Regels en richtlijnen [WN-ITP] Western In The Picture

Moderators: Apple, Coby, petraaken, C_arola, Dyonne

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 

Moderators

Berichten: 102
Geregistreerd: 13-03-18

Regels en richtlijnen [WN-ITP] Western In The Picture

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-09-17 12:31

Welkom op [WN-ITP] Western In The Picture

Motivatie en toelichting van het forum
WN-ITP is een plek waar je jouw foto's van het Westernrijden kan laten zien. Je kunt hier foto's plaatsen van jouw Westernpaard aan het werk in één van de vele disciplines van de Westernsport.

Vaste regels
  • Foto’s en filmpjes op dit forum moeten westerngerelateerd zijn. Paarden aan het werk in één van de verschillende onderdelen van de Westernsport (zogenaamde "werkfoto's", waaronder ook Halter) en foto’s van een buitenrit zijn toegestaan. Foto's van een westernpaard in de wei, veulens, portretfoto's etc. horen niet op dit subforum thuis. Links van fototopics die elders op Bokt staan en die je onder de aandacht van de bezoekers van WN wilt brengen, kan je plaatsen in dit topic
  • Op foto's zit altijd copyright. Plaats dus geen foto's die je van internet gehaald hebt of die niet door jou gemaakt zijn, tenzij je hier toestemming voor hebt.
  • Hoe je foto's kunt plaatsen is hier te lezen.
  • Net zoals op alle fotofora mogen maximaal 15 afbeeldingen per topic geplaatst worden. Zorg dat deze zichtbaar zijn: alleen een link naar een fotoalbum elders is niet toegestaan. Als je meer dan 15 foto's wilt laten zien, kun je die wel als link erbij plaatsen.

Richtlijnen
  • We willen dat iedereen de mogelijkheid heeft om foto's met de rest van Bokt te delen. Daarom vragen we je om als richtlijn aan te houden niet vaker dan één keer per week een fototopic op dit subforum te openen. Eventueel kan je jouw topic updaten met foto's, maar zorg dat je niet meer dan 15 foto's per pagina plaatst.
  • Vraag voordat je foto's plaatst van paarden die niet van jou zijn toestemming aan de eigenaar van de paarden. Houd er rekening mee dat de eigenaar hier misschien bezwaar tegen heeft.
  • Het is op WN-ITP toegestaan om rijtechnisch commentaar te geven, maar houd er rekening mee dat iemand bewust een topic op WN-ITP zet en niet op RT-HAW wat daarvoor bedoeld is. Lees eerst ook de tekst bij de foto's door: misschien is de ruiter een vriendin of kennis die niet op Bokt zit en heeft uitgebreid commentaar geen zin.
  • Mocht je ergens negatief commentaar op willen geven, probeer het dan zo vriendelijk mogelijk te verwoorden. Ook het herhalen van commentaar wordt niet op prijs gesteld. Meer daarover kun je hier lezen.
  • In tegenstelling tot andere subfora op Bokt mogen op WN-ITP wel oneliners geplaatst worden
Bedankt voor het lezen van dit topic. Meer informatie is te vinden in de Help. Wil je contact opnemen met een moderator van dit forum dan kun je terecht bij:
- Apple
- C_arola
- Coby
- Dyonne
- Petraaken
Laatst bijgewerkt door C_arola op 17-10-19 13:14, in het totaal 4 keer bewerkt
Reden: Check 17-10-2019


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker