GoPro-gebruikers?

Moderators: SayaJones, Apple, Coby, petraaken, A_nouk, C_arola, Dyonne

 
 
Lauriannnn

Berichten: 204
Geregistreerd: 09-09-15
Woonplaats: Duiven

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-04-18 09:24

8nnemiek schreef:
De onderwaterbehuizing gebruik ik vooral op zeilvakantie. Ik houd hem tijdens het zeilen onder water, met redelijk veel snelheid, dus er komt behoorlijk wat kracht op te staan, maar dat gaat perfect.. en ik gebruik hem met snorkelen, hooguit 10 meter.. die behuizing is echt precies hetzelfde ding, alleen zonder logo.



Okee dankjewel zal er eens naar gaan kijken!


Bagheera_206

Berichten: 22161
Geregistreerd: 26-10-09
Woonplaats: Kennemerland

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-04-18 16:16

Hij is binnen.

Afbeelding

Ann_Pam

Berichten: 2023
Geregistreerd: 30-09-08
Woonplaats: Nederland

Re: GoPro-gebruikers?

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-04-18 22:20

Iemand hier tip voor gopro? Net een tweedehands Hero 3+ Silver overgenomen. Heel leuk, maar de WiFi van vorige eigenaar staat er nog op met wachtwoord. En diegene weet het ww ook niet meer. Via gopro site de update gedownload en volgens instructies geprobeerd, maar het lukt gewoon niet, wat erg frustrerend is want ik kan mijn gopro dus niet verbinden aan de telefoon app. Iemand tips??

Bagheera_206

Berichten: 22161
Geregistreerd: 26-10-09
Woonplaats: Kennemerland

Re: GoPro-gebruikers?

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-04-18 05:09

Kun je hem niet resetten?

Ann_Pam

Berichten: 2023
Geregistreerd: 30-09-08
Woonplaats: Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-04-18 07:22

Bagheera_206 schreef:
Kun je hem niet resetten?

Nee dat is dus wat ik probeer via de gopro site. Als ik het mapje dan gedownload heb en uitgepakt zoals gezegd, en vervolgens plaats naar mijn sd kaartje. Die weer in mijn gopro stop, gebeurd er vervolgens niks. En al meerdere wegen via YouTube geprobeerd ook. Begrijp er niks van -O-

Bagheera_206

Berichten: 22161
Geregistreerd: 26-10-09
Woonplaats: Kennemerland

Re: GoPro-gebruikers?

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-04-18 07:31

Oh ik dacht dat er ook een optie op je gopro zelf zat om te resetten. :=

Ann_Pam

Berichten: 2023
Geregistreerd: 30-09-08
Woonplaats: Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-04-18 07:43

Bagheera_206 schreef:
Oh ik dacht dat er ook een optie op je gopro zelf zat om te resetten. :=

Niet dat ik weet, heeft de jouwe die optie wel?

Inxs

Berichten: 778
Geregistreerd: 13-06-16

Re: GoPro-gebruikers?

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-04-18 12:52

Terug zetten naar fabrieksinstellingen bedoelt Bagheera denk ik :-)

Dit zal vast in de gebruikershandleiding staan. Volgens mij zou je gewoon nog een wifi in moeten kunnen voeren lijkt mij. Ook dit zou terug te vinden moeten zijn in de handleiding.

Ann_Pam

Berichten: 2023
Geregistreerd: 30-09-08
Woonplaats: Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-04-18 23:35

Inxs schreef:
Terug zetten naar fabrieksinstellingen bedoelt Bagheera denk ik :-)

Dit zal vast in de gebruikershandleiding staan. Volgens mij zou je gewoon nog een wifi in moeten kunnen voeren lijkt mij. Ook dit zou terug te vinden moeten zijn in de handleiding.

Je kan hem idd terug zetten naar fabrieks instellingen maar de WiFi veranderd daardoor helaas niet. Dit benadrukt gopro ook nadrukkelijk op hun site, maar het veranderen van de WiFi schijnt geen gemakkelijke klus te zijn voor de 3+. Heb het dus aardig getroffen, eens kijken of ik hulp in kan schakelen van iemand uit mijn vriendenkring!

sanso

Berichten: 3259
Geregistreerd: 20-12-10
Woonplaats: Onder een dak

Re: GoPro-gebruikers?

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-04-18 07:30


En toen pakte god de beste paarden bij de puntjes van de oren vast en doopte hij ze in gouden verf. En zo werd het fjordenpaard geboren :D

sanso

Berichten: 3259
Geregistreerd: 20-12-10
Woonplaats: Onder een dak

Re: GoPro-gebruikers?

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-04-18 08:19


En toen pakte god de beste paarden bij de puntjes van de oren vast en doopte hij ze in gouden verf. En zo werd het fjordenpaard geboren :D

Kasmir

Berichten: 4574
Geregistreerd: 11-09-05
Woonplaats: Lopik

Re: GoPro-gebruikers?

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-04-18 08:24

Wil je hem op het paard gebruiken? Er zit geen beeldstabilisatie op dus dat ziet er dan echt niet uit :).

Rikifotografie.
Voor een schitterende reportage van uw paard of hond.

[/center][/size]

sanso

Berichten: 3259
Geregistreerd: 20-12-10
Woonplaats: Onder een dak

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-04-18 08:25

Kasmir schreef:
Wil je hem op het paard gebruiken? Er zit geen beeldstabilisatie op dus dat ziet er dan echt niet uit :).


Ja op paard inderdaad, wat zou jij dan aanraden :o

En toen pakte god de beste paarden bij de puntjes van de oren vast en doopte hij ze in gouden verf. En zo werd het fjordenpaard geboren :D

8nnemiek

Berichten: 30627
Geregistreerd: 22-01-05
Woonplaats: Limburg

Re: GoPro-gebruikers?

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-04-18 08:54

Zonder beeldstabilisatie hoeft niet zo’n probleem te zijn.
Zeker als je hem op je cap zet, want je hoofd houd je vanzelf al redelijk stil, en omdat de meeste actioncams een flinke groothoek hebben valt de beweging minder op.
De meeste videobewerkingsprogramma’s hebben een beeldstabilisatie filter die net zo goed werkt als de beeldstabilisatie in de gopro.

Voor een prachtige trouwfilm: ABCreatief Videoproducties
❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎


xSannee

Berichten: 2367
Geregistreerd: 02-03-10
Woonplaats: Wageningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-04-18 07:57

sanso schreef:
Ik kom even dit topic binnenvallen!

Zou dit een goed alternatief zijn voor de GoPro? Ik vind een echte te duur aangezien ik hem niet vaak zou gebruiken.
Iemand die mij wijs kan maken uit de specs?
https://www.mediamarkt.be/nl/product/_r ... 91937.html



Ik gebruik een SJCAM. Goedkoper dan de GoPro en fijn in gebruik! Ik vind de kwaliteit ook goed! Heb hem gekocht bij Dashcammagazijn oid.

Mijn meest recente filmje;

Mareeq

Berichten: 649
Geregistreerd: 30-12-06
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-18 13:12


Bagheera_206

Berichten: 22161
Geregistreerd: 26-10-09
Woonplaats: Kennemerland

Re: GoPro-gebruikers?

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-06-18 15:44

Wat een leuk speeltje die GoPro! Ben alleen nog niet helemaal uit over de beste instellingen. :=

Mareeq

Berichten: 649
Geregistreerd: 30-12-06
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-18 09:11

Bagheera_206 schreef:
Wat een leuk speeltje die GoPro! Ben alleen nog niet helemaal uit over de beste instellingen. :=


Ik film op het moment nog gewoon op 1080p, 60fps. En ben nu qua bewerking aan het oefenen met de slowmotion, dus dan film ik met 120fps. Maar 1080p is al super goede kwaliteit, dus ben zeer tevreden! :)

Bagheera_206

Berichten: 22161
Geregistreerd: 26-10-09
Woonplaats: Kennemerland

Re: GoPro-gebruikers?

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-18 09:30

Ik had hem afgelopen week op vakantie op 1080p @ 25fps / Wide staan.

Bagheera_206

Berichten: 22161
Geregistreerd: 26-10-09
Woonplaats: Kennemerland

Re: GoPro-gebruikers?

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-18 09:32

30 en 60 fps zijn alleen beschikbaar als je hem op Japan/Amerika (NTSC) zet. Ik had hem op Europa (PAL) staan dan heb je 25 en 50 fps. Dit heeft met name te maken met de frequentie van de golven van stroom te maken. Oude tv's en oude lampen knipperden dan met de frequentie van de stroom mee en was dat irritant als je aan het filmen was en het liep out of sync. Geen idee hoe dat nu zit met huidige generatie LED lampen en nieuwe tv's. :=

8nnemiek

Berichten: 30627
Geregistreerd: 22-01-05
Woonplaats: Limburg

Re: GoPro-gebruikers?

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-18 12:00

Klopt hoor, hier in Europa kun je het beste 25 of 50fps kiezen. Al onze apparaten werken op 50hz, ook onze computerschermen en tv’s, dus de beelden lopen dan toch net wat vloeiender en je hebt idd minder last van knipperen als je beeldschermen of lampen filmt. Juist de ledlampen hebben dat geknipper vaak nog iets erger op de camera. En spaarlampen en tl uiteraard ook.

Voor een prachtige trouwfilm: ABCreatief Videoproducties
❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎❤︎


Bagheera_206

Berichten: 22161
Geregistreerd: 26-10-09
Woonplaats: Kennemerland

Re: GoPro-gebruikers?

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-18 12:03

Moet nog even uitzoeken wat nu handiger is voor volgende keer. Wide of Lineair. :=

Mareeq

Berichten: 649
Geregistreerd: 30-12-06
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-18 15:38

Ik moet alleen nog een goede manier vinden om de GoPro te bevestigen. Het borstharnas is volledig van elastiek dus dat 'hopt' te veel.. dan kan ik nog wel videostabilisatie aan hebben, maar die functie werkt dan ook niet meer! :P Volgende keer zet ik m op m'n cap.

lovelyfiefy

Berichten: 3080
Geregistreerd: 03-10-11
Woonplaats: Alkmaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-18 16:20

Mareeq schreef:
Ik moet alleen nog een goede manier vinden om de GoPro te bevestigen. Het borstharnas is volledig van elastiek dus dat 'hopt' te veel.. dan kan ik nog wel videostabilisatie aan hebben, maar die functie werkt dan ook niet meer! :P Volgende keer zet ik m op m'n cap.
[ Video ]


op je cap is de hoek naar je paard wel heeel anders.
ik vond dat heel jammer, je zag mijn paard eigenlijk bijna niet.
maar wie weet lukt het jou wel om hem zo te plaatsen dat je die nog wel goed ziet :P

Sabrina Fotografie
Ook op instagram: SabrinaFotografie92 & waylonhaflinger
IJS Fantasy Alkmaar
Ook op instagram: ijsfantasy

Mareeq

Berichten: 649
Geregistreerd: 30-12-06
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-18 17:39

lovelyfiefy schreef:
op je cap is de hoek naar je paard wel heeel anders.
ik vond dat heel jammer, je zag mijn paard eigenlijk bijna niet.
maar wie weet lukt het jou wel om hem zo te plaatsen dat je die nog wel goed ziet :P


Ja dat dacht ik dus al en dat vind ik ook jammer. Maar ik ben niet zo heel groot, korte pootjes en kort lijfje, dus ben benieuwd of ik het nog mooi in beeld krijg :)


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 bezoekers