fax sturen naar Italie, nul weglaten?

Moderators: khirshanta, Leo, Shanna, Hanmar, Polly, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Isabonny

Berichten: 4054
Geregistreerd: 04-06-07
Woonplaats: ut zonnige zuiden

fax sturen naar Italie, nul weglaten?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-06-15 10:07

Ik moet een fax versturen naar Italie, maar krijg de hele tijd ingesprek toon.

Stel het normale nr is: 0442-1234567
Moet ik dan toetsen: 0039-4421234567 of 0039-04421234567.

Normaal moet dan die 1e nul weg, maar bij Italie of Spanje niet ne ik weet niet meer welke van de 2 :)


Isabonny

Berichten: 4054
Geregistreerd: 04-06-07
Woonplaats: ut zonnige zuiden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-06-15 10:13

carika schreef:
0039-4421234567 zou ik doen!


Dit doe ik dus ook, maar dan blijft hij in gesprektoon geven. Ik wacht nog maar even af. O hij begint weer te kiezen.....en ...weer in gesprek.

Ik stuur nog maar eens een mailtje er achter aan.

(Erg vervelend als de scanner het heeft begeven en je moet faxen).

Isabonny

Berichten: 4054
Geregistreerd: 04-06-07
Woonplaats: ut zonnige zuiden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-06-15 10:17

Dat was een idee als ik het kabeltje van de mobiel bij me had op mijn werk :P maar die ligt helaas thuis.

Waar Bokt op het werk toch al niet allemaal goed voor is :D

Isabonny

Berichten: 4054
Geregistreerd: 04-06-07
Woonplaats: ut zonnige zuiden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-07-15 21:42

Als ik naar me zelf kon mailen, dan zou ik het ook naar de ander kunnen mailen :+ .

Om er een pdf van te maken, moet ik hem toch eerst kunnen scannen, en dat deed het nou net niet :D .

Ik mocht ook al niet zelf naar Italiƫ het document gaan langsbrengen; kweet niet of het daar NOG warmer is dan hier, maar zo ja dan ben ik daar ook niet zo rauwig om.

Baas heeft het meegenomen naar huis en het thuis gescand en verstuurd.

Een nieuwe fax/scanner was misschien toch handiger.

Isabonny

Berichten: 4054
Geregistreerd: 04-06-07
Woonplaats: ut zonnige zuiden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-07-15 21:55

Dan moet je ook een tel. hebben waar je mee kunt mailen :D. Probleem was dat ik geen kabeltje bij me had om de foto van tel. op pc te zetten.
De foto kon ik dus wel maken.....en dan niks meer.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Baidu, Dandy200, goldith, Kiannah, Luna2006, meintje, MirandaFuego, Mississippi, Nathalie__, Simonesimone, SuperZodiaX, urosa en 72 bezoekers