Pech aan de snelweg..... en meer..............

Moderators: khirshanta, Leo, Shanna, Hanmar, Polly, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Honeybee

Berichten: 8912
Geregistreerd: 10-04-01
Woonplaats: Harlingen

Pech aan de snelweg..... en meer..............

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-04-03 03:16

Tja.. dat krijg je ervan.... als je in Drachten woont... iemand hoort zeggen dat die nog wel zin in een karbonade heeft Vingers aflikken , je diegene ophaalt van huis... om vervolgens af te reizen naar Groningen (Amsterdams broodjeshuis) om daar een overheerlijke karbonade uit de muur te trekken. Vork Genietend van de karbonade, maar balend dat de tandenstokers op zijn. Frusty Vervolgens nog even door Groningen rijdt, alwaar je een poedelnaakte kerel aantreft Verward , zittend op een amsterdammertje (zo'n paaltje) en die vreemde bewegingen maakt. Lips are sealed
Tja... dan denk je toch bij jezelf... nou, ik heb mijn portie wel weer gehad en laten we maar weer richting huis rijden, want morgen moeten we beide weer vroeg op.. omdat de één moet rijden in een kart en de ander (ik dus) voor de kartende heren moet zorgen en moet fungeren als pitspoes. Cool

Zo gezegd zo gedaan.... rijdt je in Groningen de snelweg weer op... richting Drachten, alwaar de auto ineens een raar klappend geluid maakt, alsof je op de fiets zit en een tak tussen je spakken hebt zitten. Ai ai ai.. dat kan nooit goed zijn. Precies op de afrit.. alarmlichten aan Party!! Party!! , motorkap open en maar kijken wat er aan de hand kan zijn. Gedacht wordt aan een distributieriem. Iets wat vreemd lijkt, aangezien deze 20.000 kilometer geleden net is vervangen en nog zeker 40.000 kilometer mee behoort te gaan. Na lang wikken en wegen en veel bellen.. blijkt er helaas niemand in staat mij van deze benarde positie te bevrijden. Verdrietig Dus dan toch maar de ANWB bellen onder het mom... ja, ik heb echt mijn lidmaadschap wel betaald hoor! Schijnheilig Maar goed, na veel vragen over en weer... konden ze dan toch wel komen zonder dat er hier voor mij verdere consequentie's aan zouden zitten. Dus... wegenwacht opgeroepen vanuit Assen. Een klein half uurtje later arriveerde deze ter plaatse en bleek het de V-snaar te zijn. Pfieuuuuwww... dat was weer een pak van mijn hart, aangezien V-snaren nog wel te betalen zijn.

Gevolg... op sleeptouw... aan een té kort kabeltje... zonder werkende remmen omdat de auto niet liep, dus alleen de handrem, verblind door de gigantische lichten van de wegenwacht, in een steeds kouder wordende auto, via de snelweg, weer op weg naar Drachten. En nu... dus net thuis gekomen. De wegenwacht meneer was nog wel zo vriendelijk om die vriend van me naar huis te brengen.

Maar zo... heb ik dus altijd wel wat. Die vriend van me zei nog tegen me... Sandra... overal waar jij bent... gebeurt wel wat. En gelijk heeft ie, aangezien hij nog niet één keer met mij mee geweest is ergens heen, alwaar we niet iets vreemds meegemaakt hebben Haha!

Dus mensen... heb je een saai leventje? Kom hier bij mij... dan zul je het beleven! Haha!


Honeybee

Berichten: 8912
Geregistreerd: 10-04-01
Woonplaats: Harlingen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-04-03 04:08

Om nog even terug te komen op het Amsterdammetje... speciaal voor Lovely benoem ik deze nu tot 'een' paaltje Haha!

Honeybee

Berichten: 8912
Geregistreerd: 10-04-01
Woonplaats: Harlingen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-04-03 04:12

Lovely schreef:
Bijzonder bedankt Haha!.
Amsterdammertjes staan namelijk alleen in Amsterdam, herkenbaar aan de 3 kruisjes. Mocht elders een dergelijk object aangetroffen worden met 3 kruisjes, dan is dat een gejat Amsterdammertje. Alle andere paaltjes zijn gewoon paaltjes Haha!.


Hmmm... dan ging het hier om door de gemeente geplaatste, gejatte paaltjes uit Amsterdam! Haha!

Maar goed, het ging dus om een 'poedelnaakte' kerel die zat op 'een' paaltje... Haha!

Honeybee

Berichten: 8912
Geregistreerd: 10-04-01
Woonplaats: Harlingen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-04-03 04:16

Lovely schreef:
A. hadden de paaltjes 3 kruisjes???
B. welke gemeente plaatst er clandestien Amsterdammertjes buiten Amsterdam?
C. Poedels hebben toch haar??


Antwoord A: Ja, de paaltjes hadden 3 kruisjes
Antwoord B: Eeeeeh.. Groningen? Verward
Antwoord C: Geloof me... deze had haar Haha!


Honeybee

Berichten: 8912
Geregistreerd: 10-04-01
Woonplaats: Harlingen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-04-03 04:20

Verplaats de xxx zo'n kleine 10 cm. naar beneden.. en dan heb je 'm.
Zal dan wel een imitatiegeval zijn Haha!

Honeybee

Berichten: 8912
Geregistreerd: 10-04-01
Woonplaats: Harlingen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-04-03 14:41

Nou, jullie kunnen het vast al wel raden... ik heb dus géén oog dicht gedaan vannacht. Om half acht werd ik alweer opgehaald.
Eigenlijk ben ik nog steeds aan het pitspoezen, maar tja... de hond moet er op zijn tijd ook even uit en zit vandaar nog even vlug achter de computer. Mijn ogen vallen zowaar bijna dicht. Slapen Ik heb het echt helemaal gehad! Scheve mond
Helaas zijn er wel wat kleine ongelukjes gebeurt, maar gelukkig niets ernstigs. Wél komen we nog op de televisie... ben benieuwd of ik er zelf ook nog op kom Haha! Dat zal vast niet het geval zijn. Althans.. laat ik het niet hopen, aangezien ik me niet alleen brak voel, maar er ook brak uitzie. Haha!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie