Bokt.nl • rijondergoed
Pagina 1 van de 1

rijondergoed

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 08:57
door germie
Hebben jullie speciaal rijondergoed (bijv. van de Divoza voor 35 euro per onderbroek ofzo)? of hebben jullie gewoon hetzelfde aan als altijd?
Ik had altijd de sloggi sport tai (niet speciaal voor het rijden), maar deze wordt niet meer gemaakt.
Nu moet ik dus op zoek naar iets wat goed zit, maar heb nog niets goed gevonden. Ik heb heel snel last van geschuurde liezen, zowel met rijden als met fietsen. Iemand nog tips?

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 09:50
door Cantaor
Ik rij met wat ik op dat moment aanheb, en dat varieert van normaal ondergoed tot meestal een string, heb nergens last van.

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 12:16
door Anoniem
Sloggi. Niet echt opwindend Haha! maar wel goed. 't Zit lekker en blijft ook goed in model enzo. 'k Weet alleen zo uit m'n hoofd de naam van dat model niet, maardat zal ook voor iedereen weer persoonlijk zijn.
Dat ondergoed van Divoza heb ik nog nooit geprobeerd. Ook nietnodig, want ik rij me niet zo snel open.

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 12:26
door Miran
Gewoon mijn normale ondergoed, heb nergens last van (geen strings overigens). Verder rij ik ook gewoon met de beha die ik aan heb, ook geen problemen mee, ik heb niet zoveel Knipoog.

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 12:57
door Anoniem
Ik gebruik van sloggi die lange onderbroeken tot op de knie.
Erg sexy Knipoog

Ik rij me dus sinds een jaar ofzo iets wel door.
En een paar jaar geleden toen ik veel meer paarden reed niet Verward
Zou je er toch eelt op krijgen ? *LOL*

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 13:00
door ajbdhrtls138
soft ondergoed van de hema met zo'n brede rand, ik draag hier altijd de strings van maar gewone onderbroeken zitten ook goed.
voor beha's geld dat ik met de meeste wel kan rijden.

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 13:18
door Anoniem
Bij de hema hebben ze soms wel modelletjes die geen dikke naad hebben en zacht zijn afgewerkt. Echt fijn is een model van After Eden, dat helemaal geen naden of randen heeft en dus ook niet vervelend zit. Kost maar 30 euro, maar is wel een uitkomst.

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 13:21
door zobras
Ik zelf gebruik de ondergoed van de Hema. Maar iemand bij mij op stal had ook last van doorgereden plekken en had zo'n speciale onderbroek bij Divoza gekocht. Ze is er laaiend enthousiast over en draagt geen gewone meer. Zelf draag ik die van de Hema zonder naden en randjes.

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 13:26
door Richtje
Ik draag ook gewoon wat ik op dat moment aan heb. maar heb dan ook geen last van doorrijden, natuurljk zit de één wel lekkerder dan de ander. maar dat is ook al het geval zonder dat je rijdt Lachen

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 13:35
door Marjolein
Meestal rij ik in wat ik op dat moment aan heb. Ook in een string zit ik net zo lekker op mn paard, vind het zelfs wel mooier staan in die strakke rijbroeken.
Ook draag ik een gewone beugelbh met een hemdje eroverheen. heb nooit ergens last van.

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 13:36
door UniferB
Van de Vie&Die, Aggostino of zo iets. Het ziet er nit uit. Het zijn broekjes mer pijpjes. Model oud wijf Haha!

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 15:27
door Kytha
draag ook wat ik op het moment aanheb, ook gewoon met strings.. ik heb geen last van doorrijden ofzo

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 15:57
door Caritas
Grmmbl, DP .

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 15:59
door Caritas
Ik heb van die broekjes met net ietsjes pijp. Ze zijn superzacht, ik rij er niet mee door, ze kosten weinig en de merknaam is me zojuist ontschoten. En, last but not least, ze zien er ook nog wel redelijk fashionable uit want het is katoen met een soort van fijne satijnachtige glans eroverheen. Heel subtiel. De naam ligt zogezegd op het puntje van mijn tong. Het is een duits merk (?), zo klinkt het tenminste, en het begint met een "s" en volgens mij hebt je een ijsmerk wat hetzelfde heet.
Hmmm, ik geloof dat je echt voor je 30ste last kunt hebben van aderverkalking in je hoofd Verward . Af en toe word ik een beeeeeeeetje simpel van mezelf.

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 16:00
door XxreneexX
Cantaor schreef:
Ik rij met wat ik op dat moment aanheb, en dat varieert van normaal ondergoed tot meestal een string, heb nergens last van.

precies ik ook *LOL* Haha!

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 16:11
door LindaM
Tja, ik rij ook gewoon met datgene wat ik op dat moment draag en dat zijn altijd strings. Heb 1 keer met een lange bosrit een gewone onderbroek aangetrokken, maar dat ding ging alle kanten op en het zat vreselijk, dus ik hou het bij mijn normale ondergoed!!

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 16:26
door Anoniem
Roos, je bedoelt misschien Schiesser??? Zoiets als jij beschrijft heb ik ook van Calvin Klein, zit fijn, maar niet zo fijn als wat ik als eerste noemde Haha!.

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 16:48
door Caritas
Maar degenen die ik heb kostten maar € 6,00..... en die CK's van jou vast en zeker niet . En de firma Hema kennende zullen ze de 6 euro's niet veel ontlopen.

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 18:30
door Thortana
ik rij gewoon met het ondergoed wat ik op dat moment draag, das dus ook een string

als je snel last heb van scheurende liezen zou ik is van die lagere onderbroeken proberen, soort korte broekjes....

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 18:37
door wodan
meestal gewoon met een string,maar zonder zadel rijden met string doet toch wel pijn na het rijden. Voortaan maar gewoon die onderbroeken met een kleine pijpje. Als je een strakke (rij) broek aan hebt zie je niet dat je geen string draagt. Ik vind het zo'n raar/lelijk gezicht als je de naden v/d normale onderbroeken er doorheen ziet.

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 21:29
door Pellie
Ik zou eigenlijk ook speciaal ondergoed moeten hebben, vooral na een uur les, en da het liefst met spons of ander zacht spul opgevuld. Maarrrrr omdat ik mezelf slecht verzorg draag ik strings en geen lekkere onderbroek die Anna Kournikova aanprijst... Verward

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 21:38
door Daan1982
ik rijd ook in mijn gewone ondergoed maar echt geen string, ik heb pas weer een hele voorraad sportbehas gekocht (4 voor 27 euro) dat heb ik echt wel nodig zeker na de geboorte van mijn 2 kinderen (haha)

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 21:42
door IlsjePilsje
Ik rij ook gewoon met wat ik op dat moment aan heb. Vaak een string. Ga altijd vanuit mijn werk gelijk door naar de boerderij en om dan van onderbroek te wisselen...njjjeee liever niet, van broek wisselen vind ik altijd al zo'n gedoe. Toen we met de paarden op vakantie gingen, wilde ik ook speciaal ondergoed kopen, maar dat is er niet van gekomen. En 3 uur rijden met een string heeft geen problemen gegeven, dus ik laat het maar zo.
Een beetje off-topic...mijn bh bandjes zakken altijd af... dat vind ik wel rot

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 23:31
door Buitenzorg
Ik rij altijd met string. Zodra ik een gewone onderbroek aan doe, welk merk dan ook, heb ik altijd last. Met een string geen centje pijn Haha!

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-01-03 23:34
door Avanti
Gewoon van hunkemuller een setje, altijd een string zo'n onderbroek rand ik geen gezicht!