Welke comedie film in de bios MOET je zien??

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Shanna, Leo, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

assie

Berichten: 8259
Geregistreerd: 31-07-01
Woonplaats: Grun

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-11-02 18:29

Marley schreef:
er draaien niet echt comdies geloof ik? alleen My Big Fat Greek Wedding... die lijkt me wel grappig
verder wil ik: Halloween Resurrection, Red Dragon, Enough, bourne identity en XXX zien... ik moet dus vaak naar de bios hahaha
succes met het uitzoeken van een film!


My Big Fat Greek Wedding is erg standaard, gewoon een hele voorspelbare film (zo een als dat er dertien in een dozijn zitten), maar toch wel leuk, doordat het zo 'simpel' is Haha!

Halloween Resurrection is de zoveelste Halloween in de Halloweenserie, ook een beetje onorigineel dus Gaaaap

Red Dragon vind ik wel erg goed, maar ook eng (maar dat vind ik heel snel van een film Scheve mond ) Het is niet persee nodig dat je de andere 2 delen al hebt gezien. Het is toch ook wel een beetje een losstaand verhaal. (Zo zou het ook gezien kunnen worden)

Triple X, het prototype voor een actiefilm waar je alleen maar achterover hoeft te leunen en lekker te genieten, van een hoop actie met mooie meiden en een nep russisch accentje Haha! Er zit wel iets van een verhaal achter, maar echt diep gaat het niet. Ik vind het toch wel een aanrader, want het is een leuke film als je in een vrolijke bui bent hoor Haha!

Enough en Bourne Identity weet ik niets over te zeggen, alleen dat in de Preview stond dat Enough niet zó was en Bourne Identity juist weer wel (ik zal het wel even nalezen als ik overmorgen moet werken, zal ik meteen kijken welke comedy's er zeer binnenkort nog uitkomen Haha! , toch handig zo'n baantje in een bios)

Nog eventjes wachten en dan komt LOTR2 Party!!

Kipu Pabu's Tentsi. Dressuur M+1, Vaardigheid M+2

Oppassie, dierenoppas.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie