Mijn motivatie heeft zicht verstopt, wie helpt zoeken?

Moderators: Melissa0304, RianneH, Neonlight, Ymor, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Snollygoster

Berichten: 3815
Geregistreerd: 20-12-12
Woonplaats: België

Mijn motivatie heeft zicht verstopt, wie helpt zoeken?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-11-18 13:20

Dag Bokkers, het is voor mij alweer een hele tijd geleden dat ik nog actief ben geweest hier, maar ik moet het nu toch wel even van me af kunnen schrijven.

Ik ben mijn motivatie om nog met de paarden bezig te zijn op dit moment erg laag, en daar heb ik het best moeilijk mee. Het is sinds mei stilaan erin geslopen, toen er zich omstandigheden in mijn privé leven hebben voortgedaan. Ik ben er toen achter gekomen dat mijn (ondertussen ex) vriend me bedrogen had, ik heb toen wel besloten om hem nog een kans te geven, maar heel dat gedoe heeft helaas wel invloed op mijn wedstrijdseizoen gehad. Ik was er in mijn hoofd totaal niet bij, het interesseerde me ook niet echt, waardoor we niet bepaald een denderend seizoen gehad hebben.
Twee maanden later, in augustus, bedriegt hij me weer opnieuw. Daaruit volgt dan wel een hele lelijke break up, ik heb er veel van afgezien en gedurende de eerste weken alles wat aan de kant laten liggen.

Ondertussen gaat het wel terug een pak beter met mij, ik heb nieuw werk, ik ben terug gemotiveerd aan mijn studies begonnen en ik leer nieuwe mensen kennen. Alleen komt de motivatie op het gebied van paarden niet terug... Wat het er ook niet makkelijker op maakt is dat de sfeer op stal ook niet meer is wat het geweest was. De staleigenaar lijkt zelf ook niet meer gemotiveerd, hij laat alles een beetje liggen. Om een voorbeeld te geven, zijn paarden hebben twee weken geleden een deel van de omheining van de weide stuk gelopen, ondertussen is dit nog steeds niet gemaakt.
Ik denk dat het voor mij wel goed zou zijn om van stal te veranderen, maar helaas zijn hier in de buurt niet veel stallingen waar paarden het hele jaar door weidegang krijgen. Dus ik vrees dat ik hier gewoon even doorheen ga moeten bijten...

Zijn hier nog lotgenoten?

Why change the past, when you can own this day?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 bezoekers