snik, snik, snik....

Moderators: Polly, Shanna, khirshanta, Amaryllis, Hanmar, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nonnie
Berichten: 2066
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Delden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-03-01 20:42

Ff een reactie van mij op de discussie: hebben jullie dit ook wel eens..Ik heb ook ditzelfde probleem. Ik heb dus mijn veulentje van 9 maandjes oud, iedereen zegt tegen mij dat ik haar niet moest kopen, ik had er toch niets aan, ik hield die 3/4 jaar toch niet vol, zou haar snel weer verkopen, en niemand vond haar mooi. Dit is echt niet leuk om te horen als je zelf heel trots bent. Als ze bijvoorbeeld eens niet in de spuitplaats wil, en ik blijf dat proberen en andere mensen zien dat ze dat niet wil, gaan ze mij "helpen", en pakken een zweepje en geven haar een tik, terwijl ik dat juist NIET wil. Ze trekken zich niets van mij aan, denken dat ze alles beter weten. Ik baal hier behoorlijk van, ben ook op zoek naar een ander weitje voor haar, maar alle reacties die ik krijg( en dat zijn er niet zoveel), zijn nogal prijzig, ik moet daar minimaal 300 gulden per maand betalen. Op zich is dat geen probleem, maar mijn vriend en ik zitten net in een verhuizing, dus ik kan nu echt niet weg, heb het geld hard nodig. Daar komt nog bij dat er een Duitse handelaar op stal staat met ongeveer 25 paarden, die denkt dat ie daar de baas is, ik mag overdag niet eens meer op de stal komen, als er een emmer opver ligt geeft ie mij de schuld als ik er toevallig ben, al dat soort dingen..sorry voor het lange verhaal, moest er ff uit!
groetjes,
Manon
[img]../upload/13/erf_bewerkt_2.JPG[/img]Nonnie
Berichten: 2066
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Delden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-03-01 21:01

Ja, ik heb olympic nog, maar die heb ik verhuurd aan een meisje van 15, heb er eventjes geen tijd voor, ga zo vaak als het mogelijk is naar hem kijken natuurlijk, en hij heeft het daar supergoed!! Daar ben ik blij van, het is maar een tijdelijke oplossing hoor, als ik ander werk gevonden heb, kom ie gewoon weer terug!
groetjes,
Manon.
Trouwens ik woon in Almelo, apeldoorn is op zich niet zo ver weg, maar stel dat er iets gebeurd, dan is het opeens wel een heel eind!

Nonnie
Berichten: 2066
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Delden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-03-01 09:13

Ze groeit nu ok op met leeftijdsgenootjes! Daarom ook, alleen ik weet geen een in de buurt met een normale prijsklasse, da's het probleem. Zoals ik al zei, geld is normaal ook geen probleem, nu eventjes wel, vanwege de verhuizing

Nonnie
Berichten: 2066
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Delden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-03-01 09:45

ze heeft best een lief koppie ja, verder heeft ze, voor zover ik het kan bekijken iets een hertehals, tenminste zo lijkt het. Een een dik buikje, komt door al die wormen die ze gehad heeft, het wordt nu iets beter. Verder is ze nogal grof, de mensen die ik ken vinden dat maar niets...maar ja, zelf ben ik er blij mee, dat wil ik graag zo houden! Hoop dat ze uitgroeit tot een supermooi paard, dat iedereen haar wel mooi vindt. Voor mij mag ze best een lelijk eendje worden hoor, als ze maar lief is, want daar gaat het om!

Nonnie
Berichten: 2066
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Delden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-03-01 19:13

Ok, dank iedereen, had ik ff nodig!!

Nonnie
Berichten: 2066
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Delden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-03-01 23:47

zo ziet ze er verder uit:
[img]../upload/13/india2.JPG[/img]

je ziet haar staart alleen niet zo goed, maarre, dit is dus mijn "lelijke eendje"...

Nonnie
Berichten: 2066
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Delden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-03-01 10:12

Heeej Jacqueline!
Ik vind die shet van je errug gaaf!
Vanwege dat Indy zo breed is wil ik haar ook graag inspannen, lijkt me stoer. Moet ik wel ff-tjes van te voren menslessen en alles gaan nemen, ik heb er totaal geen ervaring mee, en da's wel handig als je een jong paard voor de wagen hebt staan, maar goed, ik heb mijn connecties. Ben erst benieuwd hoe groot ze wordt. De fokker zei dat ze wel 1,70 kan worden, en mijn instructrice zegt dat ze een pony blijft...en ik denk zelf dat ze rond de 1,60/1,63 ofzo komt. Na ja, ik zelf van ongeveer 1,70, dus ik kan nog op een pony, en ook op een paard, dus mij maakt het niet zo veel uit
groetjes,
Manon

Nonnie
Berichten: 2066
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Delden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-03-01 10:42

Ja, shets voor de kar zijn stoer!! Dat dribbelt zo lief, met doe kleine pasjes! Echt dat zou ik ook nog wel eens willen. Ik laat haar niet aankomende zomer, maar de zomer erop beleren. Heb ik dus ook nog tijd zat om het te lerenm haha, dat heb ik wel nodig hoor. Maar zelf ben ik nogal bang aangelegd met rijden, dus dan lijkt me dit de ideale oplossing. Ik ga haar nog wel berijden, als ze 3/3,5 is. Of ik zoek iemand die haar wilt berijden, kan ook nog. Maar mennen lijkt me echt heel erg leuk om te doen, maar ook wel moeilijk hoor! Eerst maar zorgen dat ze voor de tijd verkeersmak is, dat scheelt denk ik al een hoop, hihi;)
Ze vind verkeer nu nog wel eng, maar ze slaat niet op hol ofzo. Ze staat nu in de wei, waar ze ook regelmatig met de tractor doorheen denderen. Dus da's wel mooi. Als we gaan wandelen en er komt een auto langs, laat ik haar altijd stilstaan, en er naar kijken. Maar we zijn tot nu toe pas 3 keer een auto tegen gekomen, dus dat schiet ook niet echt op. Ik zag dat jij ook een beleeradres zocht, ik weet niet waar je woont, ik in Almelo, en ik weet wel een goede!
groetjes,
Manon

Nonnie
Berichten: 2066
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Delden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-03-01 20:42

Heeej Riette,
ze staat nu ook met andere veulens in de wei, nu ongeveer 4 maand. Het gaat al weer wat beter met haar, haar buikje is al veel minder opgezet als dat het was.
En wat fijn dat jullie tenminste positief over haar zijn!
groetjes,
Manon


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: denice, dolor, gerlienke, GoogleAdsense, Kirja, L_Flo, moonsparkle, Permsteading, Silver_Bolly, speedfiets_2, spookyskippy, wendytje20, Wijsje, Yardahiske en 52 bezoekers