belachelijk Nederland

Moderators: Polly, Shanna, khirshanta, Amaryllis, Hanmar, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Cer

Berichten: 19155
Geregistreerd: 22-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-05-03 08:06

Pellie schreef:
Minister De Geus van Sociale Zaken wil eerst het onderzoek bestuderen, maar noemde in een eerste reactie de gemiddelde prijsstijging "een ongelofelijk getal". "Ik weet niet of ik dit moet geloven. Er zijn ook onderzoeken die stijgingen van 20 à 25 procent laten zien", aldus De Geus. Volgens de bewindsman zijn de eerste levensbehoeften de laatste jaren gemiddeld met niet meer dan 3 à 5 procent gestegen.


Dat is typisch zo'n minister die blijkbaar zelf geen boodschappen doet, en genoeg verdient om het prijsverschil niet te merken....
Het zou fijn zijn als er mensen in de regering zoude zitten die ook een beetje het echte leven snappen... Frusty


Cer

Berichten: 19155
Geregistreerd: 22-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-05-03 09:07

joostvangestel schreef:
Iemand al om zich heengekeken of Nederland het enige land is waar dit gebeurt? Je zal je rot schrikken... En niet alleen in Eurolanden, hoorHm, als ik de mensen op tv mag geloven, is het allemaal aanstelleritis van de mensen. Het zijn trouwens wel altijd mensen met dure pakken, die dit verkondigen.
En ik kijk niet echt vaak om me heen buiten nederland, ik vind het hierbinnen al spannend genoeg...


Cer

Berichten: 19155
Geregistreerd: 22-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-05-03 09:37


Cer

Berichten: 19155
Geregistreerd: 22-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-05-03 11:15

joostvangestel schreef:
Cer: Ministers zijn inderdaad echt zwaar onderbetaald. Voor 120000 Euro per jaar zie je mij geen nationale pispaal worden, dan doe ik het graag voor wat minder. Dat geld kan je verdienen met heel wat minder heisa om je heen.


Daar gaat het eigenlijk niet helemaal om natuurlijk. Ze mogen best wat verdienen om nationale pispaal te zijn (aan de andere kant, ze kiezen er zelf voor hoor, dus ze moeten niet zo zielig doen). Maar je kan mij niet wijsmaken dat ze enig idee hebben hoe een bijstandsmoeder rond moet komen, als ze zelf een bovenmodaal salaris hebben.
Net wat al gezegd wordt, het is makkelijk ontkennen als je het zelf niet voelt...

Trouwens, waarom moeten we almaar in het buitenland kijken??? Wat kan mij het schelen dat ze in Ottawa niet mogen roken... Nederland heeft op bepaalde punten nu eenmaal een ander beleid waar ze ook mee pronken, dus om in een coffeeshop een rookverbod op te stellen is van de zotte. Doe dan gelijk het hele drugsbeleid veranderen, net zoals in 'die andere landen waar we es moeten gaan kijken' Gaaaap


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: charlotte20, Divers, Mavelle en 35 bezoekers