Bokt.nl • Mechelse herder Donna op Fotoshoot
Pagina 1 van de 1

Mechelse herder Donna op Fotoshoot

Link naar dit berichtGeplaatst: 06-07-13 12:28
door Talsha
Na een topic van [BB-ITP] Blue Brindle Amstaff Smokey fotoshoot Yvonne Veenvliet , Mijn grote vriend die helaas een ander huis heeft gevonden heb ik de foto's van Donna ontvangen. Ze zijn zo geweldig dat ik ze wel met jullie moet delen! *\o/*

Naam : Donna
Ras : Mechelse herder
Leeftijd : 8 jaar

Donna is een hond met een geheel eigen karakter. Luistert ontzettend goed en is een super grote knuffel, maar wel op haar manier. Ze is na alles wat we samen mee hebben gemaakt zeer speciaal voor mij. Ik hoop dan ook nog heel lang van haar te mogen genieten. Voor nu hoop ik dat jullie net zo van de foto's genieten als dat ik dat doe :)

De foto's zijn gemaakt door Yvonne_V.

1.
Afbeelding

2.
Afbeelding

3.
Afbeelding

4.
Afbeelding

5.
Afbeelding

6.
Afbeelding

7.
Afbeelding

8.
Afbeelding

9. Het kan niet altijd goed gaan ;) :+
Afbeelding

10.
Afbeelding

11.
Afbeelding

12.
Afbeelding

13.
Afbeelding

Deze laatste twee foto's zijn voor mij zeer speciaal. Er zijn weinig foto's van ze samen, waarop ze zo fijn samen bezig zijn :)
14.
Afbeelding

15.
Afbeelding

Re: Mechelse herder Donna op Fotoshoot

Link naar dit berichtGeplaatst: 06-07-13 12:41
door Pinkeltje
Wauw prachtig!!!

Re: Mechelse herder Donna op Fotoshoot

Link naar dit berichtGeplaatst: 06-07-13 14:08
door Jolijnn
Heeule mooie foto's ♡

Re: Mechelse herder Donna op Fotoshoot

Link naar dit berichtGeplaatst: 06-07-13 14:13
door _SantOs_
Wat een mooi donker masker heeft ze nog! Die van mij ouders is nu 7 en al behoorlijk grijs, erg jammer.

Re: Mechelse herder Donna op Fotoshoot

Link naar dit berichtGeplaatst: 06-07-13 17:04
door Talsha
Bedankt.

SantOs : ik vind haar juist ondertussen behoorlijk grijs worden! Dat is voor vreemden eigenlijk ook het enige dat verraad dat ze wat ouder is. Ze wordt nog altijd lekker jong geschat :D

Link naar dit berichtGeplaatst: 06-07-13 17:10
door _SantOs_
Hier een foto van de Mechelaar van m'n ouders. Uit m'n hoofd is ze nu 7 jaar. Toen we haar kregen als pup was ze de grootste en donkerste van het nest. Ze is vrij klein gebleven en begon met 3 jaar al grijs te worden. Maar ze is wel echt een schat van een hond. Verhouding van haar kop is niet helemaal zoals het moet maar dat maakt er wel grappig. Perrin heeft grote oren, een grote neus en kleine oogjes. Ze is een watje eerste klas, denkt dat ze een kleine hond is, zo lomp als maar zijn kan maar ze is zo lief. Doet echt geen vlieg kwaad.
http://www.mijnalbum.nl/Foto550-3DO6EXLU.jpg

Re: Mechelse herder Donna op Fotoshoot

Link naar dit berichtGeplaatst: 06-07-13 17:20
door Talsha
Oh haha, die is inderdaad al een stuk grijzer!

Don is ook een kleine teef. Voor het mooie had ze eigenlijk een paar centimeter groter moeten zijn. Maar ik ben blij met haar formaat. Past beter in mijn huis ;) .

Fijn dat zij ook zo ontzettend lief is! Is zij ook zo geweldig met kinderen? Mijne gaat al jaren mee naar gehandicapten en ook kleine kinderen vind ze helemaal geweldig. Die kunnen echt alles met haar. Ook als ze het op een gegeven moment zat is, zal ze niks meer doen dan een paar meter weglopen. Wanneer ze achtervolgt wordt zal ze alsnog nooit haar lip optrekken.

Ze is echt mijn maatje. Mensen vinden onze band altijd geweldig om te zien. Krijg regelmatig te horen. Tal, jij en Don zijn zo geweldig om samen te zien. Jullie hebben zo'n ontzettende goede band! Prachtig :)

Link naar dit berichtGeplaatst: 06-07-13 18:44
door _SantOs_
Ja ze is super lief voor kinderen. Kan alleen soms in haar enthousiasme nog wel lomp doen en dan ligt een kind zo omver. Maar dat doet ze echt niet expres.

Ze is ook super leuk met andere pups. Achteraf hebben me ouders spijt dat ze haar hebben laten steriliseren want ze is zo'n goede 'tante' geweest voor de pups mijn ouders hun Jack Russel teefje die 2x een nestje heeft gehad.
Voor de rest is ze buiten wel als de dood voor honden. Ze is eigenlijk de eerste 4 maanden dat ze bij mijn ouders was bijna niet buiten huis en tuin geweest. Het was die zomer behoorlijk warm en madam heeft hele gevoelige darmen en maag dus ze spuugde heel de boel onder. Dus socialisatie is jammer genoeg gewoon niet goed geweest. Daarna is ze nog een keer gegrepen door een duitse herder bij ons in de buurt. En mijn ouders vinden het wel best, erg jammer.

Re: Mechelse herder Donna op Fotoshoot

Link naar dit berichtGeplaatst: 06-07-13 18:49
door MonteKarlo
Wauw mooie hond zeg !
Foto twee hield mij wel even 'vast', doordringende blik, haha ! :)