kun je nooit zijn. Ik kan ook morgen onder een bus lopen, al doe ik mijn best dat risico te verkleinen door goed op te letten.
Over het algemeen kun je best wat zinnigs zeggen over het verloop van dit soort dingen, door te kijken naar hoe het in het verleden gegaan is. Die man pretendeert dan ook geen harde garanties.

dressuurinstructie in Overijssel, mail voor meer informatie: louise@equimotion.nl

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: arinazazoe11, Bloemetje75, capopjekop, Charaz, Fair, Faitherr, fleurtjeuh, gigil, goesju, haffiefreak, Hello_xx, Jadeleigh263, Jessy_luna, Kashmino, ladyrosa, leenbeesje, Lynn_Nikita, M_i_R, Maikee, Mutsie93, niks, s_casper, speedfiets_2, swatch, Tivoli, winnetou4502 en 72 bezoekers