Bokt.nl • Adres trailerbodems?
Pagina 1 van de 1

Adres trailerbodems?

Link naar dit berichtGeplaatst: 12-08-04 15:21
door Peachy
Ik ben op zoek naar adressen waar je trailerbodems kunt kopen.
Het liefst in zeeland of brabant en is er eigenlijk wel een bedrijf die bodems verkoopt?

Link naar dit berichtGeplaatst: 12-08-04 16:43
door ikke
Wat bedoel je met bodem? De rubber (giet)vloer, of de houten plaat?
De houten vloer kun je gewoon bij de betere doe-het-zelf zaak kopen, 25 of32mm mehranti multiplex, watervast verlijmd, buitenkwaliteit. De gamma, praxis en zo kun je wel vergeten, die hebben die speciale maten niet (153x305cm)

Link naar dit berichtGeplaatst: 12-08-04 16:46
door cissy
wil je zelf je bodem vervangen? kijk dan goed hoe de trailer in elkaar zit, bij de ene staat de zijwand op de bodem en bij de ander ligt de bodem tussen de zijwanden. In het eerste geval moet je hele trailer uitelkaar en dat is een beste klus. De mijne heb ik laten renoveren omdat mijn bodem dus onder de wand zat en ben zelf niet zo handig...

Link naar dit berichtGeplaatst: 18-08-04 12:36
door Peachy
Ik bedoelde de houten bodem.
Bij ons zitten de zijwanden op de bodem, maar aangezien wij ook het ijzerwerk moeten vervangen is het geen probleem.
Die houten vloeren bij een doe-het-zelver die zijn dus wel stevig genoeg?
En dan gewoon de maten opmeten van de bodem die er nu in zit en hoe dik moet de bodem dan zijn?

Link naar dit berichtGeplaatst: 18-08-04 12:47
door ikke
Bodem van multiplex moet 25mm zijn. Officieel geldt dit ook voor de laadklep, maar ik heb nog nooit een trailer gezien met een dergelijke, dikke vloer. Let er wel op dat de plaat uit een stuk is. Er zijn platen te koop van 305x153cm, dit is een goede maat voor een vloerplaat van een twee-paards.
Als je echt je trailer volledig uit elkaar haalt, vraag dan even bij de RVV de eisen op, dan kun je het gelijk goed doen. Je kunt gewoon een RVV-kantoor bellen en vragen naar de eisen voor paardentrailers. Met wat mazzel zetten ze het voor je op de fax, heb je het gelijk.
Als je aan het ijzer gaat lassen en zo, laat het dan gelijk ook verzinken bij een verzinkerij. Kost maar een paar centen en je bent er voorgoed vanaf.

Link naar dit berichtGeplaatst: 18-08-04 17:05
door Zabbie
Gijzen in Etten-Leur is een hele goede vindt ik, die kunnen je trailer weer helemaal op en top maken voor een betaalbare prijs. Ze zijn altijd erg objectief in hun advies.