Shire Show 2018

Moderators: RianneH, Ymor, Neonlight, balance, Melissa0304

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Airborn

Berichten: 2814
Geregistreerd: 04-11-06

Re: Shire Show 2018

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-09-18 21:50

Hele mooie foto's en fantastisch mooie paarden. Wordt alleen wel wat verdrietig van de hoeven her en der, wat een boel flair, zo zonde.

Veterinary Educational Training: Theorie lessen voor jong en oud over de basis van het paard, Natural Balance hoefbekappen en locomotie diagnostiek.Airborn

Berichten: 2814
Geregistreerd: 04-11-06

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-09-18 10:16

JewEmm schreef:
En qua hoeven zien deze er bijna allemaal goed uit. Shire hoeven zijn nu eenmaal niet te vergelijken met die van warmbloeden. Maar ik heb dan ook de ervaring met de hoeven van shires uit Engeland. Die wil je echt niet zien... ;(


Hmm, niet te vergelijken met hoe standaard hoeven van warmbloed er vaak uit zien maar de basis vab iedere hoef, shet, arabier, ijslander, kwpn, hackney, trekpaard of shirt is uiteindelijk allemaal het zelfde. Er zij. Wat kleine variaties maar de overall verhoudingen zijn ivm met pure biomechanica en natuurkunde allemaal hetzelfde en een hoefwand hoort uiteindelijk bij allemaal recht te zijn. Ergens tekenend dat we zo gewent zijn aan een afwijkingen dat we denken dat het rassen eigenschappen zijn.

Veterinary Educational Training: Theorie lessen voor jong en oud over de basis van het paard, Natural Balance hoefbekappen en locomotie diagnostiek.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 bezoekers