digitenne van KPN met recorder, werkt goed?

Moderators: Hanmar, Mondy, Giolli, Mjetterd, Dani, Sica, ynskek, Polly, Ladybird

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Liselot

Berichten: 31417
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

digitenne van KPN met recorder, werkt goed?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-09-10 10:27

ik wil digitenne aanschaffen met die digitenne recorder er bij. mijn vraag is nu alleen of het goed bevalt en kan je ook dingen die je wilt opnemen inprogrammeren? dus niet dat je je tv aan moet hebben staan en je dan op de rec knop drukt.
ik werk namelijk regelmatig 'savonds en wil dan mijn favoriete series opnemen, daar moet het natuurlijk wel geschikt voor zijn.

T 18-11-15 <3 A 9-8-19 <3
http://www.LiselotKamphuis.nl FOTOGRAAF: Bruiloften, Newborn, Cake-smash, Bohemian en workshops!


cissy

Berichten: 19053
Geregistreerd: 14-10-03
Woonplaats: hut in Heicop

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-09-10 10:39

mijn ervaring met digitenne is niet best, ik weet niet hoe het met die recorder werkt maar met een gewone videorecorder werkt het niet. Je kunt geen programma kijken en een andere opnemen omdat de digitenne maar 1 signaal tegelijk doorgeeft. Dan zou je een 2e ontvanger moeten hebben voor het opnemen en dat ging me iets te ver.

Liselot

Berichten: 31417
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

Re: digitenne van KPN met recorder, werkt goed?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-09-10 10:43

daar schijnt die recorder dus voor de zijn. ik weet dat je met gewone digitenne en een HDrecorder van bijvoorbeeld philips het niet voor elkaar krijgt. maar deze is er speciaal voor gemaakt en wordt er ook door KPN zelf bijgeleverd.
ik las op de site dat je iig van een andere zender kan opnemen als je op de ene zender aan het kijken bent. maar nu dus nog de vraag of je ook iets kan programmeren en dat het gaat opnemen als de tv uit staat en je dus weg bent

T 18-11-15 <3 A 9-8-19 <3
http://www.LiselotKamphuis.nl FOTOGRAAF: Bruiloften, Newborn, Cake-smash, Bohemian en workshops!

zikina

Berichten: 604
Geregistreerd: 03-05-08
Woonplaats: schuttorf

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-09-10 19:37

haha ik heb op de afdeling digitene gewerkt wil je meer weten bel me maar :D

onze knappe zoon mylan geboren op 18-02-2010 :D
dag lieve opa je bent en was mijn held!!

Liselot

Berichten: 31417
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

Re: digitenne van KPN met recorder, werkt goed?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-09-10 22:53

kijk aan juut! dat is handig :D bel je wel ff als ik terug ben van vakantie

T 18-11-15 <3 A 9-8-19 <3
http://www.LiselotKamphuis.nl FOTOGRAAF: Bruiloften, Newborn, Cake-smash, Bohemian en workshops!

Patriciavt

Berichten: 11405
Geregistreerd: 16-07-05
Woonplaats: Almere

Re: digitenne van KPN met recorder, werkt goed?

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-09-10 23:01

Digitenne werkt niet fantastisch, maar het werkt, vooral als je ze op een bovenverdieping hebt :P
Wij zijn nu net verhuist en hadden nog geen tv aansluiting, dus mijn oude decoder even meegenomen en hup tv :D

Het is een stuk makkelijker bedienen dat het Tele2-gedoe dat we nu hebben :roll:

      "Bestaan is een feit, leven is een kunst..." ~ Sri Sri Ravi Shankar ~
                                                        ~ Ons kleine meisje <3 23-08-2013 ~

Liselot

Berichten: 31417
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

Re: digitenne van KPN met recorder, werkt goed?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-09-10 06:51

ik heb eerder digitenne gehad, daar hoef ik dus geen ervaringen over te horen ;) wil alleen weten of die recorder die je erbij kan krijgen voor 4 euro per maand goed werkt en of je kan opnemen als je tv uit staat

T 18-11-15 <3 A 9-8-19 <3
http://www.LiselotKamphuis.nl FOTOGRAAF: Bruiloften, Newborn, Cake-smash, Bohemian en workshops!

irritantje

Berichten: 637
Geregistreerd: 13-02-07
Woonplaats: Nieuwerkerk a/d IJssel

Re: digitenne van KPN met recorder, werkt goed?

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-09-10 13:38

kijk even op de kassa site.. was laast heel programa over..
niet al te positief..

Irritantje
*The surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that it has never tried to contact us.
Onze Cattery site http://www.fylgievold.com

amillia

Berichten: 1407
Geregistreerd: 26-07-08
Woonplaats: Rhauderfehn

Re: digitenne van KPN met recorder, werkt goed?

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-09-10 18:58

Ervaringen hier ook niet zo goed, vaak geen signaal of hele slechte beeldkwaliteit.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: ChiVet, Jorex, Kirsha, lastig, LieveLoes, lizy29, Lowie, MagicMuffin, Mand, no--a, RianneH, Rosalie_91, spiritfleur, susannevdv, Travel_me, Uhhhm, Vagabondo, wemkelover, Yummy en 40 bezoekers