Eindelijk lid!

Moderators: Sica, Mjetterd, ynskek, Polly, Ladybird, Hanmar, Princesj, Giolli, Mondy, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

MillieB
Berichten: 18
Geregistreerd: 05-02-17

Eindelijk lid!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-02-17 20:44

Na jaren stille bokt lezer te zijn, vanavond de knoop doorgehakt en mezelf lid gemaakt!

Ik ben Michelle, woon in het Antwerpse groen (België), loop tegen het einde van mijn twintiger jaren en ben een jarenlange paardenliefhebster. Op 6-jarige leeftijd begonnen omdat het moest, stilletjes aan de microbe te pakken gekregen en altijd een grote durfal geweest die de meeste vrije momenten op de stal doorbracht. Rond mijn 16e een nare ervaring meegemaakt en sindsdien zat/zit de schrik er goed in. Na een jaartje ertussenuit toch de draad weer opgepakt, maar op een heel ander niveau.

Twee jaar geleden de grote stap gewaagd en eindelijk mijn eerste eigen paardje gekocht - Rano. Ik ben niet over één nacht ijs gegaan (lees: een twintigtal paarden gaan bekijken, berijden, beoordelen, ...) en wist precies wat ik zocht, of dat dacht ik toch. Dat is anders uitgepakt, maar ondertussen zijn Rano en ik hopelijk op het goede spoor.

Bokt is al jaren mijn grote steun en toeverlaat. Bij elke vraag, bedenking of ongerustheid, check ik altijd even of er iets op de fora staat. Ik hoop als lid nog meer voordelen te ontdekken en misschien zelf actief deel te kunnen nemen.

Groetje, Michelle.


MillieB
Berichten: 18
Geregistreerd: 05-02-17

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-02-17 16:07

Dank je allemaal. Hier ineens een fotootje.
Afbeelding

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: PetalBot en 1 bezoeker