Bokt.nl • Bij de Kudde?
Pagina 1 van de 1

Bij de Kudde?

Link naar dit berichtGeplaatst: 05-11-17 12:47
door Remembrance
Hoihoi!

Ik ben Telma, en zit inmiddels al een tijdje op bokt. Ik praat mee zover ik dat kan :j Er zijn ook een heleboel onderwerpen waar ik aan zou willen meepraten, maar dat niet kan. Daarvoor moet ik bij de Kudde horen.

Dat snap ik, hoor, maar ik vind het wel jammer. Aangezien ik 12 ben weet ik nog niet heel erg veel over paarden en heb ik niet het gevoel dat ik aan de meeste topics echt iets nuttigs kan toevoegen.

Nu vraag ik me af of er andere mensen zijn met dit probleem? En of er een andere manier is om bij de Kudde te komen of dat ik gewoon moet wachten tot ik wel nuttige informatie in de topics kan geven? :)

Groetjes,
Telma

Re: Bij de Kudde?

Link naar dit berichtGeplaatst: 05-11-17 12:58
door Kiekeboefje
Hoi Telma!

Ik denk dat je dat bij deze hebt gedaan :))

Er zijn vast topics waar jij je bij aan kan sluiten. Aangezien je leeftijd is het misschien leuk om bij Young Rider Talk te kijken. Daar praten meer mensen mee van jou leeftijd. :) De rest komt vanzelf!

Link naar dit berichtGeplaatst: 05-11-17 12:58
door JPitty
Aanmelden voor de kudde kun je zelf doen met deze link: https://www.bokt.nl/tools/check_groups.php. Mocht je nog niet genoeg nuttige posts hebben, dan kun je dat hier ook zien.

Re: Bij de Kudde?

Link naar dit berichtGeplaatst: 05-11-17 16:08
door Nadia
Je kan inderdaad nog niet in de Kudde omdat je te weinig berichten hebt, maar zo te zien ben je er bijna.
Hier kan je meer lezen over de Kudde en welke delen van Bokt meetellen met die nuttige berichten https://www.bokt.nl/wiki/Bokt:Help#Waar ... e_kudde.3F

Mooie naam trouwens :D

Link naar dit berichtGeplaatst: 05-11-17 16:54
door Remembrance
Dank jullie wel! Ik kom er nu ook achter dat ik nog maar 4 (!) berichten nodig heb *\o/* YRT ben ik niet zo'n fan van. Het is daar niet zo actief en de gesprekken interesseren me niet zo veel. :j