Wifi op mobiel doet het niet

Moderators: ynskek, Dani, Mondy, Polly, Ladybird, Hanmar, Princesj, Shanna, EvelijnS

 
 
dancer_

Berichten: 16571
Geregistreerd: 28-03-10
Woonplaats: Zuid-Holland

Wifi op mobiel doet het niet

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-08-12 07:43

Jaja mn wifi op mijn mobiel doet het niet, er staat wel dat er bereik is, en dat moet ook wel want ik zit nu ook op mn laptop met wifi. Ik heb m al een aantal keer aan/uit gezet, batterij eruit. Maar hij doet het gewoon niet, zit echt op wifi dat weet ik zeker. Iemand tips?


Act like a lady, think like a boss.


MamaMiesje

Berichten: 17434
Geregistreerd: 21-04-04

Re: Wifi op mobiel doet het niet

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-12 07:45

Staat je WIFI functie wel aan op je telefoon? ;)
Moet je eens even bij de instellingen gaan neuzen.

dancer_

Berichten: 16571
Geregistreerd: 28-03-10
Woonplaats: Zuid-Holland

Re: Wifi op mobiel doet het niet

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-08-12 07:47

Ja die staat aan, er staat ook gewoon dat ik 2 streepjes bereik heb :)


Act like a lady, think like a boss.

MamaMiesje

Berichten: 17434
Geregistreerd: 21-04-04

Re: Wifi op mobiel doet het niet

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-12 07:49

Misschien ligt het dan aan je provider en is er een storing :)

dancer_

Berichten: 16571
Geregistreerd: 28-03-10
Woonplaats: Zuid-Holland

Re: Wifi op mobiel doet het niet

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-08-12 07:50

Van mn mobiel (vodafone?) want ik zit echt gewoon op wifi en dan zou het toch moeten liggen aan het kastje? Maar dat zou ook weer niet kunnen want; laptop/tv/huistelefoon doen het gewoon nog


Act like a lady, think like a boss.

MamaMiesje

Berichten: 17434
Geregistreerd: 21-04-04

Re: Wifi op mobiel doet het niet

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-12 07:51

Oh... Sjah...dan wordt het ingewikkeld... :')

dancer_

Berichten: 16571
Geregistreerd: 28-03-10
Woonplaats: Zuid-Holland

Re: Wifi op mobiel doet het niet

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-08-12 07:51

Haha ja inderdaad :=


Act like a lady, think like a boss.

NAIWHL
Berichten: 2048
Geregistreerd: 28-02-06

Re: Wifi op mobiel doet het niet

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-12 07:54

Heb je eerder wel op de wifi gekund met je mobiel?
Hier is het zo dat we apparaten toegang moeten geven. Kan je voor je gevoel wel op de wifi zitten, maar vervolgens kan je niet internetten.

Wellicht is dat het probleem?

dancer_

Berichten: 16571
Geregistreerd: 28-03-10
Woonplaats: Zuid-Holland

Re: Wifi op mobiel doet het niet

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-08-12 07:55

Ik heb deze mobiel al best een tijdje maar hij heeft het heel de tijd al gedaan, wel moet ik zeggen dat gister gebeurde het ook eventjes een kwartiertje en daarna heeft ie het gedaan. Maar vanaf vannacht tot nu doet hij het nogsteeds niet. Verder kan ik er gewoon alles mee..


Act like a lady, think like a boss.

Amaris

Berichten: 12899
Geregistreerd: 25-03-06
Woonplaats: Wieërt

Re: Wifi op mobiel doet het niet

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-12 08:00

moet je niet gewoon eens opnieuw echt verbinden met die wifi via instellingen?

dancer_

Berichten: 16571
Geregistreerd: 28-03-10
Woonplaats: Zuid-Holland

Re: Wifi op mobiel doet het niet

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-08-12 08:00

Ja dat heb ik ook al gedaan, maar werkte ook niet :n


Act like a lady, think like a boss.

NAIWHL
Berichten: 2048
Geregistreerd: 28-02-06

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-12 08:00

Oke, vreemd.

Verder heb ik eigenlijk ook geen ideeen dan...
Succes! Irritant is het als de wifi het niet doet.

Eclare

Berichten: 718
Geregistreerd: 11-06-08
Woonplaats: Hoekschewaard

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-12 08:01

Eventjes je telefoon resetten? Heeft mij al vaak geholpen :+

dancer_

Berichten: 16571
Geregistreerd: 28-03-10
Woonplaats: Zuid-Holland

Re: Wifi op mobiel doet het niet

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-08-12 08:01

Haha ja best irritant inderdaad :')

Maar als je je telefoon reset, gaan al je instellingen toch door de war?


Act like a lady, think like a boss.

Eclare

Berichten: 718
Geregistreerd: 11-06-08
Woonplaats: Hoekschewaard

Re: Wifi op mobiel doet het niet

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-12 08:04

Bij een Iphone niet, zoek even op jouw soort telefoon op google naar resetten en dan weet je het antwoord zo denk ik?

dancer_

Berichten: 16571
Geregistreerd: 28-03-10
Woonplaats: Zuid-Holland

Re: Wifi op mobiel doet het niet

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-08-12 08:06

Ja er staat hier dat alles dan weg gaat, maar mn vader heeft t vroeger allemaal ingesteld, dus weet niet of ik dat zelf dan terug ga krijgen :o


Act like a lady, think like a boss.

Eclare

Berichten: 718
Geregistreerd: 11-06-08
Woonplaats: Hoekschewaard

Re: Wifi op mobiel doet het niet

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-12 08:11

Oh ja dat is dan niet zo handig.. hm wat voor telefoon heb je?

dancer_

Berichten: 16571
Geregistreerd: 28-03-10
Woonplaats: Zuid-Holland

Re: Wifi op mobiel doet het niet

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-08-12 08:12

Samsung galaxy y :)


Act like a lady, think like a boss.

Eclare

Berichten: 718
Geregistreerd: 11-06-08
Woonplaats: Hoekschewaard

Re: Wifi op mobiel doet het niet

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-12 08:18


dancer_

Berichten: 16571
Geregistreerd: 28-03-10
Woonplaats: Zuid-Holland

Re: Wifi op mobiel doet het niet

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-08-12 08:19

Ja die eerste al helemaal doorgelopen, zal even op de onderste site kijken, dankjewel :j


Act like a lady, think like a boss.

Amaris

Berichten: 12899
Geregistreerd: 25-03-06
Woonplaats: Wieërt

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-12 08:22

is je router/modem wel goed? Bij mij is dat een tijdje fout gegaan, dan gaf tellie wel vol ontvangst, maar dan ging er bij de bron iets niet goed.

Zet router eens even uit en weer aan? En modem ook.

dancer_

Berichten: 16571
Geregistreerd: 28-03-10
Woonplaats: Zuid-Holland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-08-12 08:23

Amaris schreef:
is je router/modem wel goed? Bij mij is dat een tijdje fout gegaan, dan gaf tellie wel vol ontvangst, maar dan ging er bij de bron iets niet goed.

Zet router eens even uit en weer aan? En modem ook.

Denk dat ik dat maar even niet zelf ga doen voordat ik nog iets sloop :') zal vanavond even kijken aan wie ik het kan vragen.
Maar het gekke is, waarom doet de rest van de wifi overal het dan wel? Ook op mn moeders mobiel.


Act like a lady, think like a boss.

eline10

Berichten: 2317
Geregistreerd: 26-12-10
Woonplaats: Overijssel

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-12 08:39

Bij mij was dat ook, precies hetzelfde!
Bij mij deed hij het weer toen ik mijn router ging resetten.
Maar het kan ook zijn dat je telefoon stuk is, dat had een vriendin van mij ook.
Dan is het wifi-gedeelte stuk.
Of misschien een keer naar de winkel met je mobiel?

Amaris

Berichten: 12899
Geregistreerd: 25-03-06
Woonplaats: Wieërt

Re: Wifi op mobiel doet het niet

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-12 08:47

Je kunt niets slopen aan router/modem. Gewoon even uit zetten en na 10 seconden weer aan. Kan niets mis gaan. Begin met de router, en als dat niet helpt ook even modem uitzetten.

Jezzi
Berichten: 4314
Geregistreerd: 05-04-08

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-12 08:47

Ik heb hetzelfde probleem, andere telefoons/laptops kunnen wel via onze router op wifi. Mijn telefoon kan op andere routers op wifi, maar niet bij ons thuis. Dus ergens tussen mijn telefoon en de router gaat het fout, UPC en T-mobile weten alleen allebei niet waaraan het ligt :(


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Fenn, hooi, Kenzo, leenleen11, Nadjajump, Pferdchen, Pluisje1998, silverwind, Spytgnieskje en 15 bezoekers