2013, was top! ( 1e jaar met Easy )

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
xAmberEasy
Berichten: 5
Geregistreerd: 07-12-13

2013, was top! ( 1e jaar met Easy )

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-12-13 09:52

heehoii,
Hier een jaar-lang-in-the-picture topic van easy en mij! Easy is btw mijn eigen paard en heb haar sinds vorig jaar december. Nu bijna een jaar dus *\o/*

Januari
In deze maand hebben easy en ik niet veel gedaan. Ten eerste omdat de bak bevroren was :brr: en omdat we gewoon op ons gemakje aan elkaar moesten wennen. We hebben een beetje gewandeld en lekker lang gepoetst. Gewoon een band opgebouwd!
http://i43.tinypic.com/vfkp3s.jpg

Februari
Hier zijn we al langzaam begonnen met rijden, maar de helft van de maand was de bak nog steeds bevroren. Verder zijn we gewoon rustig verder gegaan met onze band opbouwen (:

Maart
Het rijden ging in deze maand niet zo goed. Easy was al redelijk gewend aan haar nieuwe omgeving en begon wat drukker en springeriger te worden. Als je gewoon op de hoefslag reed kon ze zich opeens omdraaien en gaan lopen gek doen. Omdat ik manege ponys gewend was en easy nog maar 8 was, was dit even wennen. :j

April
Heel veel privélessen verder, vertrouwde ik easy al meer en easy mij meer. Nee, het ging nog niet perfect ( en dat gaat het nog steeds niet ) maar ik was al heel trots op ons beide! Ondertussen waren we nog steeds lekker aan het wandelen en knuffelen.
http://i44.tinypic.com/auti8n.jpg

Mei
Het rijden ging beter en beter. Ze begon meer te ontspannen en mijn hand te zoeken! :D Aan het einde van de maand reden we zelfs met touwhalster rond!!
http://i44.tinypic.com/11hc39k.jpg
http://i39.tinypic.com/2ytwi29.jpg

Juni
In juni zijn we gewoon lekker verder gegaan met rijden. Het was mooi weer en het ging allemaal zn gangetje. We hebben wat kleine sprongetjes gedaan, niet veel bijzonders.

Juli
pff, wat was het warm die maand! :( Daarom niet veel gedaan met Easy. Lekker veel afgespoten en wat leuke fototjes geschoten! In deze maand kwam ook een internetvriendin naar stal :D Het was erg gezellig en we hebben heel heel veel lol gehad. En het was natuurlijk VAKANTIE! *\%/*
http://i39.tinypic.com/10zpkw9.jpg
http://i41.tinypic.com/2yuc1n9.jpg

Augustus
Deze maand is eigenlijk helemaal niks bijzonders gebeurd. Nog steeds lekker doorgegaan met rijden en wat grondwerk gedaan! :j Maar we hebben ons hier wel ingeschreven voor ons eerste oefenwedstrijd in Wijk en Aalburg voor in September! :):)

September
In deze maand moest ik helaas weer naar school -O- Waardoor ik ook minder tijd kreeg voor easy. Daar baalde ik echt van want het rijden ging zo zo goed! Maar we hebben hier wel onze eerste wedstrijd gereden die heel heel goed ging! Niet perfect natuurlijk, maar ik ben blij met mijn protecol en wist wat ik weer kon verbeteren!
http://i40.tinypic.com/24x28ht.jpg
http://i39.tinypic.com/16idxxk.jpg

Oktober
In deze maand werd easy kruppel :( Waardoor we dus niet konden rijden, maar we hebben wel lekker veel gewandeld, geknuffeld en gepoetst :(:)

November
Easy was in nog steeds kruppel en ze was het he le maal zat. Ze werd drukker en drukker en met wandelen was ze bijna niet meer te houden. Ze verveelde zich dood, hoe veel ik ook mijn best deed om haar bezig te houden. Aan het einde van de maand leek het beter te gaan en zijn we rustig weer begonnen met opbouwen. maar als snel merkte we dat het helemaal niet beter ging. Het ging juist bergafwaarts. Easy moest toen helaas weer op rust. ;( Dit was niet mijn favourite maand.

December
En dan zijn we alweer bij December! Easy is eindelijk weer zo goed als beter en we zijn nu lekker bezig met opbouwen *\o/* Dit is ook de maand dat ik easy een jaar heb en ik ben zo trots op wat we allemaal hebben bereikt. Ja, met ups en downs, maar volgens mij gaat dat bij iedereen zo. Ik vertrouw haar nu volledig en zij mij ook <3 Easy is van een druk gespannen paardje naar een echte lieve betrouwbare ezel gegaan :+: En waar ik eerst niks durfde, rijden we nu helemaal tuigloos door de bak! Ik ben zo trots en heb nu al zin in 2014!

Respect als je het hele verhaal hebt gelezen en vergeet niet een reactie achter te laten!
xx Amber & Easy

sorry voor de linkjes, maar de afbeeldingen waren te groot.
Laatst bijgewerkt door Neonlight op 07-12-13 10:59, in het totaal 1 keer bewerkt
Reden: Overmatige opmaak uit titel verwijderd

Easy
~~
Life isn't about how to survive the storm, it is about learning to dance in the rain.


Murosch

Berichten: 14847
Geregistreerd: 29-04-09
Woonplaats: Aan het kanaal, achter de spoordijk

Re: 2013, was top! ( 1e jaar met Easy )

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-12-13 09:15

Jammer dat je alles in linkjes hebt gezet, maar toch een mooi overzicht van jullie 2013. Veel succes in 2014!!

ThePast03
Berichten: 49847
Geregistreerd: 01-05-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-12-13 18:31

Omdat dit topic is geopend door een schaduwaccount wordt het gesloten.


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten