We bedenken, we googelen, we vragen in onze omgeving... maar nergens is het verlossende antwoord te vinden of een goede uitleg waarom dingen zijn, zoals ze zijn.
Blijven wij met de vragen zitten? Blijft de smacht naar antwoorden onvervuld? Nemen wij hier genoegen mee? NEE! Dus vraag... en zie:
"Dingen die je je af vraagt deel 3!"
En omdat wij ons al zo veel af gevraagd hebben, hier de eerdere topics, maar natuurlijk ook een paar belangrijke zaken die je moet weten voordat je je in dit topic waagt.
[LZP] Dingen die je je afvraagt
[LZP] Dingen die je je afvraagt deel 2!
Mooie vragen:
Citaat:Waarom zijn foto's hoekig terwijl lenzen rond zijn???
Citaat:Kan Karnemelk ook zuur worden?
Citaat:Waarom vervangen sommige mensen de letter E voor het cijfer 3?
Citaat:Hoe heet een bouwvakkersdecollete in het engels?
En natuurlijk de vraag die 3 pagina's aan gespreksstof op leverde:
Citaat:Hoe zou een pannenkoek met daarop een kroket smaken? Dat vraag ik mij de hele dag al af
En natuurlijk prachtige antwoorden:
Citaat:Daar is denk ik geen echte naam voor.
exposed butt crack of zoiets.
Citaat:Mijn moeder is volgens mij kampioen niks-weggooien ik denk dat er nog een bakje sla in de koelkast staat van vorige week, weet het niet zeker want ben zelf 5 dagen niet thuis geweest
Ik wil het ook niet weten denk ik
Citaat:Ik loop op hakken als een boerin met obstipatie. Geloof me, daar is niets sexy's aan.
Citaat:Volgens mij is het een afkorting want mensen zijn lui
En natuurlijk de aller aller belangrijkste wetenschappelijke formule voor ALLE "kan ik dit voedsel nog eten" vragen.
Die na zeer veel input van al onze vragerts en anwoorderts is samengesteld door professor Karuna
Citaat:X eetbaar zolang het geen 30 graden buiten is, y hangt van het eten af wat het is, z is het droog of nat voedsel en waar is het op gevallen?
Dus... vraag en blijf vragen!