Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar
Nabster schreef:Gewoon doen. En altijd combineren wat je ontzettend graag lust in het begin.
zanakuzies schreef:Carol_Beer schreef:het beste is volkoren/zuurdezem brood. Dat vult ook bovendien erg snel, en zitten veel voedingsstoffen in.
moet ik dan ook opzoek naar glutenvrij volkoren brood? ik ben namelijk niet zo van het bruine brood ik at altijd tijger wit
zanakuzies schreef:Carol_Beer schreef:het beste is volkoren/zuurdezem brood. Dat vult ook bovendien erg snel, en zitten veel voedingsstoffen in.
moet ik dan ook opzoek naar glutenvrij volkoren brood? ik ben namelijk niet zo van het bruine brood ik at altijd tijger wit
ElsieC schreef:Ik had net hetzelfde! Ik ben dan maar stilletjesaan begonnen met dingen als spaghettisaus en chili minder en minder lang te laten koken tot het knarsende niet meer erg was.
En groente per groente ging ook vb. mais en wortel is geen probleem maar van knarsende ajuin en selder moet ik kokhalzen.
Een goeie om te testen vond ik ook rauwe rode paprika in reepjes
zanakuzies schreef:Nabster schreef:Gewoon doen. En altijd combineren wat je ontzettend graag lust in het begin.
ja zo heb ik ondertussen wel spruiten en bonen leren eten ik ben gek van rundvlees en dat doe ik er dan doorheen met gehakt gaat het ook nog wel ik begin het zelfs lekker te vinden. maarja om nou rundvlees te gaan staan braden om vervolgens door de nasi en macaroni te doen
Just_bo schreef:Misschien vind je (groene) smoothies wel lekker? Krijg je toch de voedingsstoffen van groente binnen