op vakantie/instuctiekamp/ponykamp met je eigen pony?

Moderators: Dyonne, Apple, Pistasche, C_arola, Nicole288, Coby

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

chamion
Huisheks

Berichten: 3245
Geregistreerd: 22-03-07
Woonplaats: In between two homes

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-07-17 11:05

Geen idee of je al voorzien bent. Maar ik kan Sequoia Stables in Ermelo aanraden. Kleine groepen (maximaal 16 kinderen) met fijne en gezellige leiding. Ze hebben dit jaar nog 1 ponykamp van zondag 13 augustus t/m vrijdag 18 augustus. Er is tijdens deze week nog plek. Eigen pony meenemen is geen probleem (onder voor behoud dat de loge boxen niet al gereserveerd zijn) Pony krijgt dan 5x tot 6x eten. Namelijk 3x brok en 2x (of 3x als je dat wilt) een net (klein of groot) met hooi of kuil. Is all-in, dus personeel doet het voeren, buiten zetten enz.

Je krijgt elke dag goed les en op sommige dagen rij je zelfs 2 keer. Springen, dressuur, buitenrit en voltige worden er eigenlijk standaard wel gedaan. Natuurlijk allemaal spelletjes (al dan wel niet pony gerelateerd). En je gaat een keer zwemmen (zonder pony ;) ) Natuurlijk met bonte avond en disco. Het draaiboek wisselt tegenwoordig elk jaar, waardoor het programma erg afwisselend is geworden.

Als het kamp je verder niks lijkt, verhuurt deze manege tegenwoordig ook een huisje samen met een box. En kan je zelf de meest prachtige ritten maken (liggen aan de rand van de Veluwe en direct in het bos)

Leuk en super gezellig ponykamp op de Veluwe:
https://www.bokt.nl/markt/ad/508038/pon ... -de-veluwe
Alles leren van en over pony's?
https://www.bokt.nl/markt/ad/508040/manegeweek


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: ellepel, Sandyislief en 0 bezoekers