Pijn in hand + duim slecht kunnen bewegen, ervaring??

Moderators: Polly, Dani, khirshanta, Leo, Shanna, Hanmar

 
 

Daphne__

Berichten: 11342
Geregistreerd: 12-12-06
Woonplaats: Wezep (Gelderland)

Pijn in hand + duim slecht kunnen bewegen, ervaring??

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-11-17 04:35

Hoihoi,

Ik heb 5 weken geleden boos een deur dicht geslagen, maar hij zat eerder dicht dan ik verwachte, waardoor ik een flinke klap op mijn hand kreeg. Direct had ik pijn in mijn hand, beetje grens handpalm/muis en dan zover mogelijk naar beneden, bijna pols. En dat straalde uit naar mijn duim.
Ik heb er op dat moment niks mee gedaan en na een paar uurtjes kon ik er eigenlijk wel redelijk mee bewegen, dus ik dacht dat het gewoon een beetje gekneusd was en ben het gewoon blijven bewegen voor zover dat kon.
Na 4 weken was de ergste pijn als ik er op drukte weg, maar prettig was het nog niet en verder was er geen verbetering.

Ik ben dus toch maar naar de huisarts geweest en hij dacht aan een breuk van 't Scaphoid. Heb dus foto's laten maken, maar dat bleek dus niet zo te zijn. Verbaasde me totaal niet, want dat heb ik eerder gehad en dit voelt heel anders.
Hij heeft me nu naar de fysio doorverwezen en daar heb ik eind deze week al een afspraak.


Nou maak ik me wel een klein beetje zorgen, want ik kan mijn duim niet meer normaal bewegen...
Als ik mijn duimen zover mogelijk strek zegmaar, dan gaat het puntje altijd omhoog. Mijn rechter duim kan niet meer verder dan gewoon recht. Buigen gaat ook nog maar een klein stukje.
Ook kan ik mijn pink niet meer aanraken, ringvinger gaat afentoe wel, maar vaak ook niet. Wijsvinger en middelvinger gaat wel.
En mijn hand wil niet meer uit de houding van teugels vast houden. Als ik mijn hand met de rug naar boven houd en ik strek mijn vingers, dan blijft mijn duim er onder. Hoeveel moeite ik ook doe, hij wil niet meer omhoog. Dus hoe je hand is als je hem plat op tafel legt.
Verder kan ik mijn hand niet meer verticaal houden als ik mijn onderarm horizontaal houd... Als ik een beetje door duw met mijn andere hand, dan doet het pijn.


Het is mijn rechterhand en ik ben rechtshandig.... Ik snap niet hoe dit kan, want het is niet zo dat ik het niet meer kan bewegen door de pijn en ik heb mijn hand ook zoveel mogelijk geprobeerd te blijven bewegen. En nogsteeds.


Is er iemand die dit herkent? Hoe lang duurde het voor je weer normaal kon bewegen?

Julie Pebbles Bodyguard Phoenix Melvern Noortje Maysie

14-07-2018 is Phoenix vertrokken naar zijn nieuwe huisje <3
NF <3


Storm

Berichten: 17447
Geregistreerd: 05-06-02
Woonplaats: Waalwijk

Re: Pijn in hand + duim slecht kunnen bewegen, ervaring??

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-11-17 13:02

Ik had het wel een beetje anders dan jij, maar ik ben een keer gevallen met skiën en mijn duim bleef achter mijn stok hangen in de lus.
Ik heb toen mijn pees beschadigd. Dat heeft al met al een jaar geduurd voordat het over was.

'What if I fall?'
'Oh but my darling, what if you fly?'

Rena100

Berichten: 4376
Geregistreerd: 29-10-07
Woonplaats: Almelo

Re: Pijn in hand + duim slecht kunnen bewegen, ervaring??

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-11-17 13:09

Ik zou wel op zoek gaan naar en gespecialiseerde hand fysiotherapeut.

Ik heb mijn middelvinger gebroken 5 maand geleden en die functioneert ook nog op hetzelfde niveau als de rest. Ben daarvoor ook naar een handenpoli gegaan (ga ik nog steeds heen) en kreeg oefeningen mee. Het gaat al een stuk beter (4 weken verder nu) en merk wel verschil. Maar mij is verteld dat het nog zeker een jaar kan duren voordat het weer helemaal de oude is.

Nieuwe touwhalsters klik voor de advertentie

Daphne__

Berichten: 11342
Geregistreerd: 12-12-06
Woonplaats: Wezep (Gelderland)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-11-17 21:44

Pfoe, ik hoop maar dat ik er sneller vanaf ben... Nou heb ik natuurlijk niks gebroken en geen idee of er een pees beschadigd is, maargoed weet dus ook niet hoe het wel komt. Ik dacht eerst wel aan een pees oid, maar dan zou je toch eerder alleen moeite hebben met buigen, of alleen met strekken... Denk ik :=


Ik heb net even op de site gekeken van de fysio en de fysiotherapeut waar ik een afspraak mee heb, die is niet gespecialiseerd... Nouja wel, maar voor andere dingen. Er werken er een hele boel, maar geen een is gespecialiseerd in handen.
Nouja ik heb morgen de afspraak al, dus ik ga er gewoon heen en dan zie ik het wel. Misschien oude info, of ze kan me gewoon helpen zonder.

Julie Pebbles Bodyguard Phoenix Melvern Noortje Maysie

14-07-2018 is Phoenix vertrokken naar zijn nieuwe huisje <3
NF <3

LoveUggs

Berichten: 7388
Geregistreerd: 12-01-11
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-11-17 22:06

Ik ben een tijd geleden met mijn duim blijven hangen in de zak van mijn vest toen ik mijn laptop op mijn schoot een stukje wilde verplaatsen. Ik had een helse steek op het punt dat jij noemt TS. Bij mij gebeurde dit 's avonds dus ik kon niet naar de HA. Even aangekeken, wilde het rustig bewegen maar dit ging absoluut niet. In tranen mijn moeder gebeld wat ik nu moest doen, en uiteindelijk heeft mijn vriend me met de scooter naar de HAP gebracht. Ik met een hele pijnlijke pols achterop. Ik kon mijn arm niet los laten hangen zonder pijn en moest deze met mijn andere hand ondersteunen. HAP vermoedde geen breuk omdat de beweging wel heel suf was maar omdat ik anders (had om 23.50 een afspraak) nog lang moest wachten om een foto te laten maken ben ik met pijnstillers naar huis gestuurd om de volgende ochtend een foto te laten maken. Ook hier geen breuk. Kreeg het advies even naar mijn eigen HA te gaan, dus daarna de HA gebeld en kon dezelfde dag nog terecht gelukkig. Had een mitella en drukverband gekregen. Bij de HA kwam de conclusie dat ik door deze beweging direct een pees ontsteking in mijn pols/hand (het stuk van de muis van je hand, onder je duim, boven je pols) had opgelopen. Diclofinac meegekregen en verder het drukverband en mitella gebruiken. Ook hier kon ik lang last van hebben. Nadat de diclofinac op was (na afbouwen) kon ik het redelijk zelf bewegen, maar nogsteeds heb ik momenten dat het weer ontzettend veel pijn doet. Nu een maand of 4 geleden. 3 weken terug van paard gevallen, niet met mijn pols opgevangen maar door de klap toch weer pijn.

Dus wat het ook is, je kan er heel lang last van hebben. Ook een ontsteking is niet zomaar weg. Het feit dat je er zelf lang mee doorgelopen bent werkt dan natuurlijk ook niet mee.. :(:)

Soms is er zo veel wat we kunnen voelen, maar zo weinig wat we kunnen zeggen...

https://www.facebook.com/pages/MA-Fotog ... 6784189755

[IM] Dag maatje, lieve Gaspard, ik hou nogsteeds van je!

Daphne__

Berichten: 11342
Geregistreerd: 12-12-06
Woonplaats: Wezep (Gelderland)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-11-17 20:26

Oe, dat klinkt heel pijnlijk! :\ Plek klinkt hetzelfde idd. Hopelijk gaat het bij jou ook snel beter!

Ja, was echt dom.. Ik wou niet te snel naar de huisarts gaan, maargoed ik had beter na een week of 2 al kunnen gaan. Wijze les :xBen vandaag naar de fysio geweest. Auw -O- Kan niet zeggen dat ze m'n hand niet goed onderzocht heeft!
Pijn is nu wel een flink stuk erger, maargoed is voor een goed doel.
Ze vroeg of ze de foto's op mag vragen en dat vind ik natuurlijk prima. Verder zit er een spierknoop tussen m'n duim en wijsvinger, daar heeft ze al wat mee gedaan en ik mag dat zelf ook 2x per dag doen als het lukt, het is nogal pijnlijk namelijk.

Dinsdag heb ik weer een afspraak, dan gaat ze de spierknoop behandelen als ik het goed begrijp en nouja dan hoor ik vast meer.

Julie Pebbles Bodyguard Phoenix Melvern Noortje Maysie

14-07-2018 is Phoenix vertrokken naar zijn nieuwe huisje <3
NF <3

bigone
Berichten: 17297
Geregistreerd: 03-08-09

Re: Pijn in hand + duim slecht kunnen bewegen, ervaring??

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-11-17 20:30

Wanneer het nu niets uithaalt dan zou ik een doorverwijzing vragen naar een gespecialiseerd handenteam in een ziekenhuis.

Daphne__

Berichten: 11342
Geregistreerd: 12-12-06
Woonplaats: Wezep (Gelderland)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-11-17 23:44

Ja, dat ga ik zeker doen als dit niks gaat doen! :j Nou heb ik een goed gevoel bij deze fysio, dus heb er wel vertrouwen in, maargoed mocht het toch niks doen dan ga ik daar zeker om vragen.


Vind het ook echt eng.. :( Hoeveel moeite ik ook doe, normaal bewegen lukt niet meer. Afentoe probeer ik m'n duim even helemaal te strekken, of juist buigen, gewoon in de hoop dat er iets veranderd is.. Maar nee. Zo bizar om zoveel kracht te zetten, zo voelt het iig wel, maar zonder effect...

Gelukkig neemt m'n fysio het heel serieus. Dat stelt me wel een beetje gerust.. Ze vroeg ook of mijn huisarts dat ook had gedaan.. Nouja hij heeft me direct doorgestuurd voor foto's, terwijl ik zelf al zei niet te denken dat het niet gebroken is. En hij stuurde me naar de fysio, waar hij vervolgens nog wel wat over zei, maar dat heb ik maar voor me gehouden.


Heb vandaag een paar keer geprobeerd de spier te vinden die ik zelf 2 keer per dag mocht doen.. Maar ik krijg het niet voor elkaar :+

Julie Pebbles Bodyguard Phoenix Melvern Noortje Maysie

14-07-2018 is Phoenix vertrokken naar zijn nieuwe huisje <3
NF <3

Djeradalover

Berichten: 2662
Geregistreerd: 14-09-08

Re: Pijn in hand + duim slecht kunnen bewegen, ervaring??

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-11-17 23:11

Kan heel goed te maken hebben met peesletsel of ontsteking inderdaad.

Zelf heb ik een peesinfectie gehad die liep vanaf mn pols door tot de 3 middelste vingers. Dat was echt een hel, verging van de pijn en kon niks. Dit was begin juli dit jaar, best een lange tijd antibiotica en ontstekingsremmers moeten nemen.

Bij jou klinkt het (gelukkig) eerder als een ontsteking dan een infectie.

Daphne__

Berichten: 11342
Geregistreerd: 12-12-06
Woonplaats: Wezep (Gelderland)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-12-17 23:06

Morgen een maand verder en nogsteeds last %)

Fysio gaat overleggen met m'n huisarts, misschien toch naar handenteam.. Als de fysio m'n pols/hand beweegt, dan gaat dat prima, niet altijd even prettig maar het kan wel. Maar zelf kan ik het niet. Doe nu 2 weken oefeningen, maar het gaat niet makkelijker oid.
Rechts is ook steeds dikker dan links, vooral 's avonds... Maar Fysio heeft pas gewoon overdag ook gemeten en toen was er ook 0,5 cm verschil.
Ze heeft het ook al getaped, maar na 2 dagen heb ik dat er af moeten halen omdat het 's avonds niet ging door het dik worden.. Overdag hielp dat wel wat.

5 December Manuele Lymfedrainage gehad (Noem je dat zo? :+ ). Die avond dacht ik echt dat het beter ging, nouja dat ging het ook echt, want ik kon mijn duim makkelijker bewegen.. Hand/pols voelde ook gewoon anders aan. Volgende dag ging nogsteeds wel aardig. Maar tegen de avond weer terug bij af :\


Hoop dat er snel iets veranderd.. Langer dan een dag :\ Heb ook een heel naar gevoel, vooral 's avonds maakt dat me helemaal gek... Heb liever de pijn.
Dat is ook een beetje de reden van mijn bericht, gewoon even klagen :=

Julie Pebbles Bodyguard Phoenix Melvern Noortje Maysie

14-07-2018 is Phoenix vertrokken naar zijn nieuwe huisje <3
NF <3

Daphne__

Berichten: 11342
Geregistreerd: 12-12-06
Woonplaats: Wezep (Gelderland)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-12-17 17:46

Ondertussen alweer 2(?) weken geleden naar de huisarts geweest en denkt nu idd aan een peesontsteking -O- Gestopt met de fysiotherapie en nu rustig aan doen... Nouja dat gaat prima, want kan nogsteeds weinig :+

Wijsvinger doet ook gezellig mee nu. Slaap vreselijk... Na de laatste keer bij de fysio ging het 1 avond beter en later was dat nog een keer zo, maar ook weer kort. Iemand met ervaring met peesontsteking die dat herkent?

Nu iig 3x pd 500 mg Naproxen en voor het slapen nog 100 mg Tramadol.. En slaap nogsteeds pas na uren draaien en m'n hand in allerlei houdingen leggen in de hoop dat iets fijn ligt, maar nee.

Julie Pebbles Bodyguard Phoenix Melvern Noortje Maysie

14-07-2018 is Phoenix vertrokken naar zijn nieuwe huisje <3
NF <3

linnnh

Berichten: 4095
Geregistreerd: 30-05-07
Woonplaats: Achterhoek

Re: Pijn in hand + duim slecht kunnen bewegen, ervaring??

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-17 17:54

Ik vind het bijzonder dat het een ontsteking van de pees is, als 'stoten' de pijn in beginsel veroorzaakt heeft. Daarnaast zou met ontstekingsremmers (naproxen) het zeker binnen een dag of 6 minder moeten worden..

Hoe heeft je fysio het getaped destijds? :)

Hee nieuwsgierig aagje!

Daphne__

Berichten: 11342
Geregistreerd: 12-12-06
Woonplaats: Wezep (Gelderland)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-12-17 18:57

Ja, dat dacht ik zelf dus ook.. Ben nu dan ongeveer 2 weken geleden naar de huisarts geweest, daarna nog contact gehad met de fysio, die zei dat het wel zou kunnen omdat ik zelf mijn hand niet goed kan bewegen, maar als zij het doet, dan kan het wel. Dus ze rade aan om iig de naproxen te proberen.

Ik moest na een week terug komen van de huisarts, als het niet verbeterd was. Dus na een week ben ik terug gegaan, maar toen was het, ja dat kan nog wel een keer zo lang duren als het nu al duurt... Niet typen met m'n rechterhand etc, gewoon rustig aan blijven doen.

Maar op die 2 keer korte tijd verbetering na, verbeterd het niet... Hand blijft dik worden, afentoe kleurverschil, rechterhand is ook vaak kouder. Maargoed dat zou natuurlijk nog kunnen omdat ik hem nu weinig gebruik. Week terug was hij steenkoud toen ik op bed lag, als ik m'n hand op m'n kussen legde dan was die gewoon heet. Maar huisarts zei dat de doorbloeding opzich goed was.


Tape was van dat roze rekbare spul. Hoe het zat, ehm, een stuk bij m'n pols en een stuk wat aan de onderkant van m'n duim begon, dan erover en dan richting m'n pink.... Slechtste beschrijving ooit wss :') Kan evt wel een foto pb'en.
Maar dat deed naar mijn idee wel wat..

Julie Pebbles Bodyguard Phoenix Melvern Noortje Maysie

14-07-2018 is Phoenix vertrokken naar zijn nieuwe huisje <3
NF <3

LoveUggs

Berichten: 7388
Geregistreerd: 12-01-11
Woonplaats: Den Haag

Re: Pijn in hand + duim slecht kunnen bewegen, ervaring??

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-17 19:28

Bij mij was (mits je er niet allergisch voor bent oid) diclofinac echt een wondermiddel. Nadeel is dat je er niet mee mag deelnemen aan het verkeer :+ nu weet ik niet wat naproxen doet maar diclofinac is zowel ontstekingsremmend als pijnstillend. Moet wel een spiegel opbouwen zoals mijn moeder uitlegde dus duurt een dag of 2 voor je hier wat van merkt.

Soms is er zo veel wat we kunnen voelen, maar zo weinig wat we kunnen zeggen...

https://www.facebook.com/pages/MA-Fotog ... 6784189755

[IM] Dag maatje, lieve Gaspard, ik hou nogsteeds van je!

Eilish
Berichten: 1834
Geregistreerd: 01-09-06

Re: Pijn in hand + duim slecht kunnen bewegen, ervaring??

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-17 19:51

Ik zou een doorverwijzing vragen naar een gespecialiseerde handkliniek, je loopt er nu al best een tijd mee. Zelf zit ik bij Xpert Clinic en heb ik handtherapie via hen bij Handtherapie Nederland, maar er zijn ook andere klinieken.

genja
Berichten: 2493
Geregistreerd: 12-12-07

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-17 20:00

LoveUggs schreef:
Bij mij was (mits je er niet allergisch voor bent oid) diclofinac echt een wondermiddel. Nadeel is dat je er niet mee mag deelnemen aan het verkeer :+ nu weet ik niet wat naproxen doet maar diclofinac is zowel ontstekingsremmend als pijnstillend. Moet wel een spiegel opbouwen zoals mijn moeder uitlegde dus duurt een dag of 2 voor je hier wat van merkt.


Diclofenac zit in dezelfde werkzame groep als Naproxen allebei een nsaid. Met diclofenac mag je gewoon auto rijden beïnvloed je reactie vermogen niet. Soms heeft wisselen van nsaid wel zin bij de een werkt dit middel goed en bij de ander dat.

@Ts: mag je ook paracetamol? Geen allergie of iets waarom je dit niet mag? dan is het wel zinvol om ook standaard paracetamol in te nemen. Als je boven de 60kg ben: 4x 1000mg anders 3 x 1000mg.
Dit als basis van de pijnstilling.

Djeradalover

Berichten: 2662
Geregistreerd: 14-09-08

Re: Pijn in hand + duim slecht kunnen bewegen, ervaring??

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-17 20:24

Hoe minder ik mijn pols/hand met peesinfectie bewoog, hoe meer pijn het ging doen (en hoe kouder ook mn hand werd). Het deed echt godsgruwelijk veel pijn en ik heb echt staan stampvoeten en vloeken bij elke beweging (al was het alleen maar mn arm omhoog/omlaag doen of andere houding aannemen) die ik deed. Alleen compleet niks doen wordt het alleen maar slechter van. Dus zorg dat je elk kwartier minimaal iets van beweging doet, waarbij je natuurlijk geen druk of kracht zet.

ODonoghue

Berichten: 1290
Geregistreerd: 17-03-14
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-17 20:33

TS laat je wel weten hoe het is afgelopen? Heel naar voor je dit :(:)
Studeer zelf voor fysio dus opzich zou je vragen kunnen PB'en, beloof alleen niet dat ik overal een antwoord op heb :o


linnnh schreef:
Ik vind het bijzonder dat het een ontsteking van de pees is, als 'stoten' de pijn in beginsel veroorzaakt heeft. Daarnaast zou met ontstekingsremmers (naproxen) het zeker binnen een dag of 6 minder moeten worden..

Hoe heeft je fysio het getaped destijds? :)


Stoten kan toch een prima oorzaak zijn van een acute ontsteking? iig wel van de bursa (slijmbeurs), weet niet of het met de pezen ook zo is.

"Opinions are like assholes, everybody has one" - Mark Sheehan

Abe <3

LoveUggs

Berichten: 7388
Geregistreerd: 12-01-11
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-17 21:04

genja schreef:
LoveUggs schreef:
Bij mij was (mits je er niet allergisch voor bent oid) diclofinac echt een wondermiddel. Nadeel is dat je er niet mee mag deelnemen aan het verkeer :+ nu weet ik niet wat naproxen doet maar diclofinac is zowel ontstekingsremmend als pijnstillend. Moet wel een spiegel opbouwen zoals mijn moeder uitlegde dus duurt een dag of 2 voor je hier wat van merkt.


Diclofenac zit in dezelfde werkzame groep als Naproxen allebei een nsaid. Met diclofenac mag je gewoon auto rijden beïnvloed je reactie vermogen niet. Soms heeft wisselen van nsaid wel zin bij de een werkt dit middel goed en bij de ander dat.

@Ts: mag je ook paracetamol? Geen allergie of iets waarom je dit niet mag? dan is het wel zinvol om ook standaard paracetamol in te nemen. Als je boven de 60kg ben: 4x 1000mg anders 3 x 1000mg.
Dit als basis van de pijnstilling.


Bij mij zat er toch echt een gele sticker op dat het je reactievermogen kan beïnvloeden.. zowel HA als apotheek gaven dit aan. Ik heb toen nog mijn apotheek gebeld dat er geen bijsluiter was en dat ik die graag wilde lezen en ook toen werd het een en ander aangegeven.. Dus dat risico zou ik niet meteen nemen, maar dat is een andere discussie :+ bij mij hielp het in elk geval bij het 'genezen' van mijn pols.

Soms is er zo veel wat we kunnen voelen, maar zo weinig wat we kunnen zeggen...

https://www.facebook.com/pages/MA-Fotog ... 6784189755

[IM] Dag maatje, lieve Gaspard, ik hou nogsteeds van je!

genja
Berichten: 2493
Geregistreerd: 12-12-07

Re: Pijn in hand + duim slecht kunnen bewegen, ervaring??

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-17 21:25

Bijzonder ik ben apothekers assistente en de enigste reden waarom er een gele sticker geplakt zou kunnen worden is omdat doordat je samen met alcohol eerder last van je maag kan krijgen ,
En dat diclofenac heel af en toe duizeligheid geeft en dan is autorijden natuurljk niet handig .

Daphne__

Berichten: 11342
Geregistreerd: 12-12-06
Woonplaats: Wezep (Gelderland)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-12-17 01:32

LoveUggs; Ik ben niet allergisch voor Diclofenac, heb het al meerdere keren gebruikt, maar dit keer had de huisarts er volgens mij een reden voor om voor Naproxen te kiezen. Maar waarom weet ik niet.. (Beetje last van slaaptekort, hoofd als een vergiet :') )


Eilish; Ik denk idd dat ik over een week oid, toch nog eens een afspraak maak met m'n huisarts voor evt verwijzing. In Zwolle zit het grootste hand-polscentrum van Nederland, dat is voor mij nog geen kwartier met de auto..

Huisarts zei de vorige keer al dat hij eigenlijk niks voor me kon doen, moest het nog maar een week of 2/3 aankijken. Evt kon hij nog een injectie in de pees doen, maar dat deed hij liever niet. En ik vind dat eigenlijk ook nogal wat... Wil graag van de pijn af, maar ik denk wel, wat als het geen peesontsteking is?

Genja; Nee hoor, geen allergie oid. Voor ik begon met de naproxen nam ik 8x pd 500 mg paracetamol, maar daar ben ik eigenlijk mee gestopt toen ik dus de naproxen ging slikken. Misschien dat dus gewoon weer doen? Huisarts heeft eigenlijk ook niet gezegd dat ik daarmee moest stoppen, leek me gewoon logisch :+ Neem nu 3x500mg Naproxen en 1x100mg Tramadol, daarnaast Paracetamol kan dus gewoon?


Djeradalover; Ik probeer idd wel wat te blijven bewegen, zover dat wil. Heb van de fysio ook oefeningen gekregen, die probeer ik ook te blijven doen. Al is het maar zodat het niet stijver word.

ODonoghue; Doe ik :j Hopelijk snel!
Ja, begin het echt heel erg zat te worden.. Hele harde les dit, ik sla nooit meer met de deuren :') Probeer een beetje positief te blijven, maar vooral 's nachts kan ik wel janken..

Bedankt voor je aanbod! Als ik een vraag heb, doe ik je zeker een pb! :j

Julie Pebbles Bodyguard Phoenix Melvern Noortje Maysie

14-07-2018 is Phoenix vertrokken naar zijn nieuwe huisje <3
NF <3

genja
Berichten: 2493
Geregistreerd: 12-12-07

Re: Pijn in hand + duim slecht kunnen bewegen, ervaring??

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-12-17 08:52

Ts ja hoor daar mag gewoon paracetamol bij. Je kan beter ipv 8x per dag 1, 4 x per dag 2 innemen.
Voor een volwassenen is 1 tablet per keer te weinig dat werkt niet .

Daphne__

Berichten: 11342
Geregistreerd: 12-12-06
Woonplaats: Wezep (Gelderland)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-12-17 17:04

Oké, bedankt! Ga ik dat doen :j

Julie Pebbles Bodyguard Phoenix Melvern Noortje Maysie

14-07-2018 is Phoenix vertrokken naar zijn nieuwe huisje <3
NF <3

Morganlefay

Berichten: 4902
Geregistreerd: 05-05-11
Woonplaats: Orkney

Re: Pijn in hand + duim slecht kunnen bewegen, ervaring??

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-12-17 17:12

Naproxen en diclo zijn een ramp voor je maag.
Probeer eens of warmte= infra rood je helpt om het genezingsproces te bevorderen. Als je het voelt "trekken" zit je op de goede weg.
Pezen kunnen soms maanden problemen geven.

If you can't beat them, join them.

Djeradalover

Berichten: 2662
Geregistreerd: 14-09-08

Re: Pijn in hand + duim slecht kunnen bewegen, ervaring??

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-12-17 17:55

Zolang ze de naproxen niet weken achtereen gebruikt kan het wel hoor, ze slikt ze niet voor niks en zou zeker niet zelf zonder overleg stoppen. Als die ontsteking naar binnen slaat Is ze nog verder van huis.


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _June, daniella_, Googlebot, iris_oo, lizy29, RoyceMack, Sterre98, Zil, zodiacje en 156 bezoekers