Competitiesport/wedstrijdsporters

Moderators: Mondy, Mjetterd, Polly, Hanmar, ynskek, Ladybird, Princesj

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

AlwaysH

Berichten: 8518
Geregistreerd: 28-10-14
Woonplaats: The Hidden World

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-10-18 17:05

Ik doe sinds mijn elfde aan kunstrolschaatsen, dus nu zeven jaar. Dit heb ik een tijdje wel aan top gedaan (voor mijn doen). Sleepte de ene na de andere prijs binnen. Inmiddels is de lol er echt vanaf omdat ik op mijn vijftiende te horen kreeg dat ik HMS heb en mijn trainingsschema moest aanpassen. Raakte toen zo achter dat ik telkens ergens onder in belandde, en helaas is die wereld soms niet zo gezellig, dus er werd vaak geroddeld waar je bij stond door ouders ( :') ).
Doe het nog steeds en rijd wel mee met shows en heb met het showrijden twee keer meegedaan aan het NK wat ik nog wel zou willen doen (onze vereniging is in tweeën gesplitst en ik zit bij de 'nieuwe' helft dus we kunnen nog niet aan alle wedstrijden mee doen). Dat is in groepen en dus niet individueel.
Rijd twee takken, kunstrijden en dansen. Hiernaast de shows en die zijn vooral op de dansen gebaseerd. Het kunstrijden is dus een kür op muziek.

Ga geen wedstrijden meer vrijrijden, maar vind dingen zoals het showrijden op het NK etc wel leuk om te blijven doen. :j

Maargoed, ik ben net achttien. :')


Raymond, Santana, Urania en Chico <3


AlwaysH

Berichten: 8518
Geregistreerd: 28-10-14
Woonplaats: The Hidden World

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-10-18 23:16

germie schreef:
Eigenlijk nog nooit van gehoord dat kunstrolschaatsen. Haha, nieuwe sporten leren kennen was niet het doel van het topic, maar wel leuk. :D


Afbeelding


Raymond, Santana, Urania en Chico <3

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: posje, SemrushBot, Siersma, StillAngel, Talindos en 97 bezoekers