[VOLG] Pika de Rocky Mountain Horse

Moderators: RianneH, Neonlight, balance, Melissa0304, Ymor

 
 
SeaSide

Berichten: 2128
Geregistreerd: 17-11-12
Woonplaats: Groote Keeten

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-04-21 14:49

PikaTheRocky schreef:
Even een snelle update, we kunnen (eindelijk) bijna het zand gaan bestellen voor onze eigen roundpen. Ik ga slechts 40m3 bestellen. Maargoed dan heb ik ook wat. Daarna kunnen we lekker in elk weer type grondwerken en spelen!! Ik heb er echt zin in!


Leuk Elena, fijn straks een eigen roundpen.

Meer foto's en video's van Martje, Jack, sia, Rosa en Vaiana zien kijk dan op onze FB: https://www.facebook.com/Dreamteammartj ... Gu4Namea1I
het youtube kanaal over Fjord Martje en tinkertje Jack :D http://www.youtube.com/user/teiger150
Lessen of vragen over vrijheidsdressuur mail dan naar: seasidehorseadventure@gmail.com


miereneter

Berichten: 464
Geregistreerd: 25-05-17

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-04-21 15:30

PikaTheRocky schreef:
Cera_D schreef:
Mijn droom is om ooit een soort eco farm te hebben in een warm land met de paarden. Maar dit zijn voor nu nog dromen!


Dromen is goed, niet mee ophouden! Ik heb zelf (in de oertijd) een studie zonder banenkansen gedaan, altijd werk gehad, nu mezelf omgeschoold. Niet omdat het moest, maar omdat het kon. Het leven zit vol onverwachte kansen.

Dat gezegd zijnde, wilde ik eigenlijk alleen maar roepen dat je twee práchtige paarden hebben. Rocky Mountains zijn schitterend, Dolly is ook razend knap <3 .


PikaTheRocky

Berichten: 41
Geregistreerd: 10-07-19
Woonplaats: Doornenburg

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-04-21 15:59

Citaat:
Dromen is goed, niet mee ophouden! Ik heb zelf (in de oertijd) een studie zonder banenkansen gedaan, altijd werk gehad, nu mezelf omgeschoold. Niet omdat het moest, maar omdat het kon. Het leven zit vol onverwachte kansen.

Dat gezegd zijnde, wilde ik eigenlijk alleen maar roepen dat je twee práchtige paarden hebben. Rocky Mountains zijn schitterend, Dolly is ook razend knap <3


Ik ben laatst aan het rondneuzen geweest naar een boerderij in Griekenland en de prijzen daar zijn onwijs aantrekkelijk. Een schijntje bij de grond prijzen hier in Nederland. Maar ik moet eerst nog even sparen en dergelijke!

Dolly word met de dag mooier *\o/* *\o/* En ze is werkelijk het liefste paard dat ik ooit ontmoet heb. Ze is een rustig, afwachtend en onwijs braaf. Maar ook een enorme show tante met der staart in de lucht.

One horse is never enough!


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AhrefsBot, YandexBot en 0 bezoekers