Bokt.nl • quicksettings met springen?
Pagina 1 van de 1

quicksettings met springen?

Link naar dit berichtGeplaatst: 07-07-04 20:32
door germie
quicksettings moet de oplossing zijn bij versleten stootgaten, of helemaal geen stootgaten.
Maar, blijven deze wel goed zitten? ook met springen? Is het een goede noodoplossing?
quicksettings zijn duur, zijn ze het geld waard? HOe lang gaan ze mee?

Link naar dit berichtGeplaatst: 07-07-04 20:35
door verootjoo
ik heb er geen goede ervaringen mee. Die dingen lieten steeds los, en waren nog duur ook Scheve mond

Link naar dit berichtGeplaatst: 07-07-04 20:53
door germie
verootjoo schreef:
ik heb er geen goede ervaringen mee. Die dingen lieten steeds los, en waren nog duur ook Scheve mond

Al met een proefje, of tijdens het springen?

Link naar dit berichtGeplaatst: 07-07-04 20:54
door verootjoo
na 1 dressuur proefje al. Dus volgens mij hoef je het niet eens te proberen met springen.

Link naar dit berichtGeplaatst: 07-07-04 22:03
door xxLisaxx
verootjoo schreef:
ik heb er geen goede ervaringen mee. Die dingen lieten steeds los, en waren nog duur ook Scheve mond


Bij mij idd hetzelfde, tijdens het losrijden moest mn vader ze al 2x opnieuw vastdraaien en na tijdens mn proef gibgen ze ookal weer los

Link naar dit berichtGeplaatst: 08-07-04 06:26
door Vippie
Sorry Germie ze zijn niet meer te koop de quick settings, fabriek is over de kop. Hier en daar zijn nog wat ponysetjes te koop maar paardenmaat is niet meer te krijgen.
Ik heb er overigens dressuur mee gereden en vindt het een superuitvinding.
Dus mocht iemand nog een setje paardenmaat overhebben, ik neem ze graag van je over!! Ik heb nu alleen voor achter, setje voor voor moet ik telkens lenen.