camping samoza

Moderators: Apple, Coby, petraaken, A_nouk, SayaJones, C_arola, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
ilovejetje
Berichten: 157
Geregistreerd: 23-06-13

camping samoza

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-11-13 15:24

hoi bokkers

ik ga met mijn verzorgpony waarschijnlijk naar camping samoza voor 2 weken. nou was ik informatie aan het zoeken op bokt over de camping maar kom ik veel negatieve reacties tegen. over dat je paard bijna nooit naar buiten mag en dat het heel duur is enzo. is dat echt zo? want ik wil het liefst dat mijn pony een paar uurtjes per dag in de paddock kan staan. en zijn er hier mensen die er in de zomer ook naar toe gaan?ilovejetje
Berichten: 157
Geregistreerd: 23-06-13

Re: camping samoza

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-11-13 16:28

niemand? kennen jullie geen kennis die daar een keertje is geweest met zijn paard?

ilovejetje
Berichten: 157
Geregistreerd: 23-06-13

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-11-13 17:06

sharonsemme schreef:
Toevallig hebben wij er een aantal jaar een stacravan gehad voordat we eigen paarden kregen. Ik heb daar een aantal keer gereden.. Ze hadden toen der tijd maar 2 of 3 paddocks.. Terwijl ze zelf natuurlijk ook meerdere paarden hebben. Toen stonden ze inderdaad bijna altijd op stal, waar ik persoonlijk ook helemaal niet van hou. Verder zagen de paarden er wel goed uit. En aan de andere kant.. als je maar voor 2 weekjes gaat zou ik me daar zeker niet door laten tegenhouden. Zeker niet als je elke dag toch lekker de bossen in gaat om te rijden.
Zelf ben ik wel meer te spreken over de Witte Wieven in nunspeet. Dat is daar vlakbij!! Hier ben ik meerdere keren met paard naartoe geweest. Je paard mag altijd naar buiten in 1 van de paddocks als je er maar bij blijft, dit omdat er schrikdraad is en ze niet willen dat er ongelukken gebeuren. Daarnaast zijn de mensen die het paarden gedeelte runnen geweldig!! Ze doen alles op natuurlijke manier met de paarden, ook erg gaaf om daar een les te nemen als je op vakantie bent. Bijv. schriktraining om jullie band te vergroten.. Dit zou je dan natuurlijk wel moeten overleggen. Je hebt daar ook verschillende accomodaties om te overnachten. Zeker de moeite waard om even op de site te kijken.
Succes en veel plezier alvast!!

dankje ik ga zeker even kijken op de site!

ilovejetje
Berichten: 157
Geregistreerd: 23-06-13

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-11-13 18:19

Jet schreef:
Ik ben een aantal jaren geleden op Samoza geweest met mijn paard, meerdere jaren zelfs, voo reen week steeds of veertien dagen. De mijne kwam wel iedere dag een aantal uren buiten, toen nog met een paar andere brave paarden in de buitenbak. Daarna zijn er anderen in gekomen, voor zover ik weet die van de Witte Wieven. Nu keek ik laast weer op de site en ik denk dat er nu weer anderen in zitten. Wat ik op de foto's zag, zag het er netjes uit, met nieuwe paddocks, er staat volgens mij ook duidelijk bij dat je pony/paard in de paddocks mag. Ik vind de prijs voor daar niet hoog, je rijdt zo vanaf de camping het bos in, hoeft helemaal geen weg over o.i.d., ik heb er altijd erg genoten. Ik zat er laatst juist over te denken om een keer een nachtje met de camper die kant op te gaan en eerst eens zonder paard te gaan kijken, wie weet doe ik dat binnenkort ook nog wel. Overigens vond ik het niet zo erg als ze die veertien dagen niet op het gras kwam zoals op mijn vaste stalling, ze kreeg voldoende te eten en kon evengoed haar ei kwijt in de bak.

oke dankje


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 bezoekers