Bokt.nl • GoPro video van brave Marietje
Pagina 1 van de 1

GoPro video van brave Marietje

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-03-23 19:38
door Mariett
Ik heb sinds kort een GoPro! Super leuk natuurlijk, en ik kan nu mooi mijn ritjes vastleggen.
Begin deze maand kreeg Marietje een manuele lymfedreinage-behandeling, en de behandelaar vertelde me dat langer stappen eigenlijk veel beter voor haar is dan korter draven. Nou dacht ik juist dat draven goed was voor haar :+ Dus wij waren steeds in de bak bezig, behalve op 'cheat-days', dan gingen we naar buiten. Blijken nou juist die cheat days zo goed voor haar te zijn! Dus we gaan lekker veel op pad, en we hebben de omgeving er ook voor hier <3

Vandaag kon Marie opnieuw bewijzen hoe braaf ze is. Ze is geen 'dooie' en kan nog best wat spannend vinden, juist daarom is het zo knap dat ze zo netjes bij me blijft.

Ik heb even wat highlights van de rit vandaag in een filmpje gestopt! Buiten wat je hier ziet kwamen we nog een paar leuke mensen tegen en hadden we leuke korte gesprekken, maar die heb ik er even een beetje uitgeknipt omdat ik niet denk dat ze graag op bokt willen :+

Hier het filmpje:


Achtergrondinfo:
- Het was koud, dus ik draag mijn pracht van een knalroze skipak.

- In het begin pas ik een vliegenmasker op Marie. Deze is voor haar gemaakt, maar omdat het nét een ander model is dan ze had klopt de lengtemaat niet helemaal :+ Ik moest hem even opnieuw passen zodat ik aan de maker door kon geven hoeveel er precies af moest. Het was zo'n stom beeld dat ik hem er even in heb gelaten.

- Op 2:01 hoor je een hond blaffen en mij 'dankjewel' zeggen. Ik heb het gesprek eraf geknipt maar wilde wel even trots laten zien hoe braaf Marie is :D De hond blafte erg fel maar de eigenaresse had hem goed aan de lijn en deed heel erg haar best om het voor ons veilig te maken. Daarom bedank ik haar even.

- Er zijn twee hele korte stukjes galop, zoals je ziet. Marie vindt het nog lastig om op buitenrit te galopperen, daarom doen we hele korte stukjes en krijgt ze daarna iets lekkers.

- Vanaf 3:16 kwamen we een varken tegen. Dat varken loopt hier wel vaker, maar niet vaak genoeg om er echt aan te wennen. Dit is een lang stuk maar ik wilde hem er wel in laten, je ziet Marietjes hele verwerkingsproces. Marie stond vroeger alleen maar stokstijf stil als er iets van druk of spanning op haar kwam. Ze doet dit écht heel goed.

Re: GoPro video van brave Marietje

Link naar dit berichtGeplaatst: 27-03-23 07:31
door balance
Lekker ritje zo, knappe Marie :)