Regels en Richtlijnen van SGW In-the-Picture(SGW-ITP)

Moderators: Apple, Coby, petraaken, A_nouk, SayaJones, C_arola, Dyonne

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
Moderators

Berichten: 102
Geregistreerd: 13-03-18

Regels en Richtlijnen van SGW In-the-Picture(SGW-ITP)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-10-16 15:42

Welkom op [SGW-ITP] Samengestelde wedstrijden InThePicture

Motivatie en toelichting op het forum
Hier kun je al je foto’s plaatsen die betrekking hebben op de Samengestelde Wedstrijdsport. SGW-ITP is opgericht om de verslagentopics op SGW te verlossen van de vele foto's. Die verslagentopics zijn echt informatief bedoeld en om te leren van hoe een wedstrijd verlopen is. Eventueel kunnen berichten daar voorzien worden van 1 of 2 afbeeldingen ter illustratie, maar voor de grote bulk ben je hier op het juiste adres.
Je kunt hier een topic openen met een trainings- of wedstrijdverslag en foto's van jezelf. Ook fotografen die op een wedstrijd gefotografeerd hebben kunnen hier een topic aanmaken. Tevens kunnen hindernistopics hier geplaatst worden (ivm de grote informatieve waarde hiervan geldt voor hindernis-topics van een wedstrijd niet de regel van maximaal 15 afbeeldingen).

Vaste regels
  • Op foto's zit altijd copyright. Plaats dus geen foto's die je van internet gehaald hebt en/of die niet door jou gemaakt zijn, tenzij je hier toestemming voor hebt.
  • Hoe je foto's kunt plaatsen is hier te lezen.
  • Net zoals op alle fotofora mogen maximaal 15 afbeeldingen per topic geplaatst worden. Zorg dat deze zichtbaar zijn: alleen een link naar een fotoalbum elders is niet toegestaan. Als je meer dan 15 foto's wilt laten zien, kun je die wel als link erbij plaatsen.

Richtlijnen
  • We willen dat iedereen de mogelijkheid heeft om z'n foto's met de rest van Bokt te delen. Daarom vragen we je om als richtlijn aan te houden niet vaker dan één keer per week foto's op dit forum te zetten. Eventueel kan je je topic updaten met foto's, maar zorg dat je niet meer dan 15 foto's per pagina plaatst.
  • Vraag voordat je foto's plaatst van paarden die niet van jou zijn toestemming aan de eigenaar van de paarden. Houd er rekening mee dat de eigenaar hier misschien bezwaar tegen heeft.
  • Het is op SGW-ITP toegestaan om rijtechnisch commentaar te geven, maar houd er rekening mee dat iemand bewust een topic op SGW-ITP zet en niet op RT-HAW wat daarvoor bedoeld is. Lees eerst ook de tekst bij de foto's door: misschien rijdt een vriendin of kennis die niet op Bokt zit, en heeft uitgebreid commentaar geen zin.
  • Mocht je ergens negatief commentaar op willen geven, probeer het dan zo vriendelijk mogelijk te verwoorden. Ook het herhalen van commentaar wordt niet op prijs gesteld. Meer daarover kun je hier lezen.
  • In tegenstelling tot andere subfora op Bokt mogen op SGW-ITP wel oneliners geplaatst worden

Gerelateerde fora
Bedankt voor het lezen van dit topic. Meer informatie is te vinden in de Help. Wil je contact opnemen met een moderator van dit forum dan kun je terecht bij:
- A_nouk
- Apple
- C_arola
- Coby
- Dyonne
- Petraaken
- SayaJones
Laatst bijgewerkt door C_arola op 04-01-19 20:04, in het totaal 5 keer bewerkt
Reden: Check 4-1-19


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 bezoekers